A se spomnite ko so nam lani februarja pokazali eno celo posteljo za kovid bolnike
Ce se de komu kolca po sarcu in levicarjih naj si obudi spomin ce ga kaj ima, ali pa prosi pop pa nacionalko, da vam ponovno pokazejo posnetek, ko je mislim da ravno dr logatjeva,trdim pa ne, ena dr je bila sicer,ko so pokazali eno celo sobo z eno celo posteljo za kovid bolnike.hahaha na vprasanje novinarke kaj pa ce bosta celo dva pacienta hahaha, je pa dejala, bomo pa premescali.
Jaz se spomnem, ker nas Janez vsaj tedensko opominja, da smo baje podeseterili število postelj za korono. Če mu verjamemo, da je bilo pri 1300 pacientih vse zasedeno in brez dodatnih potem je bilo spomladi po njegovih trditvah samo 130 postelj.
No, to je naravnost smešno poslušat ko se spomneš, da vse kar je naredil od maja do oktobra je s knaufom preuredil klet v UKC z dodatnimi 20 ali 30 pojstlami pa še to je bilo takrat ko smo že panično zapirali ljudi v občine.
Ne me spominjati na našo najnesposobno vlado v vsej zgodovini Slo. Zaradi njihove nesposobnosti je umrlo 4000 Slovencev in med njimi je tudi moj oče. Prava grozljivka se je dogajala novembra in decembra po bolnišnicah v Slo. Našega očeta so okužili v bonišnici in dali domov in potem je ležal na Covid oddelku več tednov in kar sem videla, ko smo imeli obiske, ker je po zdravnikovem mnenju umiral je prava grozota. Moj oče ni bil obrit 5 tednov, v tem času mu tudi nohtov niso postrigli, v postelji gol pokrit samo z rjuho do pasa ob nastežaj odprtem oknu,…Zdravnike je presenetil, da je celo domov prišel in ko je prišel domov se je izkazalo, kakšne najhujše stopnje preležanine po celem telesu so se mu naredile, zaradi nesposobnega osebja na Covid oddelku in tega niti z besedo niso omenili v odpustnici ali nam, ko smo se vsak dan informirali o njegovem stanju in zaradi teh ran je njegovo telo omagalo po dveh mesecih. Še z živalmi lepše delajo kot s starostniki.
Ne me spominjati na našo najnesposobno vlado v vsej zgodovini Slo. Zaradi njihove nesposobnosti je umrlo 4000 Slovencev in med njimi je tudi moj oče. Prava grozljivka se je dogajala novembra in decembra po bolnišnicah v Slo. Našega očeta so okužili v bonišnici in dali domov in potem je ležal na Covid oddelku več tednov in kar sem videla, ko smo imeli obiske, ker je po zdravnikovem mnenju umiral je prava grozota. Moj oče ni bil obrit 5 tednov, v tem času mu tudi nohtov niso postrigli, v postelji gol pokrit samo z rjuho do pasa ob nastežaj odprtem oknu,…Zdravnike je presenetil, da je celo domov prišel in ko je prišel domov se je izkazalo, kakšne najhujše stopnje preležanine po celem telesu so se mu naredile, zaradi nesposobnega osebja na Covid oddelku in tega niti z besedo niso omenili v odpustnici ali nam, ko smo se vsak dan informirali o njegovem stanju in zaradi teh ran je njegovo telo omagalo po dveh mesecih. Še z živalmi lepše delajo kot s starostniki.
[/quote]jaz nic ne zagovarjam jansata ampak ti preprosto ne razumes da so bili levi na oblasti skoraj 30 let in skoraj vse vlade dosedaj so krive za razgradnjo in razpad zdr sisteama ki je skoraj razpadel ze desetletja pred tem zaradi korupcije in mafije v zdravstvu. Zaradi tega je bilo s tvojim ocetom kot je bilo
[/quote]
Vam še ni jasno, da je to namerno, ker rabijo čimveč mrtvih.
Ne pišem brezveze, da je to genocid.
S podpiranjem korona cirkusa, podpirate ta genocid.
jaz nic ne zagovarjam jansata ampak ti preprosto ne razumes da so bili levi na oblasti skoraj 30 let in skoraj vse vlade dosedaj so krive za razgradnjo in razpad zdr sisteama ki je skoraj razpadel ze desetletja pred tem zaradi korupcije in mafije v zdravstvu. Zaradi tega je bilo s tvojim ocetom kot je bilo
[/quote]
Zelo dobro razumem, samo vprašanje za vas kdo je že tretjič predsednik vlade in kdo že 35 let sedi v parlamentu in živi na naš račun, kdo je čisto pozabil na epidemijo do oktobra in zavozil vse kar se je dalo s svojo nesposobnostjo,.. Eni imate demenco in rabite nujen pregled pri psihiatru.
Moje iskreno sožalje. Dosti podobnih primerov sem posredno izkusila osebno. Šlo je za starše znancev. Vendar tvoj zapis me je globoko ganil.
Grozovito, kar opisuješ. Vendar, iz opisa sodeč, je tvoj oče reagiral na vse te muke dostojanstveno, in se raje pripravljal na ‘prehod’, in si mislil svoje. Zagotovo si je mislil, kako klavrna civilizacija smo, da bolne ljudi tretiramo kot številke, brez sočutja in dostojanstva, ki bi ga moral biti deležen vsak slehernik. Brez skrbi, za svoje že poskrbijo v bolnicah.
Korupcija ne pozna milosti.
In milost ne pozna korupcije. Kar je lahko včasih usodno. Kakor je bilo za tvojega očeta. Naj mu bo lahka zemlja.
Za človeško dostojanstvo se je treba boriti. Vse ostalo je nepomembno. Ko pa se javno oznanja, da je delavec manj vreden, kot izdelek in človek manj vreden kot davek, ki ga plačuje državi, ko so ta pravila javno sprejeta, potem je čas, da se ustavimo in pogledamo, kako stvari v resnici stojijo. In potem moramo ukrepati. Pa tudi če je to le globlji vpogled v zgodovino. Ali pa je to že prezahtevno za ljudi? Ali je vse, kar preberejo res ta forum, kjer podpirajo le zgodbe, ki nekako zagovarjajo trdna tla in stabilen, konzervativen sistem, ki ga oznanja vlada?
Živimo v času patološkega narcisizma. Janši ga lahko na daleč diagnosticiramo. Pridružena odvisnost od Twitter thrilla govori diagnozi v prid. Nekaterim je zaupanja vreden prav zato, ker je tako uspešen v diktaturi. V smislu ‘je treba disciplinirat ta slovenski narod, da enkrat zmaga tisti, ki je najmočnejši ‘. Ljudi privlači v resnici le njegova neusmiljena, jeklena moč. Namesto, da bi se zamislili, kam nas pelje, občudujemo njegovo moč. To je vsajeno v vse nas, od alfa samca tropa dalje, da nas privlači moč, saj v močnega alfa samca imajo živali zaupanje, ker jih bo branil. Janša ima pa vso moč le zaradi tega, ker nikogar nikoli ne brani, je pa mojster obtoževanja drugih. Logika branjevke, strategija, to opravljanje brez konstruktivne debate. Njegov super ego se maščuje za obtožbe nedavno tega, in zapor etc, ko je vendar največji domoljub in hladen, ko bi moral biti vroč.
Zelo dobro razumem, samo vprašanje za vas kdo je že tretjič predsednik vlade in kdo že 35 let sedi v parlamentu in živi na naš račun, kdo je čisto pozabil na epidemijo do oktobra in zavozil vse kar se je dalo s svojo nesposobnostjo,.. Eni imate demenco in rabite nujen pregled pri psihiatru.
[/quote]
V bistvu, kar je seveda groteskno, nesprejemljivo, ampak imaš prav. To je v resnici genocid, ne glede na število žrtev. Ta tendenca, v imenu pravila pustiti ljudi umirati, to je isto, kot v imenu čistosti rase ljudi moriti.
No, bomo le prišli do tega, da imamo opravka s fašizmom v tkim. neoliberalistcnem New World Order? Ja seveda, kaj pa drugega. The same old story. Ampak kot posamezniki lahko še vedno spregledamo. In takobutiramo pot zanamcem.
Še je čas, da izvem-o resnico. Vso resnico.
Vam še ni jasno, da je to namerno, ker rabijo čimveč mrtvih.
Ne pišem brezveze, da je to genocid.
S podpiranjem korona cirkusa, podpirate ta genocid.
[/quote]
Naša vlada je dobila navodila za vse, kar se dogaja in ni sploh nobenih šans, da bi se izognili tej tragikomediji kovid-19. Katera država je danes sploh lahko samostojna v svojih odločitvah, videli smo, kaj se je na primer zgodilo v Tanzaniji.
Največja težava pri vsem tem pa je to, da se laž sprejema kot resnico in zlonamerna dejanja kot dobrohotno pomoč. Vse je zasnovano kot prefinjena psihološka manipulacija in kot kaže, jim je uspelo.
Gre za največjo prevaro v zgodovini človeštva, psi lajajo, a karavana gre dalje…
Spomin svečkarjev je res selektiven, spomnim se, ko smo imeli 8 covid bolnikov in enega umrlega in je JJ vpil, da je treba vložiti ustavno tožbo o krivdi Šarčeve vlade zaradi tega, sploh pa zaradi prepozno zaprte meje z Italijo ( teden po izbruhu ), JJ pa je celo poletje pustil prosti pretok na vseh mejah še posebno na Hrvaški in ukrepal na koncu sezone, ko smo imeli vsak dan več deset mrtvih in več sto v bolnicah, do danes imamo +4000 umrlih in nekaj deset tisoč obolelih je pa narod kriv za to.
[/quote]se oglasa zavedena levicarka ki se zavaja zdraven. Slovenija je sele 29 let ne 35 od tega so bile leve vlade 24 let . ne zavajaj.sarec je pustil prazna skladisca maske pa podaril kitajcem.