Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A so res take cene?

A so res take cene?

Stanovanje v pritličju. Treba je vrzt star parket ven. Spodaj so deske in pesek. Naredit tlake, laminat. Za 20 kvadratni meter sobe izvajalec daje ponudbo 3800evrov. Meni se zdi predrago.

Pač zbereš več ponudb in se potem odločiš. ALi pa narediš sam če ti je predrago :). Niso drugi dolžni spuščati ceno svojemu delu zato ker se tebi zdi predrago.

Izvajalcev je tako malo, da se z visokimi cenami otepajo strank. Ce popustis bodo sicer prisli, ampak pripravi se na meckanje pri izvedbi, ker potem delajo istocasno na vec deloviscih in se vse temu primerno zavlece. Pa tud sama izvedba ni nujno da bo dobra. Zal je tako, da takih del nihce noce delat, mladina se raje slika za instagram in sluzi z objavami. Rezutat je pa to kar dozivljas.

Mene bo 120m2 prišlo cca 10k. Styrodur, estrih, obstojec parket nazaj, pajcan na sivo.

Bom pa star parket in obstoječo leseno podkonstrukcijo in stakleno vuno sam ven pobral

Sej pravim da se mi zdi predrago. Meni za 20kv skoraj 4000evr. Zaupaš izvajalca? Tvoj ugoden bi prišel prav.

Odgovor na objavo uporabnika
Estrih, 24.10.2023 ob 22:12

Sej pravim da se mi zdi predrago. Meni za 20kv skoraj 4000evr. Zaupaš izvajalca? Tvoj ugoden bi prišel prav.

Več kv, verjetno na kv nižja cena. Za 20 je težje koga dobiti.

Ni kadra!

A si zenska???

Ce si… kva bos moskega placevala… sej jih ne rabis… sama to zrihtas…

V prihodnosti bomo živeli, izključno od ekologije, in tehnologije, nobena fizika, ne pride v poštev! In potem, je nekdo ugasnil luč, in še vedno cepetamo v mraku.  Pametnemu popolnoma dovolj!

Ven brez problema zmečeš sam, strošek eventuelno, kar gre na odpad. Za ulivanje estriha nekoga dobiš, laminat tudi ni nobena umetnost položit. Tako sem naredil jaz, prihranek je bil več kot 50 %.

20 m2 se vsak otepa. Zato je pač cena taka kot je. Kaj vam ni jasno?

Lahko pa se dela lotis sam, da boš dojel koliko je dela in koliko kaj stane.

New Report

Close