A smo edina država, ki še vedno cepi z Astra Zeneca?
Mojega znanca so cepili z AZ. Groza. Vročina, krči, driska. Že dneve in dneve. Takoj po cepljenju ga je udarilo. Tako da ni dvoma kaj je krivo za njegovo katastrofalno stanje.
Zdaj , ko je res bolan je izvedel, da so mnogi drugi v njegovem kraju še bolj kot on.
[/quote]moji sosedi ni nič in je rizična,ima sladkorno.tudi z Az cepljena prva doza par dni nazaj.Samo res ni normalno toliko reakcij in tako močne,koliko je star?
Mojega znanca so cepili z AZ. Groza. Vročina, krči, driska. Že dneve in dneve. Takoj po cepljenju ga je udarilo. Tako da ni dvoma kaj je krivo za njegovo katastrofalno stanje.
Zdaj , ko je res bolan je izvedel, da so mnogi drugi v njegovem kraju še bolj kot on.
[/quote]
Če ljudje zbolevajo, imajo hude stranske učinke. Jaz poznam enega, ki je imel težave le dobra dva dneva, a je bilo baje pošastno ( vročina 39,7, krči, mrzlica, driska, glavoboli, vrtenje v glavi…). Ne ve, če je bil cepljen z AZ. Najbrž, saj v tistih dneh so s tem cepili.
A ti veš, kaj je Sputnik naredil Putinovi hčerki, oblečažal z vroćino, pa mlada in še v večji kondiciji kot oče? Pa kaj, je sedaj vse ok z njo.
Aha, sedaj je samo še en ravnatelj, ker se je za drugega izkazalo, da sploh ni bil cepljen.
Glej, kako nevarno je ne biti cepljen, umrl je, še preden je bil cepljen…
Če ljudje zbolevajo, imajo hude stranske učinke. Jaz poznam enega, ki je imel težave le dobra dva dneva, a je bilo baje pošastno ( vročina 39,7, krči, mrzlica, driska, glavoboli, vrtenje v glavi…). Ne ve, če je bil cepljen z AZ. Najbrž, saj v tistih dneh so s tem cepili.
[/quote]
Verjetno psihogeno, tak bi imel krče pa drisko pa vročino tudi, če bi mu dali placebo, hahahaha.
Zamenjaj sam enega od teh primerov potem pa ropotaj.
Primer oblastnika:
1000 vas je od tega vas bo “le” 100 hudo poškodovanih ali umrlo.
Iščem prostovoljce, kateri bodo zasedli mesto enega izmed stotih omenjenih.
tišina…………………………………………………………….
[/quote]
Takoj, ko boš ti zamenjal enega necepljenega s krvnimi strdki (ja, debilno, ampak ti to predlagaš).
Verjetno psihogeno, tak bi imel krče pa drisko pa vročino tudi, če bi mu dali placebo, hahahaha.
[/quote]
Psiha dela sigurno. Moj oče je flegmatik, ga zlepa kaj ne napsihira. Dva dni po cepljenju ni vstal iz postelje, potem še skoraj en teden imel vročino ( samo 37,8, pa bolečine, ).
Mama pa samo en dan vročine 38,5. Ona je mogoče res bolj placebo tip. Evo, pa je fajn skozi prišla.
Takoj, ko boš ti zamenjal enega necepljenega s krvnimi strdki (ja, debilno, ampak ti to predlagaš).
[/quote]
Ne taki, ki se oglašate, da tuja kolateralna škoda (trpljenje drugih ljudi) je sprejemljivo, če je v nekih odstotkih po vaše. Zato bi se morda morali nameniti in zamenjati njihovo mesto.
Podobno kot s tistimi, ki pravijo da je preveč ljudi in bi radi zmanjšali populacijo na svetu pa tudi če na krut način ampak nikoli ne bi sebe prišteli k tistemu zmanjšanju vedno samo druge.
To tako kot ne bi bilo klobas za vse pa bi nekdo zamahnil eh pa kaj jih pa toliko in toliko e bo dobilo. Ampak sam bi jo pa hotel imeti in se ne bi preštel k tistemu, ki bo ostal brez. Pač hinaščina in gnusoba.
Ne taki, ki se oglašate, da tuja kolateralna škoda (trpljenje drugih ljudi) je sprejemljivo, če je v nekih odstotkih po vaše. Zato bi se morda morali nameniti in zamenjati njihovo mesto.
Podobno kot s tistimi, ki pravijo da je preveč ljudi in bi radi zmanjšali populacijo na svetu pa tudi če na krut način ampak nikoli ne bi sebe prišteli k tistemu zmanjšanju vedno samo druge.
To tako kot ne bi bilo klobas za vse pa bi nekdo zamahnil eh pa kaj jih pa toliko in toliko e bo dobilo. Ampak sam bi jo pa hotel imeti in se ne bi preštel k tistemu, ki bo ostal brez. Pač hinaščina in gnusoba.
[/quote]
Halo? Anticepilci bi radi povzročali kolateralno škodo. Malo pomisli, teslo hinavsko, koliko ljudi več bo umrlo zaradi necepljenja. Budalo polpismeno.
Izgleda, da smo edini.
Vemo za dva mrtva ravnatelja, pa enega župnika. Najbrž je še kar nekaj mrtvih? NAPIŠITE!
Tako pač je, če imamo v vladi nekaj “Mengelejev” (Krek, Kacin, Beovićeva, Logarjeva), ki jim je popolnoma vseeno, če državljani umirajo.
Pomembno jim je edino, da kasirajo od Billa Gatesa in da SE NE cepijo…
Pomembno jim je le, da smo kupili največji drek od cepiva, AZ je baje tudi najcenejše cepivo, ki je bilo na trgu, da smo “prihranili”. Prihranili na račun človeških živjlenj.
Ter da bo šlo še več v privatne žepe…
TRožite, ljudje, tožite. Obstajajo dobro odvetniki, tudi v SLoveniji.
In če so svojci od policije ubitega črnca v ZDA dobili 1,7 miljona evrov, tožiote za vsako smrt, kot posiledico cepljenja, za vsaj 700.000 evrov.
Sicer pa bodo, kot vemo nekateri, tako v ZDA, kot v EU – tiskali. Tiskali do nezavesti….
Drugega jim pač ne preostane.
14.03.2021….nobenega razloga ni, da bi prenehali cepit z ASTRA ZENECA…..
15.03.2021….Z današnjim dnem prekinajmo cepljene z ASTRA ZENECA……..
hmmmm………..
kot bi poslušal mojo ženo en dan pred menstruacijo in na dan menstruacije…….hormoni pač
ampak tale naš minister je tudi zelo, zelo estrogenski, MI PA RABMO ENGA DEDCA porka madona!!!!!!