A se vam prav nič ne gravža
vsa politika? Kako se vam da in enim in drugim in tretjim vlečt za leve pa za desne, za frjolčne in za rumene, ker kdaj nam bo folku končno enkrat jasno, DA SO VSI ISTI???? ma fuj, meni se je zagravžala vsa politika, pa sem jo včasih rada spremljala. Razočarana sem nad Barbiko, na JJ-jem, nad Plemenitim, nad vsemi. Meni gre na kozlanje.
Koga hudiča naj volim na naslednjih volitvah, ker so vsi isti???
Nekateri boste res morali v neko zumbu zumbu državo, kjer ni politike, je pa mogoče en diktator (če boste imeli srečo)….:))))))
Jaz imam pa rada naše politike, vse po vrsti……če drugega ne, se vsaj nasmejim ko gledam prenose iz parlamenta:)
Nobena skrajnost ni dobra.
Treba se je pač zavedati, da imamo v obdobju med dvema predvolilnima kampanjama približno toliko vpliva na politiko kot na vreme, tako da se zaradi tega, kdo je trenutno na oblasti in kaj počne, niti ne splača vznemirjati preveč.
Mi pridemo na vrsto tistih dvanajst ur na volilno nedeljo, takrat se pa velja držati dveh načel: 1. pamti pa vrati; 2. izberi manjše zlo.
Ne se bat. Naslednje štiri leta maš garantirano službo pri lepem trojčku. Potem pa…[/quote]
@boss: če si ti strankarsko trobilo, ni nujno, da to velja za vse. Nekateri smo žlahtni amaterji.
Dobro, zdaj pa vidim, da z vami (bolj desnimi) je res nekaj hudo narobe.
Kritizirate vlado, a ne veste na kakšni osnovi in zakaj?
Sigurno ste zadnjič videli in SLIŠALI kaj je povedal kar. RODE.
Rekel je, da vlada dela DOBRO in ne vidi NOBENE NAPAKE!!! Ja če še svojim voditeljem ne verjamete več vam ni rešitve!!!
ja, ma fuj…….
tudi meni se vsa politika gravža. Še od osamosvojitve naprej podpiram stranko SDS in JJ ter vse ostale, ki so pripomogli k samostojnosti.
spoštujem te ljudi, ki so imeli toliko moči, da so se uprli klavcem slovenskega naroda.
A poglej komentarje. Kako neskončno nostalgijo imajo po bivši jugi…….JJ je najhujši sovražnik, ki se je upal upreti.
Toliko gorja kot so laži, spletke in prevare rdeče kamarile naredile slovenskemu narodu, kjer je ozemlje posuto s 600 grobišči…….kaj takega ni nikjer na svetu.
Politika se mi gravža……predvsem se mi gravžajo lažnivci slovenske politike. Le poglej, ni denarja za delavce, upokojence…….prebrisani pa nas bodo tožili za ogromne zneske. Ali se ti ne zdi, da se zdajšnja kamarila bori le za svojo rit? In vsi, ki blatijo opozicijo, se borijo le za svoje udobno življenje, ostali jim niso mar.
Ta vlada nas pelje v prepad, ker ni sposobna vladati……edini, ki si zasluži spoštovanje, je JJ in to bo potrdila tudi zgodovina.
hahaha, za koga se pa bori opozicija???:)))
ti ubogi JJ-ša res!!!:)))Prov čist vse se je zarotilo proti njemu, najprej izgubi na volitveh, pol začnejo preiskovati v Sloveniji afero Patrija, pol mu pa še interpelacija propade. Eh nič zato, mal reklame si je pa le naredil, vsaj tisti zvesti privrženci so še bolj prepričani v njegov prav!!!
Ne se bat. Naslednje štiri leta maš garantirano službo pri lepem trojčku. Potem pa…[/quote]
@boss: če si ti strankarsko trobilo, ni nujno, da to velja za vse. Nekateri smo žlahtni amaterji.[/quote]
Lepo bi bilo, če bi izpustil besedo “žlahtni”..vsekakor se strinjam z amaterji.
Ja, zanimiva so tale vaša razmišljanja. Osamosvojitelje je pravilneje oceniti kot Jugodezerterje iz matične komunajzerske stranke. Ves čas so se komunajzerstva neomajno oklepali imeli privilegije ter izredno dobro živeli. Za osamosvojitelje bi jih lahko poimenovali, če bi se uprli komunajzerstvu preden je Gorbačov naredil temu konec. Po zaslugi njih je danes Slovenija popolnoma izropana, slovenski narod pa na cesti. Zase in za službe svojih so poskrbeli, pa saj so si toliko nakradli, da služb niti ne potrebujejo več. Torej, če greste na volitve in volite komunajzerje ali pa desnicakomunajzerje, je vse eno in isto. Kradli so in še kradejo vsi!