Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a sem vam lahko fovš??

a sem vam lahko fovš??

…ko, dopoldan in cez dan lahko tako klepetate, da vedno najdete nekoga za pogovor… ponoči pa ni tako :(( …da bi vedno, ko pokukaš gor, lahko kakšno rekel… lahko samo preverim dopoldanske… dogodke in prigodke 😉 :((( in potem bi tako rad še sam kaj dodal… hehe, smo pa res odvisneži ;))) …ampak, včasih je pa tudi bolje kaj preležat, ko je kakšna (pre)vroča debata ;))))))
Btw, ko se navadiš bordat na smučke ne pomisliš več!!! in narediš samo še… iiiiiihhhaaaaaaaaa ;))) obožujem vse tovrstne rekreacije tudi rolse, ampak s kančkom adrenalina :)) Moja velika želja je skočit prosti pad… s padalom seveda iz letala :)) mmmmm, pa z gorskim kolesom po brezpotjih… mmmmm ;)) Tako, da še mene malo spoznate ;))) …popoldan ne naletim na kaj resnejše debate ;)) pa jaz za vas že skoraj vse vem, skooooraj vse.. hehe, po opisu iz foruma mladih nekatere poznam prav do… do zlate sredine 😉 Ampak samo po opisu :((!!! …mmmmmmm, pa glasba, kera dobra muzka je včasih celo po radiju… ravno sedaj… mmmmmm, sicer je od metalike ampak gre v srce ;)))
No, zdaj pa dost, se me boste že na vsezgodaj zjutraj najedli!!!
Lep dan vam želim!!!

P.S: Sprevržko moj, opsss… kot kolega in učitelj mislim ;), danes se da zgoditi, da se vidimo!!! Boš videl ;))) Upam močno!! Potem pa na Kratohwill al kaj že… :)))

ampak mal se pa moram skašlat, prosim za razumevanje, khmm khhm 😉 khmm 😉 Mi je kar malo čudno tukajle ponoči, ampak se rad pogovarjam kot vidite ;))))))
Cmoka za vse :*

Ti kar daj Razbo,kar daj!Saj sem večkrat pokonci ponoči tudi jaz,sam ker vem,da je bolj pusto tisti čas tukaj,se niti ne priklopim.
Sp

Razbojniček moj…a glasba pa zadane, ja, ja še posebno tista…, ko jo tako čutiš…

Si pa tapravi lumpek…kar malo ekstremista…no kar daj, sam0 previdno, saj ves da se tvoje čbelce bojimo zate!!!

Lepo jutro in zbudi se že!!!! Kje siiii, me zebe!!!!!Ker nisem nič ninala…..pa kavo prosim, brez ledka…samo kavo, ki zadane!!!

Cmoka…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close