Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a se vam zdi nesramno, če vam mož…

a se vam zdi nesramno, če vam mož…

… ko ste se ravno prijavili na razpis za novo službo in imate veliko šans, da boste izbrani, reče: “no, zdaj pa upam, da si še noseča, pa bomo še bolj srečni!”

Imava že dva otroka in si tretjega niti ne moreva privoščiti, ker bi to med drugim pomenilo tudi, da bi šla takoj na bolniško, v najboljšem primeru pa v kratkem na porodniško. Meni se je zdelo to kar nesramno, ker sem bila ravno v skrbeh, ker mi je menstruacija zamujala.

Pa vam?

No nisem bil poleg da bi slišal ton v katerem je to izrekel, ampak veselje nad novo službo ni nič v primerjavi z veseljem ob novici za novo bitje, pa nej bodo praktične dnevne stvari še tako velike…

Saj, moškemu je itak vseeno. Saj je ženska noseča, ne? In ona se mora odpovedati veliko stvarem. Mož je pa srečen.

Ja žal do zdej še niso pogruntali da bi bili moški noseči in še kar nekaj časa bo tako :)))) pa verjetno bolje, ker če ne bi bilo komaj križev in težav na svetu…

Zagrenjenost je v tvojem glasu in to ni dobro.
Družina, sreča, nosečnost in te reči naj bi bile povezane z pogovorom, zaupanjem in ljubeznijo, ne pa s službo in očitno je, da imata še kakšen problemček, razen te njegove nesramnosti…

Se strinjam s tem.

Ma dobro, vi se tudi kaj pogovarjate ali se igrate tiho mašo, ti delaš svoje, on dela svoje, kontracepcije pa nimata?!
Ne vem, kaj naj ti rečem, o načrtovanju družine se ponavadi govori. če si tri otroke ne morete privoščit, verjetno to ve tudi tvoj mož, ne? pa da se ti odpoveduješ vsemu, njemu pa se nič ne spremeni, pa je tudi malo tako…za luno…čemu pa se odpoveduješ? kaj dogovorit se nič ne moreta?

ne vem, meni je to skrajno čudna situacija. pri nas doma se pač pogovarjamo in planiramo vse, tako stvar,kot je iskanje službe, zaposlitev v novi službi, načrtovanje otrok, pa sploh. to niso igrice.

Niste razumeli… Njemu se to zdi kot hec, če meni zamuja menstra in me potem fino zafrkava. Jaz se sekiram in se mi zdi to nesramno. Kontracepcija pa itak nobena ni čisto 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Prav lepo res ni.

Oprosti, glede na napisano imam občutek, da imata z možem veliko luknjo v komunikaciji na splošno.

New Report

Close