A smo vam rekli za Milko?!
Da so v Sparu noro dvignili ceno, da jo bodo pred prazniki lahko prodajali po super akciji!
Evo nov katalog, vsr Milke ZNIŽANE ZA NEVERJETNIH 35%!
Pa Barcafe znizan 25%!
Uuuuuu, navali narode!
Niti slučajno je ne kupim v Sparu, iz protesta, ker so prvi začeli s to prevaro. Cetudi dam par centov kje drugje vec zanjo.
sestavina milke:
– sladkor: (diabetes, preobremenjenost pankreasa, osteoporoza…)
– transmaščobe (ateroskleroza, infarkt, kap, anevrizma…)
– sojin lecitin (feminizacija moških, hormonske motnje…)
– aditivi, umetna sladila, gluten, emulgatorji, ojačevalci okusa (alergije, kancerogeni elementi)
– kakav (kontaminiran s svincem in kadmijem (nevrotoxini, kancerogeni)
Dober tek!!!
In potem se čudimo zakaj je zdravstvena blagajna preobremenjena.
ateroskleroza, 25.11.2024 ob 16:27
sestavina milke:
– sladkor: (diabetes, preobremenjenost pankreasa, osteoporoza…)
– transmaščobe (ateroskleroza, infarkt, kap, anevrizma…)
– sojin lecitin (feminizacija moških, hormonske motnje…)
– aditivi, umetna sladila, gluten, emulgatorji, ojačevalci okusa (alergije, kancerogeni elementi)
– kakav (kontaminiran s svincem in kadmijem (nevrotoxini, kancerogeni)
Dober tek!!!
In potem se čudimo zakaj je zdravstvena blagajna preobremenjena.
ateroskleroza
Poleg nastetega si pozabil se na dodatek v Milki, ki je svinjska mast, zato, da je cokolada tako topna, maaaziva…
A koliko jih ti požreš, pa ne vem, mi pri nas doma jih tudi ne veliko! Ampak ne bomo plačevali trgovcem zato, da bodo oni na maržah služili! Jaz gfem gor 1 x na mesec in jw nakupim za 1 cel avto prtljažnik za 100 eur! Zakaj pa je to ena najdražjih in najbolj priljubljenih? Ker je dobra. Zato pa so tudi njo podražili! Da bi bla nedosegljiva. Jebeš Lindt!
Milka377, 25.11.2024 ob 11:31
Da so v Sparu noro dvignili ceno, da jo bodo pred prazniki lahko prodajali po super akciji!
Evo nov katalog, vsr Milke ZNIŽANE ZA NEVERJETNIH 35%!
Pa Barcafe znizan 25%!
Uuuuuu, navali narode!
Niti slučajno je ne kupim v Sparu, iz protesta, ker so prvi začeli s to prevaro. Cetudi dam par centov kje drugje vec zanjo.
Točno tako, dobro predvidevaš. Sicer je bilo že oktobra veliko izdelkom dvignjena cena ravno zaradi Black Friday in prihajajočih novoletnih praznikov. Tehnična roba, oblačila, hrana.
Jaz Milke v Sparu ne kupim. Iz principa. Naj se jebejo.
Prejsnji konec tedna v Mercatorju na Smartinki velike Milke 2+1 gratis za nekaj cez 11€, haha, pac prisilijo te kupit po 3 naenkrat po skorajda enaki ceni kot prej, s pretvezo, da je ena gratis. Medtem ko je pa po stari ceni edino limited edition, gingerbread Milka, sezonska cez zimske praznike.
Ocitno se morajo znebiti starih zalog in sforsirati to “limited edition” Milko.
Ni pa te akcije po vseh poslovalnicah, pobaram prodajalko v domacem kraju, v cem je fora, zakaj akcija ne velja za vse poslovalnice in mi odgovori “ja vse gre gor”.