Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a se spomnite?

a se spomnite?

no poglejte si tole:

se kej še spomnte, no nekatere morate to še doživet.

hehe

lp neki že

:))) spomini ja…….

:))) oh, takrat smo bili še mladi…

ja……pa tudi ne……… hahah

:))) kakor se vzame in kakor za koga…….hahah

:)))))))))))))))))) Pa kolk je blo lepo … :)))))))))))))))) Upam, da se kmalu začnem spet širit … :)))))))))))))))))))))))))

hja………….prvič sem bila res mlada, drugič pa res več ne. No ja…….mlada…….jao……ja, sem še vedno mlada. Ma, čist sem zabluzla zdaj. hahaha

v akcijo Bugi! V AKCIJO! :)))

Jaz sem zdaj nekje v 15. sekundi :)))))!

Ma čaki čaki … Zdej imam u laufi drugo akcijo … :))))))))) Najprej da to do konca speljem … pol se pa lotimo hitro še ta druge … ;))))

Jaz pa sem bila mlada, za ene ne mlada, no ja še kar mlada, sedaj pa tudi nisem več mlada, stara pa tudi še nisem.
Počutim se pa mlada.

Znam bolj zabluzit, se ti ne zdi? ))) hihihi

Je treba delat…..nič govorit, samo delat.
AKCIJA !!!

HAHAHAHAHAHA…………..

Nič čakat, ono bo itak! :))))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Hahaha … … bi moj reku zdej na to “Ma moja je že zdavnaj pozabla kako se to dela!” :))))))))))))))))))))))))))))))))

Ma ne morem zdej no … :))) … glej jo … Kako bi pa zgledala bruhajoča nevesta … ;))) :)))))) Hahahahahaha

ja, kdo pa pravi, da boš bruhala? LEJ JO ZAJ..SAMI IZGOVORI! :))))

Dobro, ne? hihihi…)))

Takega “dela” ne pozabiš nikoli…)))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ma tudi če ne bi bruhala … to ne bi bilo to … Da bi se mogla na moji ohceti nazaj držat … pa pazit kaj jem, pijem … pa slabosti … pa itak vem, da mi bo smrdelo vse s kraja (tako kot mi je v prvo) … Ni šans … Tisti dan (oziroma dva, če štejemo še kolono en dan prej) hočem zaužit 100/h … … Pol pa lahko še naslednji dan zanosim. :))))

no sva že dve:))))

No … bom jst to mojmu povedala pol … ;))))

New Report

Close