Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A si je že kdo idealnega partnerja ali partnerko dobil

A si je že kdo idealnega partnerja ali partnerko dobil

na račun vsega dolgoletnega fantaziranja in onaniranja tukaj? Še vse ošpice in fehtarji na istem? Furate masturbatorski način spolnega življenja, vsak na vsako navajen ob istem času. Vohate se na distanco. Pa večina nekaj usekana na malomeščanski princip življenja kot trdna zapoved. Kje boste vi to dosegli kdaj? Mladost vam gre majmuni, babam pa še prej. Vi pa pecate babe, ki jih življenje zavrača. Še v domovih za ostarele se boste kregali enako.

Opozarjam vas, oba spola, da življenje hitro teče.

A sm bla kdaj brez…to je sedaj vprašanje:).

ah, otroci 🙂 idealnih ljudi ni 🙂
obstajajo pa zelo dobri približki, kar je zame več kot dovolj 🙂

Kaj je to?

Nekaj za pojest?

Grem se cartat ce je to idealno…

…ah ,Lepolaska…:) ljudje smo sami unikati 🙂
dokler ne srečaš idealnega,pa bodi zadovoljna z fejkom,je to ljubezen? 🙂

A sm bla kdaj brez…to je sedaj vprašanje:).[
/quote]

nikoli ne bomo izvedeli :))….morda polovička,morda glas ljudtvsa,morda telefonski klic….:))

Na zacetku je vsak idealen

Za koga lahko rečeš, da je idealen zate? Po svojih ali tujih kriterijih? Je idealen tisti, ki te dopolnjuje, ker imata nekatere različne lastnosti, ali tisti, ki je skoraj tak kot ti? Nekdo ti lahko karakterno povsem ustreza, a ima povsem drugačen okus za glasbo, ali pa se ukvarja s športom, ti pa ne. Potem se nekateri ujamejo le v postelji, čustveno pa ne. Osebe, ki so izrazito nacionalno zavedne, morda tudi versko, bodo izbrale osebe iste nacionalnosti in veroizpovedi, čeprav bi bil morda nekdo drug zanje “idealen” po tujem kriteriju.

Idealnega partnerja ni. Je pa odvisno od posameznikovih kriterijev koliko se partner približa idealu.

.......... Quidquid agis, prudenter agas et respice finem!

Idealnega partnerja ni. Je pa odvisno od posameznikovih kriterijev koliko se partner približa idealu.[/quote]

Res je, nekaterim je ena lastnost bistvena in jo dajo na prvo mesto, drugim pa povsem nebistvena. Jaz pa pravim, da s tistim, ki precej spusti kriterije, tudi ni čisto vse v redu. Torej, si ustrezata. :))

Se sploh ne obremenjujem s tem. So drugi menda že vse naštudirali in iz tega naredili celo znanost.

Zato so horoskopi. Bejbo vprašam, kaj je po horoskopu in grem prebrat v cajtnge, kolk sva kompatibilna.
Če pa imam pomisleke, pa vprašam še kakšno ki se na horoskope in na šloganje spozna (še ona preveri v cajtngah) pa mi pove kolk sva z potencialno kandidatko kompatibilna.

Če verjameš seveda… :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Idealen je tisti, s katerim dolgoročno zdržiš 🙂

Vse ženske so po svojem mnenju idealne, ko se dobita in užgeš debato z njo, ti pa na kozlanje gre.

Govoriš iz svojih izkušenj. Ubošček… :)))

Ti si pa samo še ena fiška, lepolaska,…pač samska for the rest of her life. Ko prebereš kšn tak komentar ti pa živc dvigne 🙂

Hahahaha. Še dobro, da veš vse o meni :))))).

Ja če bi ga redno fasala in bla zadovoljna s svojim lifom bi takšne komentarje komot ignorirala, tko pa nujno treba vse citirat 😉

…tudi ta je iz reveževih lastnih izkušenj,,, :)))

A če grem lulat in kakat te moram tudi vprašat za dovoljenje? :)))

A če grem lulat in kakat te moram tudi vprašat za dovoljenje? :)))[/quote]

Haha, sem mislu da boš napisala, če kakanje šteje kot da si ga fasala.. drek=kurac, analni seks pa še druga potreba hkrati:D

Ehh, koliko nakladanja. Za moje razmere sem imel idealno, glede na moj karakter, pa sem jo prokockal. Da se dobit, samo ne po recimo 30-tem letu. Računica in neprilagojenost sesuva ideale, ker zaradi te matematike, enostavno ne moreš priti blizu idealu..

Hm, Popay, iskreno in lepo. Ni kaj. Všeč mi je.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Že dolg časa te spremljam in opažam, da citiraš samo provokativne komentarje. Ko nekdo reče kej čez babe si ti prec prva k začne z žaljenjem.

Že dolg časa te spremljam in opažam, da citiraš samo provokativne komentarje. Ko nekdo reče kej čez babe si ti prec prva k začne z žaljenjem.[/quote]
No ja, če rečeš kaj čez babe in je to žaljivo (kar pri tebi običajno je), si ti prvi, ki žali. Nisi ti tisti, ki odloča o tem, kaj je žaljivo in kaj ne, pač pa tisti, komur je namenjeno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Že dolg časa te spremljam in opažam, da citiraš samo provokativne komentarje. Ko nekdo reče kej čez babe si ti prec prva k začne z žaljenjem.[/quote]

Lepo, da me spremljaš, a dolgo časa me ne moreš, ker dolgo časa sploh nisem tu :).
Res je, da se oglasim, če kdo, tako kot npr. ti, žali ženske. Tega ne prenesem in se odzovem in to ne z žalitvami, kot to počneš ti. Če pa nekdo žali mene, udarim nazaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close