a so svetli prameni še moderni?

Najprej vas moram zelo pohvaliti, mi je kar žal, da je vaš salon tako daleč, ker bi sicer takoj prišla k vam….
Imam rjave srednje močno skodrane lase do pol hrbta, dvakrat sem že imela svetle pramene, pa me zanima, a je to sploh še moderno?? Zdaj so mi lasje že toliko zrasli, da ni več svetlih konic. K frizerju sicer redko hodim, le striženje konic…pa tudi z lasmi nimam kakšnega posebnega dela…
malo sprememb bi pa že rada, zato razmišljam o pramenih… ali posvetlitvi-….
ne bi pa rada take frizure, da bi morala zaradi narastka kar naprej k frizerju.
…pa tudi naravno skodrani lasje so že tako ali tako suhi in ne bi rada, da bi bili zaradi pramenov ali posvetlitve še bolj suhi…
Imate kakšen nasvet zame ??
Hvala in lep dan,
Helena

Hvala za pohvale in veseli me, da najdeš kakšen koristen nasvet.
Meni osebno kodrasti lasje, niso všeč s presvetlimi prameni in to ravno zato kot si rekla, ker izgledajo še bolj suhi in “scufani”.
Lepo izgledajo ali le rahlo posvetljeni ali pa lepo negovani s kakšnim barvnim prelivom, ki da lesk lasem in lasje izgledajo zdravi. Potem pa še to zaključeno s kakšno dobro styling peno in glosom za lase, da so lasje svetleči tudi ko so posušeni.Zaključek s kakšnim shine sprejem in to je to!
Izbor barve pa je pester, od čokoladno rjave ali pa kakšnih lepih rdečkasto-oranžnih tonih. Odvisno od barve oblačil, ki jih imaš v omari in make-upa, ki ga uporabljaš najraje.
lp alenka