Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A sem kaj zamudil?

A sem kaj zamudil?

Sem že nazaj.

ufffffffffffff……ko bi bil jaz na tvojem mestu in bi zamujal………

čao altek

kak si

leta letijo - iščem stevardeso.....

Kaj je zdaj?

A sta z sp-je nardila kakšno pizdarijo al ne?

Jest sem v redu?!?!?!?

Hehe, si zamudil… Prelevitev vseh babnic tu iz koz v ovčke ;).

Kako alt? Doma? Cigarete ;)?

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A to je dobro al slabo?

Jaz v redu. Doma še bolje, za eno cigareto bi pa dušo prodal.

Hehe, še eden, ki ni gledal Bedazzled (včeraj na satelitski – komedija z Elizabeth Hurley) – ne kar tako duše za cigarete prodajat…. 😉

Glede ovc pa bo menda dobro tako… ne, vem, vprašaj razota – bo več vedel :)))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Zakaj so sedaj ovce.

Ej, ej,

kam lahko dam eno slikico od moje Nike da vam jo vsem pokažem?

UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF…..sploh ne vem kakm se je frend skril??????hihihiihihihihi….viš, pol te pa frendi zapustijo……hihihi

a veš tisti vic o frendih:

je eno pupa bla na skupinskem in je zanosila…..ker pa ni bila čist ziher, kdo je atek, jih je kar nekaj tožila ….in ko frendi pridejo skupi, naredijo strategijo, da bojo vsi prizanli, da so spali z njo , ter priznali očetovstvo in se bodo zmazali…
no in pride prvi pred sodnika in na vprašanje ali je on oče- le ta prizna?!

Odločba sodnika: ostali lahko oddidejo…hihiih

nop pol se pa pouzdaj v frende…hehehhehehe

ampak spšrevržko pa je fejst dec….samo babnce ga koj na limance spravijo pol jim pa služi….grrrrrrrrrr……

daj še ti mi mal pomagi, da bomo tele kokice v ordnung in displin spravili……

aja pa še to……da ne boš doma čist pridkan in vse delal….saj si venadr DEC!!!!!!?

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ej

Pa sej ene so kar v redu. Sam kaj ko pa une druge tok kvarijo povprečje.

Doma pa NE SESAM. To mi pa tko najeda nerve. Tko da vsega pa tud ne delam.

Glej, tu gor jo obesi: – baje da ni težko in da deluje…

Ups, to bo pravo…

Ne, ne, razo nima pojma… 😉 Pravi dec naredi za svojo žensko vse – tudi sesa, če je treba :))).

Ne dela

Ej

Se delam skor vse, ampak sesanje mi pa potegne živc ven. Ne gre in ne gre, Sem se trudil pa nič.

Ej, ej

Ne bi jaz da vsi to vidjo. Jaz bi samo vam pokazal.

2 možnosti… Na geocities (najlažje) si naredi home-page in gor pripopaj slikce male Nike – naslov pa pusti tu na forumu. 2.možnost: pošlji preko mns-ja…

Saj mam samo eno.

Na tem forumu ne moreš nikoli nikdar nič zamuditi!
Al je vse tiho….al pa šibamo 200 na uro,tako,da tud nima smisla sledit!
Torej…..minljivi smo!
Filozofija za popizdit kaj?
😉

To pa ni v redu.

Dobre stvari ne smejo biti minljive.

Na žalost je tako!Resnica je pač taka! :-(((

Kako je bilo na razgovoru?
Menjaš plačnika al ne?

Ne še.

Morajo se še pogovorit o mojih pogojih če jih sprejmejo.

Ufa!!!!
Se mi zdi,da imaš visoko ceno!
Vsaj eden med nami!
😉

Ojoj, potem vem, na koga se moram obrnit, ko se bom za službo dogovarjala za nasvet ;)…. Seveda vsi držimo pesti :).

New Report

Close