Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A se vam je zmešalo???

A se vam je zmešalo???

… v spodnji temi namreč … :)))) Nisem sicer šla brat o čem ste toliko debatirali, ker se mi ne da … sam … ej … številka je pa opasna … :)))) Bravo bravo …

Mimogrede … Dohtarca pravi, da bom mogla še malo počakat do rojstva … Ne bo še tko hitro … :((((((((

Lp, BGv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ejla Bugi….

Sej sem rekla…stotka!!!! Bravo, bravo…

Eh nič posebnega ni blo…saj veš…ko pade debata na sex…rata iz muhe slon:)))))

A še bo treba čakat?

Zakaj pa? Uf…jaz bom pa glih na morju takrat….sam glej, da mi sporočiš…da bomo zapivali tudi mi….:))))

The best in life is free

Ma ne vem zakaj. Danes mi je tako ali tako samo poslušala srček in nič drugega … Sploh ni pogledala ali sem že kaj odprta ali ne … :((( Sem kar malo (ma ne malo … kar fejst) razočarana. Celo nosečnost me pregleduje vaginalno … sedaj ko bi bilo pa treba pa me ne … Uh … komaj čakam, da jo zamenjam … grrrr …

Sicer pa … kaj pa vem. Rekla mi je, da se po vsej verjetnosti drugi teden še vidimo na pregledu. Zdej bomo pa vidli, kaj bo rekel na to mali razgrajač v trebuščku … :))))

Sicer pa nič bat … :))) Ti dobiš obvestilo po SMS-u … ;))) :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kaj si rekla?! Celo nosečnost te je pregledovala vaginalno? Ej….meni je pa to delala samo v prvem tromesečju…….potem pa ves čas UZ in mi ni čisto nič “šarila” tam not:))) In neč bat…sej ko boš šla prvič v porodnišnico na pregled, te bo dr. pogledal kolk si odprta…. Verjetno ti bo dala naslednjič napotnico…ne verjetno ampak stoprocentno…. In mogoče je pa otroček še tako “visoko” in bo pač malo kasneje ven prišel…ampak nikoli ne veš… Sam Bugi….on že ve…mali…da se ima zdaj najlepše:)))) pri mamici na varnem….

Vse bo o.k….neč bat.

CMOKA

The best in life is free

Celo nosečnost me je pregledovala vaginalno, ja … In UZ mi je naredila samo 2x … pač … toliko kot nam jih pripada … :((( Napotnico za porodnišnico sicer že imam … mi jo je dala že dva tedna nazaj … pa tudi otroček se je že spustil nizko (mi je že zadnjič povedala, da je nizko) … tako da mi res ni jasno kako je lahko tako prepričana, da ne bo še nič … Ne vem … ali je jasnovidka ali kaj … Eh … saj se ne bom niti več sekirala zaradi nje, ker jo bom tako ali tako takoj po porodu zamenjala … Če bi ti napisala vse o njej bi ti verjetno slabo naredilo.

Nč … če bo karkoli bom tako ali tako letela v porodnišnico in mi bodo oni povedali kaj in kako.

LP, Bgv

Torej imam še upanje tisto dobit?
😉

:)))) Upanje zadnje umre … ;))) :)))

Lp, Bgv

To sem se pa jaz izmislil!
😉

New Report

Close