Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka A si upate?!

A si upate?!

Teja, res nihče nima pravice soditi, izražanje svojega mnenja pa je, upam vsaj, svobodno. Mogoče ostrih kritik res ni najprijetneje slišati – brati, sprejeti jih je pa treba (s strinjanjem ali nasprotovanjem) – taka je pač narava forumov in tudi življenja.
Če bo dekletoma, ki sta se spustili v takšne odnose, življenje res tako super naklonjeno in jima bo šlo vse tako kot sta si zamislili, potem jima to iz vsega srca privoščim. Menim pa, da je velika verjetnost, da ne bo tako in na svojih napakah se je najdražje učiti, kajne?
Ja, kar se pa kreposti in zarečenega kruha tiče – življenje je polno zavestnih odločitev in jaz sem prepričana, da je odločitev za zvestobo ena izmed njih. Tako verjamem, da se da s trdnimi načeli izogniti skušnjavam – je pa težkooooooo.

Lahko, da se motim – bo prihodnost prinesla odgovore.

Lp, Ana

BREZ VEZE, ENA JE KOT NOBENA…JEBE ZA SVOBODO SE TLAČAN…

Ja drage bodoce neveste, vse imate po svoje prav in res je da nimamo pravice nikogar soditi ker si vsak s svojimi dejanji sodi ze sam. Rada bi dodala samo to, da ima vsakdo pravico da pocne karkoli, dokler drugega s tem ne prizadane. Ni pravicno da clovek misli le na lastno ugodje. Sicer pa mislim da notranje zadovoljstvo in harmonijo prinesejo krepostna dejanja, uzitki (s katerimi lahko nekoga prizadanemo) pa le zelo kratkotrajno zadovoljstvo, za katerim najveckrat pride obzalovanje. Vsaj pri ljudeh ki imajo vest je tako.

Mimogrede, nisem ena od deklet ki se bo v kratkem porocila, moja poroka naj bi bila cez kake 3-4 leta. Stara sem 20 let. V resnem razmerju sem s svojim sedanjim partnerjem 4 leta, vendar ni on moj prvi. Pred njim je bil se nekdo. Vendar pa cutim kot da je moj sedanji fant prvi, saj sem spoznala, da pred njim sploh nisem vedela kaj ljubezen je. Ne morem reci, da ga ne bi nikoli prevarala, mislim da ga ne bi, roko v ogenj pa ne dam za to, ker je res kot pravite, da se zarecenega kruha najvec poje. Vem pa to, da imam zelo mocno vest in da varati ne bi mogla takole kot to dela Ursa, ker bi mu takoj ko bi ga prevarala povedala, ker ni hujse stvari kot je slaba vest! In nekako ne razumem ljudi ki zivijo tako dvojno zivljenje. Pri tem se mi zelo smilijo prevarani partnerji, vendar tistih ki varajo vseeno ne obsojam.

Vsem bodocim nevestam in zeninom zelim da bi bile njihove poroke polne smeha, srece, ljubezni in pa da bi bilo cim manj nezgodic in neprijetnosti! Zelim vam tudi da bi vam bili partnerji zvesti.

LP

Po tukaj prebranem se ne čudim več, zakaj gre vsaka tretja zakonska zveza narazen (v nekaterih slov. regijah celo vsaka druga). In sem mislila, da sploh nisem neka “zavrta” tridesetletnica. Pravzaprav še vedno mislim tako, ker dejstva govorijo v prid temu. Še nekaj: bolj kot vse drugo me moti razmišljanje deklet.
Bi se raje tisti čas usedle h kaki knjigi in prebrale kaj za graditev uspešnega partnerstva, ne pa, da se dol dajejo okrog. Pravzaprav: kakor NJIM drago. Ponavadi so to take “pridne, mirne” deklice.
Kljub vsemu jim (VAM) želim: SREČNO!

Pa saj midva nisva ljubimca v smislu tega, da bi se dol dajala. Sva bolj kolega, se vsak dan parkrat slisiva, potem si posljeva veliko sms-ev. Pa tudi dobivava se, ampak tko greva na vecerjo, kaj popiti, na sprehod, veliko se pogovarjava. Seveda pa tudi sexava.

Ursa

zakaj se pa v istem postu negiraš?

nisva zato skupi da bi se dol dajala amoak seveda pa tudi sexava…mislm? kr neki!

New Report

Close