Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A Sinupret kaj pomaga?

A Sinupret kaj pomaga?

Zanima me, če Sinupret pomaga tudi pri zamašenem nosu, ali samo za sinuse? In kaj je bolje, tablete ali kapljice?
Če ima katera slučajno tablete doma, a lahko lepo prosim pogleda, če vsebujejo želatino (npr. v ovojnici)?
Hvala in lep pozdrav,
Maja

Jaz sem imela kapljice, ko sem imela hudo zamašen nos.

Nič ni pomagalo. Pomaga samo Operil.

---------------------------------- <http://www.psarnakingsjoy.blogspot.com>

Meni so tablete pomagale s tem da sem kombinirala z operil in inhalacije….ponavadi sem imela vnetje sinuse z sinupretom sem se ga ubranila… kaj pa vsebuje pa žal ne morem preveriti.

Meni pa zelo. Vzamem 3x po dve tabletki in že po prvi dozi se mi odmaši nos. Pomaga pa tudi, če mi iz nosa teče.

ŽIVJO! Ja jst sm že uporabila sinupret tablete. Sm mela tako zamašen nos da mi tud operil kaplce niso več pomagale, pa sinusi so me boleli. Sicer prvi dan še ni nobenga učinka pol pa je počas bilš. Lahko rečem da so men pomagale. Aja pa pogledala sm v navodila in tableti vsebujejo želatino!

Meni pomagajo kapljice. Vsaj zaenkrat so mi še vsakič.

Hvala lepa vsem, no bom poskusila s kapljicami! So pa seveda dobrodošle še izkušnje ostalih!

Tudi jaz sem s kapljicami zelo zadovoljna. Ko cutim, da se mi nos masi, ko zacne curljati … 3x na dan 50 kapljic ali kako ze ;).

Če vzameš pravi čas in to je , ko začutiš, da se v nosu nekaj nabira, potem res pomagajo. Ko pa je nos že pošteno zabasan, pa pri meni pomaga samo operil. LP

Pri Sinupretu je potrebnega malo potrpljenja, vsaj po mojih izkušnjah. Komaj drugi dan se pozna pravi učinek in lepo sprazni tako nos kot sinuse.

Meni vedno pomaga operil. Odmaši nos skoraj v trenutku. In to celo otroški operil – drugega niti doma nimam nikoli.

jaz sem uporabljala kapljice, sedaj pa tabletke, ker so bolj praktične.
oboje meni zelo pomaga, vzet je pa treba takoj, ko začne tečt iz nosu.
po operil kapljicah mene nos srbi.

Operil se mi zdi preveč škodljiv, ker izsuši nosno sluznico, ne sme se uporabljat dalj časa (več kot par dni) in pripelje v začaran krog ,ko ti več ne pomaga, ga pa vedno bolj rabiš… zato sem pa hotela poskusit s čim bolj naravnim in Sinupret je precej bolj naraven.

Tud meni je že po prvem dnevu jemanja pomagal. 3x po 2 tabletki. To je bila edina stvar, ki mi je po 14 dneh zamašenega nosu pomagalo. Operil je trenutna pomoč, al pa za ponoč da lažje spiš. Itak ga pa lahko max. vzameš 3-5 dni. Pa še ful nosno sluznico izsuši. Men je Sinupret zakon, pa imam velike težave s sinusi.

lahko povem tako…imam res grozne težave s sinusi, ne samo pozimi, tudi poleti… nekajkrat sem bila tudi na urgenci…vedno mi zdravnik svetuje,d a takoj, na začetku prehlada uporabim Operil oziroma Olynth, zato, da ostane nos kokrtolk čist. Naslednje je redna uporaba fiziološke in Sinupret…Ko se enkrat res razvije bolečina, sinupret meni ni pomagal…

Meni je še najbolj ok fiziološka – za odpret nos. Sem si pa tudi že s Sinupretom probala, pa je bilo tudi ok. Samo tako kot ena zgoraj piše, ni takojšnjega učinka. Treba počakat.

Fiziološka zelo pogosto, Sinupret jemljem po potrebi, če se mi začne mašiti nos, Operila in podobno ne uporabljam nikoli. Sem gfa pred leti dobivala v bolnišnici, pa ga ni več denarja, da bi mi kdo še dal to v nos.

komu na čast zdaj to?

New Report

Close