Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a so trgovine v btc pralnice denarja

a so trgovine v btc pralnice denarja

kadar grem tja so vse prazne razen špara primarka new yorkerja pa še kere, ostalo prazno celi dan, prodajo nč ne. od kje jim denar za plače in obratovanje.

Mafija dela na polno FURS pa gleda stran.

Odgovor na objavo uporabnika
Ja, 06.05.2025 ob 20:46

Mafija dela na polno FURS pa gleda stran.

FURS je mafija.

Tudi meni je čudno, cene najema so astronomske, od kje jim zaslužek?

dokler ne delajo z izgubo jih ne bodo zaprli dol. Lahko pa da ostale trgovine poslujejo dobro.

BTC obstaja že 70 let. Letos se bo trgovski sektor malo umiril. Recimo bags&more se zapirajo. Vem, da ste mi še tu pisali, da imajo razprodajo zaradi sezone itd. Pa sem vedela že takrat, da zapirajo.

Kako bi pa ti prala denar v trgovini?

A se ne danes pere denar v luksuznih stanovanjih?

Anonimno 1793, 06.05.2025 ob 20:45

kadar grem tja so vse prazne razen špara primarka new yorkerja pa še kere, ostalo prazno celi dan, prodajo nč ne. od kje jim denar za plače in obratovanje.

prodajalke so na minimalcih, rvc pri 1 kosu pa 70%. Ok? Že pri živilih je v povprečju 40% :(.

Včeraj sem se po dolgem času sprehodila po mestu.

Štirje od petih lokalov so bili  zaprti. V edini veliki odprti restavraciji je sedel le en človek. Cene zelo ugodne, 3 gang meni je stal toliko, kot dva piva.

Trgovina, kjer se je vedno trlo bab, je bila popolnoma prazna. Druga s čevlji enako.

Po drugi strani pravijo banke, da ljudje še nikoli do sedaj niso imeli na računih toliko denarja.

Tudi sama sem se vprašala, kako vsi ti privatniki preživijo.

Nemci so res zelo šparovni a to zdaj spominja na nek drug čas, ki sem ga žal že doživela.

Ma normalno. Kupna moč je slaba. Požrešna cenovna politika in ekstremno požrešne poslovne najemnine in stroški poslovanja, delavcev ..to se ne more drugače kot sesut. Potem pa 20 let da se pride na normala.

po mojem pa internetna prodaja dela na polno, zato so trgovine “v živo” prazne.

Pri nas v službi ženske večinoma kupujejo samo še preko spleta.

Trgovke so na minimalcu že zadnjih 100 let. Pač izobrazbi primerno, ker razmerja ned plačami pa morajo biti. Trgovka pa ni inženirka.

Rita437, 07.05.2025 ob 07:45

Trgovke so na minimalcu že zadnjih 100 let. Pač izobrazbi primerno, ker razmerja ned plačami pa morajo biti. Trgovka pa ni inženirka.

DA se ti d s takimi pritlehnimi komentarji ze navsezgodaj zjutraj.. najbolje, da damo trgovki sam pol minimalca da boste ostali zadovoljni

Anonimno 9074, 07.05.2025 ob 07:31

po mojem pa internetna prodaja dela na polno, zato so trgovine “v živo” prazne.

Pri nas v službi ženske večinoma kupujejo samo še preko spleta.

To kupujejo nek cheap shit ala shein ipd. Kroj je treba pomeriti, material otipati..razen če se gredo neekološko egoistično instant modo. Potem so tudi same v duši in umu cheap shit ženske.

Skrenili ste s teme. Vsak izdelek bi lahko imel rfid vgrajen, da bi se človek samo sprehodil skozi trgovino s košarico in bi na blagajni avtomatsko poračunalo. Trgovci bi samo (ponoči) skrbeli za založenost trgovine. Osebja ne bi bilo.

Ampak je že kak namen, da se to ne uvede. Eno so kraje, ker ta balkanska mentaliteta še stoletja ne bo šla iz vas; pa kako se kontrolira prodajo alkohola (spet teoretiki zarot pridejo na plano) itd.

Marsikatera trgovina s cotami je bolj neke vrste marketing in prepoznavanje blagovne znamke. Še zdaleč ne dela plusa, ampak saj plus dela prodaja prek interneta, prodaja partnerjem, športnim klubom in tako dalje. Tista trgovina je tam, da jo naše oči vidijo in naši možgani podzavestno vtisnejo v spomin. Večkrat vidiš, bolj je verjetno, da boš od njih kaj kupila.

New Report

Close