A si je že kdo idealnega partnerja ali partnerko dobil
Za “NekulturenSamozavestnež”
V realnem svetu je tako, da niso vse ženske slabe in izkoriščevalske, kot navajaš in nas prepričuješ ti. Obstajajo dobre in slabe osebe, tako ženske kot moški, torej ne glede na spol. Če pa si ti imel do sedaj z ženskami slabe izkušnje, pa moraš razčistiti pri sebi.
Ste pa hitre zagrable, da so za vse krivi moski 😉
Zgoraj trdim, da je tako, da so lahko krivi ali moški ali so krive ženske. Posploševanje je neumnost.
On pri sebi ne rabi nič razčiščevat, on je že čist 😉
Njemu se je tudi gravitacija prilagodila, ko je prvič stopil pokonci 😉
Zgoraj trdim, da je tako, da so lahko krivi ali moški ali so krive ženske. Posploševanje je neumnost.[/quote]
Pravilen odgovor je ce dva nista za skupaj (ne glede na razlog) potem je vse le zapravljanje casa. Krivda? Nihce ni kriv. Pac nista za skupaj.
Zgoraj trdim, da je tako, da so lahko krivi ali moški ali so krive ženske. Posploševanje je neumnost.[/quote]
Pravilen odgovor je ce dva nista za skupaj (ne glede na razlog) potem je vse le zapravljanje casa. Krivda? Nihce ni kriv. Pac nista za skupaj.[/quote]
No ja, ne vem, če se strinjam. Nekdo že mora bit. Če nekaj ne gre po planu, je odgovoren (kriv) tisti, ki se je tega plana lotil. In če sta se lotila oba, je odgovor na dlani. Sliši se že lepo, da nihče ni kriv, ampak ne vem, če se človek tako kdaj nauči nositi odgovornost za posledice. Kriv mogoče res ni noben, odgovorna pa sta oba.
Nekateri uzivajo v mucenju 😉 Igranje, stiskanje zob, prilagajanje, popuscanje, PRETVARJANJE, poigravanje, laz, …umiranje na obroke 😉 Nekateri zdrzijo zelo dolgo casa v tem. In potem cez nekaj let ali deset let prijavijo: razhajava se zaradi prevelikih razlik 🙂
a zdej že na odgovore drkaš ☺
Pljuval bom jst po ženskah kolikor mi paše, dokler ne leti nate osebno se nimaš kej za pritoževat, sploh pa me ne napadat. Razen seveda, če si se našla v selekciji slabih, izkoriščevalskih babnic… 🙂
Tok fejst pa tud ne moreš bit, če mi take bolane pišeš. Kokr sm napisu, penis ti manjka, če ne se ne bi tok obremenjevala z mano.
Kar pljuvaj, če ti je tako lažje pri srcu. Ne vem, kdo koga napada tukaj :))).
Vsekakor pa bom izkoristila svobodo govora in pisanja :))).
Ne obremenjujem se s tabo, očitno se ti obremenjuješ z mano, ker ti povem to, kar ti gre :))).
In vedno se bom postavila v bran, če kdo koga žali brez neke osnove.
Tako je, Fidelito ima prav, drugemu pišete, kaj komu gre, rtistih vaših sanjskih vez pa nikjer ne urensičujete.
Tako je, Spider, življenje je treba živet, ne pa o njem teoretizirat. Že tako je (pre)kratko.
So much to do, so little time 😉
In kaj mi tukaj delamo?
Je to teoretiziranje ali praksa?
Pravzaprav je idealen vsak, ki te lahko nečesa nauči.
privabljaš take partnerje, ki se skladaja s tvojo frekvenco in ti kažejo, kje so lekcije, ki se jih moraš učit. Zato je v bistvu vsak, s katerim si v določenem obdobju, sorodna duša. kajti sorodne duše so tiste, ki nam pomagajo, da se naučimo naše lekcije, te pa niso vedno prijetne, so pa za naše dobro. Ko osvojiš lekcijo, se razmerje premakne na višji nivo. Če se ne naučiš, si ujet v vedno ene in iste prepire. se razideš. In ponoviš zgodbo ob drugi osebi z istimi lstnostmi. Če pa osvojiš lekcijo in sta se vse naučila, kar sta se lahko drug od drugega, se pa prijateljsko razideta in k sebi povabita osebo, ki vas ima za učit nasledje lekcije( ki je prejšnja ni mogla, saj ni delovala več na isti ravni).
hehe, me kdo zastopi??
Zveza je začasno stanje na poti do anslednje samskosti..Če drugega ne, so na stara leta vse babe same. Če ne evrjamete, idite pogledat v dom upokojencev..
Če deci prej umrejo. Na srečo ali žalost pa naj vsak sam presodi.
baje je pa samskost začasno stanje med dvema zvezama..
Ma kaki. Samskost je začasno stanje do naslednje zveze. Itak, da so same, možje jih čakajo v nebesih. 🙂
Se strinjam in če se ne naučiš, kar naprej srečuješ kur.be. :))
Forum je zaprt za komentiranje.