Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A se to še dogaja?

A se to še dogaja?

Počutim se izrabljena zaradi svoje naravne prijaznosti. Ze dolgo se mi ni zgodilo zdaj pa spet. Srečaš osebo, komaj spoznaš morda, iz nekega n stika in te hoče  povabit k sebi na en event oz promocijo kot se na koncu izkaže. Ne hodim domov k nikomur razen 3, 4 prijateljicam pa še to se zelo občasno ker imamo vsi svoje družinske in službene dobimo nekje na kavi kjer ni prekinjanja pogovora s strani otrok. Ne morem verjeti tej obupani tržni agresiji kjer mislijo, da bodo od (po)znanih zvlekli nek drobiž in naredili nek minorni kšeft. Mene bi bilo sram se spustiti na tak nivo “podjetništva”. So vas tudi kdaj poskušali zvabiti v prezentacija past? Jaz sem po dolgem času spet osupla.

Odgovor na objavo uporabnika
Že dolg ne, 26.11.2024 ob 19:01

Počutim se izrabljena zaradi svoje naravne prijaznosti. Ze dolgo se mi ni zgodilo zdaj pa spet. Srečaš osebo, komaj spoznaš morda, iz nekega n stika in te hoče  povabit k sebi na en event oz promocijo kot se na koncu izkaže. Ne hodim domov k nikomur razen 3, 4 prijateljicam pa še to se zelo občasno ker imamo vsi svoje družinske in službene dobimo nekje na kavi kjer ni prekinjanja pogovora s strani otrok. Ne morem verjeti tej obupani tržni agresiji kjer mislijo, da bodo od (po)znanih zvlekli nek drobiž in naredili nek minorni kšeft. Mene bi bilo sram se spustiti na tak nivo “podjetništva”. So vas tudi kdaj poskušali zvabiti v prezentacija past? Jaz sem po dolgem času spet osupla.

Obup. Razumem, da vsak želi nekako preživeti in si pomagati, te zasede so pa prenizek nivo. Ne smem niti napisati na kakšne vse načine so me poskušali nategniti znanci. Še dobro, da sem po naravi nezaupljiva in na prvo žogo reagiram z “ne hvala” tudi če bi mi ponujali zlato. Nič ni zastonj in se je treba navaditi brez sramu oditi v istem trenutku, ko ugotoviš, da gre za nek nateg ali ti pač ni prijetno, karkoli že je. Če njih ni sram, tudi nas ne sme biti.

Ko so znanci še nekako preboliš, ko pa gre za prijatelje ali sorodnike pa …

Si še vedno tako naivna? Po vseh teh letih?

hudič muhe žre. Lahko je ta sila za nekoga brez dostojanstva samo lakomnost, požrešnost, sla po “lahkem” zaslužku. Kaj se pa zamudi? Stane samo dostojanstva :). Vem o čem govoriš. V času Amway-ev in Herbalifa, Tupperware-a ipd je bilo tega več, slišim pa, da so “in” razni botox party-ji. Seveda z kozmetičarkami in ne kirurgi :). To so desperate manevri, ker narod ima vseeno več pameti kot so si obetali po poti rednih oglasov.

No, 26.11.2024 ob 19:08

Obup. Razumem, da vsak želi nekako preživeti in si pomagati, te zasede so pa prenizek nivo. Ne smem niti napisati na kakšne vse načine so me poskušali nategniti znanci. Še dobro, da sem po naravi nezaupljiva in na prvo žogo reagiram z “ne hvala” tudi če bi mi ponujali zlato. Nič ni zastonj in se je treba navaditi brez sramu oditi v istem trenutku, ko ugotoviš, da gre za nek nateg ali ti pač ni prijetno, karkoli že je. Če njih ni sram, tudi nas ne sme biti.

Ko so znanci še nekako preboliš, ko pa gre za prijatelje ali sorodnike pa …

Ja ! Zasede so ekstremno nizek nivo. Podganji :). Pa lahko 1000marketingarjev trdi obratno. Preseneti in razočara. Prav gotovo pusti neprijeten občutek. Najraje imajo radi prav prijazne ljudi, ki težko rečejo ne. Ampak morajo.

Bi verjetno tudi padla na to foro, ker sem že skoraj pozabila nanjo. Tole akviziterstvo je poden od podna. Danes je dovolj služb, da se nikomur ni treba poniževati s takimi nategi. Tistega, ki bi me zvabil v to, bi dala krepko na distanco.

Lolll, 26.11.2024 ob 19:08

Si še vedno tako naivna? Po vseh teh letih?

Ja ne nisem naivna. Ravno zato sem v šoku, da je nekdo slabo profiliral in je mislil, da sem lahka tarča. Počutim se razvrednoteno. Seveda sem zavrnila a vseeno, obcutek je osuplo grenak, cenen. Ker je nekdo mislil očitno, da taka sem.?

No lej, če ti je oseba povedala vnaprej za kaj gre, pol je fair play…neokusno, ampak prebavljivo. Če pa prideš na “navadno” povabilo, pa se naknadno izkaže, da gre za predstavitev, potem pa jaz vstanem, se poslovim in grem, pa zbrišem osebo iz imenika.

Moraš tudi vedeti, da nekatere teh manipulatorskih firm operejo možgane svojim agentom in jim učinkovito odstranijo vest in bonton….

New Report

Close