Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A smo vam rekli za Milko?!

A smo vam rekli za Milko?!

Da so v Sparu noro dvignili ceno, da jo bodo pred prazniki lahko prodajali po super akciji!

Evo nov katalog, vsr Milke ZNIŽANE ZA NEVERJETNIH 35%!

Pa Barcafe znizan 25%!

Uuuuuu, navali narode!

Niti slučajno je ne kupim v Sparu, iz protesta, ker so prvi začeli s to prevaro. Cetudi dam par centov kje drugje vec zanjo. 

Pravilno!

Treba jih je jebat, Mercator in Špar kapitaliste – psihopate.

Si vzet čas, pogledat ceno v Hoderju, Lidlu, Eurospinu, v Tušu.

Treba je naredit vsaj nekaj…

Ne pa le kritizirat.

Vseeno se mi zdi draga 1.99 eur za 100 gramov, torej 1,59 s popustom. Pa še dobre niso več kot včasih.

..itaaakk..prodajne fore, nimaš kaj, od nekdaj trgovec obvlada u nulo – tudi ko misliš, da si priohranil, te drugje obere – ni to socialna ustanova, vendar 😀

V Lidlu velika Toffee z lešniki 2,99 in majhna 1.39€.

Lidl, se vidimo.

Kapitalizem ni za tiste reveže, ki nimajo časa med trgovinami laufat za najcenejšo ponudbo

Odkar je spar uvedel popuste preko aplikacije in ko njihova kartica dela samo gužvo v denarnici…me ne vidijo več. Tudi z nalepkami so me oguljufali in nikakor niso priznali krivde.

sestavina milke:

– sladkor: (diabetes, preobremenjenost pankreasa, osteoporoza…)

– transmaščobe (ateroskleroza, infarkt, kap, anevrizma…)

– sojin lecitin (feminizacija moških, hormonske motnje…)

– aditivi, umetna sladila, gluten, emulgatorji, ojačevalci okusa (alergije, kancerogeni elementi)

– kakav (kontaminiran s svincem in kadmijem (nevrotoxini, kancerogeni)

Dober tek!!!

In potem se čudimo zakaj je zdravstvena blagajna preobremenjena.

Jaz sem si naredila zalogo malih, kupila v Regal shopu, smo na sreco blizu meje, cena je 99 centov, pa okuse imajo ki jih drugje tezko dobis (daim, strawberry,…), tudi Nutello kupim pri njih na zalogo, trenutno 1kg 5,89€

Odgovor na objavo uporabnika
ateroskleroza, 25.11.2024 ob 16:27

sestavina milke:

– sladkor: (diabetes, preobremenjenost pankreasa, osteoporoza…)

– transmaščobe (ateroskleroza, infarkt, kap, anevrizma…)

– sojin lecitin (feminizacija moških, hormonske motnje…)

– aditivi, umetna sladila, gluten, emulgatorji, ojačevalci okusa (alergije, kancerogeni elementi)

– kakav (kontaminiran s svincem in kadmijem (nevrotoxini, kancerogeni)

Dober tek!!!

In potem se čudimo zakaj je zdravstvena blagajna preobremenjena.

ateroskleroza

Poleg nastetega si pozabil se na dodatek v Milki, ki je svinjska mast, zato, da je cokolada tako topna, maaaziva…

Svinjska mast se strdi, ni primerna za namaze, pa tudi dražja verjetno.

tudi Nutello kupim pri njih na zalogo, trenutno 1kg 5,89€

Kupi namesto tega Nutoka hofer, mislim da je tam okoli 5 € na kilo skoz, samo več lešnikov ima malenkost več not in več beljakovin, torej bolj kvalitetna. Okus meni isti

Še enkrat. Ne pustite se slovenskimi pohlepnim trgovcem!

Samo malo prek mejnega prehoda je BILLA in DE ELA BERTA, kjer so Milke 5 komadov po 100 g samo 5 eur!

Pa  nobenih 85 g in 270 g!

Velika Milka 300 g samo 3,5 eur!!!!!

Zakaj bi sploh kdo kupil to zanič čokolado? Še če jo dobim v dar, se mi valja po predalu in je noben noče. Ponavadi jo potem porabim za kake mafine, da ne gre v smeti. A vam je res dobra?

bencin me stane 7 eurov, čas me stane 20 eurov iz MB. Pisda, koliko misliš, da požrem švabskih šećernih tablic  z vijoličasto kravo, talent?

A koliko jih ti požreš,  pa ne vem, mi pri nas doma jih tudi ne veliko! Ampak ne bomo plačevali trgovcem zato, da bodo oni na maržah služili! Jaz gfem gor 1 x na mesec in jw nakupim za 1 cel avto prtljažnik za 100 eur! Zakaj pa je to ena najdražjih in najbolj priljubljenih? Ker je dobra. Zato pa so tudi njo podražili! Da bi bla nedosegljiva. Jebeš Lindt!

Ja, Milka mi je dobra, boljša od Dorine ali Gorenjke. Tudi od no namr iz hofra ali lidla. Boljša mi je samo Lindt pa ne toliko boljša da bi dvakrat več plačvala.

Sicer pa kakšne sestavine imajo ostale mlečne čokolade. Zelo podobne.

Ne kupim je več pri njih pa če Tut kr crknem. Barabe požrešne

Milka377, 25.11.2024 ob 11:31

Da so v Sparu noro dvignili ceno, da jo bodo pred prazniki lahko prodajali po super akciji!

Evo nov katalog, vsr Milke ZNIŽANE ZA NEVERJETNIH 35%!

Pa Barcafe znizan 25%!

Uuuuuu, navali narode!

Niti slučajno je ne kupim v Sparu, iz protesta, ker so prvi začeli s to prevaro. Cetudi dam par centov kje drugje vec zanjo. 

Točno tako, dobro predvidevaš.  Sicer je bilo že oktobra veliko izdelkom dvignjena cena ravno zaradi Black Friday in prihajajočih novoletnih praznikov.  Tehnična roba, oblačila, hrana.

Jaz Milke v Sparu ne kupim.  Iz principa.  Naj se jebejo.

koga boli k za to sranje, debeluhi jedni

Milka je naj, zdaj je že povsod čez 5 evrov. Kupovali jo bomo le še v akciji. Se je pa na svetovnem trgu zelo podražil kakao, kava, oljčno olje..

Prejsnji konec tedna v Mercatorju na Smartinki velike Milke 2+1 gratis za nekaj cez 11€, haha, pac prisilijo te kupit po 3 naenkrat po skorajda enaki ceni kot prej, s pretvezo, da je ena gratis. Medtem ko je pa po stari ceni edino limited edition, gingerbread Milka, sezonska cez zimske praznike.

Ocitno se morajo znebiti starih zalog in sforsirati to “limited edition” Milko.

Ni pa te akcije po vseh poslovalnicah, pobaram prodajalko v domacem kraju, v cem je fora, zakaj akcija ne velja za vse poslovalnice in mi odgovori “ja vse gre gor”.

Blažka710, 26.11.2024 ob 07:14

Milka je naj, zdaj je že povsod čez 5 evrov. Kupovali jo bomo le še v akciji. Se je pa na svetovnem trgu zelo podražil kakao, kava, oljčno olje..

..jaooo…saj ravno to je – v milki ni kakava praktično nič…aM,PAk ovce kot ovce ..

Ne kupujem več sladkarij. Rezultat je lepaa postava. Cene so navili do nebes Špar, Tuš. Pač ne bomo kupovali kar ni nujno. Imamo zemljo, kar lahko, pridelamo doma.

FYI, lani sem v veliki trgovski verigi v Mehiki malo milko videl za več kot 4€…

New Report

Close