Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a se vaš tudi za vas ne potegne

a se vaš tudi za vas ne potegne

čau,

mal sem besna, mal sem jezna, še najbolj pa razočarana…
po svoje sama kriva, ker jezik ne stegnem in se kar sama lotim takozvanih fantovih prijateljev, kolegice, njegovega starega.

kje hudiča si vsi domišljajo, da mi lahko vse rečejo! nobenmu nič ne narediš, potem pa njegova kolegica v pričo mene in širše družbe začne mojmu fantu (sva 6 let skup)nekej ala, sej ti ne boš z njo imel otrok, a ?

no, to je že en čas nazaj, zdej pa “moram” njegovega fotra poslušat. sej vem, rekli boste kaj se razburjam. kaj pa naj, če se mi foter reži ko mi govori take, da zajebava mene, se celo loteva mojih staršev.

kako rata enim tako v celofan zavit zajebavanje. potem pa te obtožijo, da se ne znaš hecat. kaj bo on meni hecat, če ga pa vidim, da mi nalašč to dela.

sita sem svojega tipa, ki se zame ne potegne. če bom sama kaj bleknila, bo pa kažin. saj veste, to lahko pride do večjega krega….

minilo me je, da grem tja na že tako redka kosila. ko da nimam za en šnicel.. sita sem jamranja svojega tipa, kaj vse njemu foter govori…
saj pravim, dela se prijaznega, v resnici je pa žleht.
ampak njega in mamo naj kar zbada. meni tega ni treba.

najraje ne bi šla nikol tja. kako bo to fant uredil, mi je ta hip tolk vseeno.
ker sem ga že prosila za pomoč, povedala da me moti, da mi že najeda….

na jetra mi gre, da se iz mene norca dela oseba, ki je pravi lenuh, vse mu žena podela, izogiba se vsake odgovornosti do česarkoli. po vrhu pa pričakuje spoštovanje…

zakaj se tip ne upre taki osebi. zakaj dovoli, da se jezim doma, jazim tudi nanj, namesto da starega postavi na realna tla. nenazadnje je star 31 let, živi z mano že 4 leta.
kaj je narobe z današnjmi moškimi? pričakujem,da moj moški zna poskrbet zame, da mi pomaga, ko mu izpostavim problem, oz. jamram zarad njegovega fotra že dlje časa. on pa nič.

a se je sploh vredno oglasit? sploh kaj rečt. občutek mi pravi da ne bo bolje. pač ne bom šla tja. kaj pravite?

kako naj fantu dopovem, da mi je pomembno, da drži z mano (ali pa mi vsaj doma pove, da me razume, da ve, da me nakladanje o meni moti- ker ni resnično, ker ni fer).

zdej šele razumem vsa jamranja čez tašče!

p

Če se že zdaj ne potegne zate, se tudi pozneje, ko ali če bosta poročena ne bo. In zna biti, da bo ravno tak kot njegov foter.
Pogovori se z njim, povej mu vse, kar si misliš, ne tišči nič v sebi. Po tolikih letih skupaj…. Morda pa ni pravi. Če te že zdaj moti, te bo pozneje še bolj.

Vzorci se definitivno prenašajo naprej. Bolj ko praviš, jaz pa nikoli in nikdar, bolj se ne moreš izognit ponavljanju vzorcev.

Valda, da ne! Kaj pa nardijo tipi za nas – druga kot pa nas zajebavajo in kri pijejo, ko pa kaj rečeš pa se še derejo po vrhu pa te žaijo… Naj gre nekam res…. ehhhh

Ma ni mi več, res ne…. Dost imam vsega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

********************************************* We all know that cats rule the world!

No, tudi jaz se moram oglasiti. Poročena sva 16 LET. Stanujeva nad njimi. Njegovi starši se delajo zelo prijazni navzven, doma pa … Ni vsakodnevnega špikanja, zato pa približno enkrat na leto iznenada udari kot strela z jasnega. Poberem se ne dva meseca. Mož se še ni potegnil zame in tudi ne pričakujem (več) da se bo. Pa ni nek mamin sinček. Poskušam se pogovoriti pa nič.

Tako da presodi, tudi meni počasi prekipeva.

Jaz ne bi mogla bit s tipom, ki se ne bi postavil na mojo stran. Ubistvu se postavi vedno na mojo stran, pa če mu to ni všeč mi potem na samem pove tole si ga pa pihnla, ampak se pa vedno postavi na mojo stran, me zagovarja in vedno mu je najbolj pomembno kaj je dobro za našo družino in šele kasneje za ostale.

Tko da če tega nima od prvega dne v sebi ne bo nikoli imel.

dekleta,

pa kako lahko živite s takim človekom? mene bo enkrat minilo! tolk se poznam. sem mu že rekla.

kako ne dojame, da kdor pljuva mene, pljuva tudi njega (njegovo slabo izbiro), vnaša nemir med naju!

potem pa si domišlja, da bova zvečer lepo zaspala, pa lahko noč.

K_ _ _ _ !!!

kako so naivni!

tolk sem jezna. najraje bi zlezla nekam pa si lizala rane…. ko da mi je to treba. saj, trapa se sekiram, foter pa sanja lepe sanje doma…

NE GREM VEČ TJA! evo, če pa bo že sila, GA IGNORIRAM KO PUJSA. ko bi mu vsaj kaj naredila. ko bi se mu vsaj zamerila s čim. ko bi bila slaba, neizobražena, nezaposlena, brez ambicij, ko bi ga žalila…

Če si ga sita, potem verjetno veš, kakšna je rešitev, ne. Ali pač nameravaš preživeti celo življenje z nekom, ki si ga sita in se ne potegne zate?
Če prvo, potem ukrepaj, če pa drugo pa ne jamraj. Simple!

Priznaj, da ti ful manjka samozavesti. Nesamozavestni pa kar kličejo po tem, da si jih drugi izposojajo. Delaj na sebi in ne pričakuj od tipa, da bo on namesto tebe tebi naredil mesto v družbi in med ljudmi.

Da ji manjka samozavesti????? A zdaj je pa ona kriva, ker ga ne zmerja nazaj in mu da eno čez gobec????

Dejstvo je, da so nekateri žleht, hodobni, zajedljivi, zakompleksani itd. potem pa podjebavajo druge ljudi z stilu “saj se samo malo hecam”.

Ja pa ja to je zajebavanje v mozeg, ne pa hecanje.

Jaz bi mu pa verjetno povedala to svoje, potem ga pa tudi pogledala ne bi več. Spoštovanje starejših že, ampak vse ima svoje meje.

“sita sem svojega tipa, ki se zame ne potegne”

S tem si vse povedala. Zdaj imaš še vse šanse, da mu obrneš hrbet in greš svojo pot. Ne čakaj predolgo, da ne bodo trpeli morebitni otroci. V odnosu je zelo pomembno, da si partnerja stojita ob strani. Če je že zdaj tako bedno, boljše zagotovo ne bo. Ti pa garantiram, da obstaja še veliko drugih moških, med njimi tudi zate en takšen, ki mu boš na prvem mestu – ti. Srečno!

New Report

Close