Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek a se zavedate, da nosimo virtualne burke?

a se zavedate, da nosimo virtualne burke?

Zamenjaj forum ali kriterije.[/quote]

Hvala enako

Neumno je predpostavljat da moraš imeti jajca da se dobiš z nekom, sploh to rečt moškemu… bistveno vprašanje je zakaj bi se nekdo želel z nekom dobit… in jaz ne vidim popolnoma nobenega razloga se dobit tukaj z 99% ljudi na pijači, z izjemo morda parih izjemnih primerkov, med njimi pa ni nobene redne pisateljice tule gor, ker so mi enostavno premalo zabavne.[/quote] Mislim , da je imel avtor v mislih, posameznike ne glede na sploh.Jaz pa prav tako.In, ce malo pomislis, ni pravzaprav neumno misliti tako. Morda se pa moje mnenje razlikuje od tvojega, ker sva razlicnega spola, let..

Zamenjaj forum ali kriterije.[/quote]
Zakaj že ? Če hoče kira z mano it na pijačo je pač pogoj, da je lepa. Sem gor pa si nisem pršu babe iskat, tko da…[/quote] Sorry sem prehitro napisala.Si ze prej napisal razloge zakaj se ne bi dobil z moskimi clani foruma in tukaj se, zakaj z zenskimi ne.

Sem že bil z Margot na kosilu. In to brez burke. 🙂
Če je reala blizu temu kar napišem, pa ne vem.
Bi moral Margot vprašati. :)[/quote]

Hja, v bistvu si bil takrat zelo skuliran in razumen dedc. V zadnjem času si pa videti kot da te je zadela ena huda vojna, cunami in potres in to vse obenem. Sem se že spraševala kaj se s tabo dogaja. Zdaj pa ne vem… lahko da si takrat nosil burko, al ti pa od takrat ni dal še nihče nič jesti. Pa si lačen ful drugačen. Ne vem. Samo takšen mi nisi všeč niti malo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

No jaz nisem član foruma v pravem pomenu besede, vsaj ne kot ste to nekateri redni člani. In seveda sem mislil tako ženske, kot moške.

Nič bat, ena ura z mano ne more biti dolgočasna, je pa res, da sploh ni nujno, da bo ena ura. Lahko bo pač hitro kafe ali pa celodnevna eskapada. Tega ni mogoče predvidet.

No, držte se vsi do takrat 😉

Hja, v bistvu si bil takrat zelo skuliran in razumen dedc. V zadnjem času si pa videti kot da te je zadela ena huda vojna, cunami in potres in to vse obenem. Sem se že spraševala kaj se s tabo dogaja. Zdaj pa ne vem… lahko da si takrat nosil burko, al ti pa od takrat ni dal še nihče nič jesti. Pa si lačen ful drugačen. Ne vem. Samo takšen mi nisi všeč niti malo.[/quote]
Očitno je, da bi se moral več s teboj družiti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hja, v bistvu si bil takrat zelo skuliran in razumen dedc. V zadnjem času si pa videti kot da te je zadela ena huda vojna, cunami in potres in to vse obenem. Sem se že spraševala kaj se s tabo dogaja. Zdaj pa ne vem… lahko da si takrat nosil burko, al ti pa od takrat ni dal še nihče nič jesti. Pa si lačen ful drugačen. Ne vem. Samo takšen mi nisi všeč niti malo.[/quote]

Po mojem je tole razlog za spremembo.
Če je bil takrat, ko sta se dobila, samski: jaz zdaj očitno nesrečno poročen/vezan in ga je do čisto zmeštralo.
Če je bil takrat poročen, je pa zdaj v fazi ločitve ali pa sveže ločen pa ni bil za ločitev.

Margot, če bi že takrat imeli temo o ilegalcih, bi se ti že takrat zdel neskuliran egoističen p.r.a.s.e.c. 🙂
Zato je občutek odvisen od same teme.
Pač zagovarjam določena mnenja in od nekaterih ne odstopam niti za milimeter.
Sicer pa sama praviš, da nestrinjanje z nekim mnenjem, še ni zavračanje kompletnega človeka.

Boldrik, ti si pa mazohist, da želiš s forumovci na kavo. :)) Si toliko firbčen, ali imaš le premalo vznemirjenja v življenju? :))

Mogoče je pa brez ficka in bi vsaj tako, spet po dolgem času posrebal kavico. A mu jo ti ne bi privoščila? 😉

Mogoče je pa brez ficka in bi vsaj tako, spet po dolgem času posrebal kavico. A mu jo ti ne bi privoščila? ;)[/quote]

A me ti to ponujaš?

Mogoče je pa brez ficka in bi vsaj tako, spet po dolgem času posrebal kavico. A mu jo ti ne bi privoščila? ;)[/quote]

A me ti to ponujaš?[/quote]

Nisem tvoj zvodnik…. 😛

Hotel sem samo povedat, da obstaja več opcij in sem podal pogled iz moje strani ekrana. 😉
Saj se ne huduješ, če ti širim obzorje?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A me ti to ponujaš?[/quote]

Nisem tvoj zvodnik…. 😛

Hotel sem samo povedat, da obstaja več opcij in sem podal pogled iz moje strani ekrana. 😉
Saj se ne huduješ, če ti širim obzorje?[/quote]

Pazi, da svoje zene ne zivciras, zame ne skrbi. �

Nisem tvoj zvodnik…. 😛

Saj se ne huduješ, če ti širim obzorje?[/quote]

Pazi, da svoje zene ne zivciras, zame ne skrbi. �[/quote]
Ja s čim bi pa njo živcizal? :O Pa tut, če bi bom spet jaz tisti, ki jo bo nazaj odživciral….. 😉

Pa ne bit sedaj užaljena, če kdo še kdaj pomisli nate kot ti na druge na kak poseben dan… �

A se je za tole treba kje prforčkat ali bomo klicani? 🙂

Pridem februarja 2020, ko vsi malo zrastete.

Hoj,

Padec virtualnih burk (in the making).

Ima pa anonimnost svoje prednosti kot slabosti. Seveda se pa da v smislu Heglove dialektike anonimnost prekiniti z gnusnimi dejanji posameznikov, storjenih iz udobja slednjega. Tako konkretnost, posamičnost ni vsiljena, temveč jo ljudje zahtevajo.

“The New World Order shall be a child of 2 fathers… their names are ingnorance & fear.” (parafriziranje TDS-a)

Meni se zdi pa zanimiv eksperiment, kako se razlikujeta reala in slika, ki si jo o nekom ustvarimo po napisanem. Pustimo ob strani pretvarjanja, zamolčevanja, olepševanja in neresnice, ki so pogosto del virtuale.
Že če je čisto vse napisano res, si jaz zagotovo marsikoga predstavljam popolnoma napačno.

Avtor teme je pa po mojem en firbec ;). Boldrik, me prav zanima, kako si ti dejansko predstavljaš obiskovalce tega foruma (lahko tikam?).

Ma Tisa ta internet nam je marsikaj o človeški psihi pokazal. Včas ko še ni bilo facebooka in vsega, smo videli tudi, kako so se moški brezpogojno zaljubili v namišljeno žensko, na drugi stran so ga pa frendi jebal s FAKE žensko, se predstavljali kot da je ženska. On je pa čutil metuljčke, bi umrčkal “zanjo” pa te fore.

No sej tvoj primer ni dosti stran oz. kot je v knjigi en pisal (demelo al ker kurac, knjiga zavedanje), da se zaljubimo v LASTNO predstavo o drugi osebi.

Zato je ta internet talk bol kruac ja, čeprav se že med tekstom hitro vidi s kom si si bližje, s kom ne.. Pri nasprotnem spolu je pa še problem, da ne veš kdaj te bo telo nategnilo s kemikalijami in boš začel videvati rožice, ki bodo zameglile oz. povozile razum;D

Zanimiv eksperiment? Saj virtuala že dolgo obstaja. Če nimaš nobenih izkušenj, vprašaj koga, da ne boš odkrivala toplo vodo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close