a so vaši tudi taki?
Dajte mi ženske nekaj povedat, ker moj dragi možek me skoraj po vsakem nakupu, ko mu nekaj naročim, spravi v slabo voljo. Danes ponovno.
Predpostavljajte, da same ne morete po nakupih zaradi tehtnega razloga in naredite spisek svojemu dragemu. On pa prinese domov druagačne stvari, kot ste jih želeli. Recimo: dolgozrnat riž (ki ga naša otroka nočeta jest) namesto okroglozrnatega, modri mehčalec čisto druge znamke, čeprav je bil na spisku beli drugega proizvajalca, margarino za mazanje namesto margarine za peko in podobno… ko so razlike artiklov pomembne.
…nič čudnega, da mu dam na spisek vedno samo najbolj nujne stvari, ostale raje nakupim sama, ko je spet prlika. Ampak, da bi se vsaj teh parih stvari držal… Danes sem mu v oklepajih ekstra napisala proizvajalca, barvo… Pol se pa čudi, da se jezim!!!
Ja, tut. Midva že deset let hodiva skupaj v trgovino in kupujeva enake stvari, pa me še vedno vsakič, ko gre slučajno sam v trgovino, pokliče vsaj 3x in sprašuje vse živo. Kakšen riž je že treba kupit?, kje imajo maslo?, kaj so to koruzice?, a pasirano al nepasirano skuto?, kater jogurt je tamal?
K da ne bi že 100x bil zraven!
:))) Zdaj ste me pa prav nasmejali z odgovori!!! Očitno je to nekaj normalnega za povprečne moške.
Tudi iz Hoferja je že kdaj po svoje prinesel.
Če mu kode napišem, mi bo namesto cukra sigurno prinesel solato. :))
Ja, evo, mene tudi ne bi toliko jezilo, če mu ne bi napisala vse točno… pol pa ima tudi neke čudne izgovore, da ni bilo (ko vem da imajo take stvari na zalogi in vsakič ko sem jaz v trgovini je tega na kupe). Samo očitno se mu ne da par cm od artikla A pogledat na desno za artikel B.
Pri nas še to ne ve, kaj imamo v hladilniku. Je bolj priročno mene vprašat, kot odpret vrata hladilnika :S Pol je pa užaljen, če mu kaj v neprijaznem tonu rečem…
Pa ni da bi se jezil, če ga v trgovino po kaj pošljem, saj rad gre. Samo on leti skozi kot raketa in vzame prvo kar vidi. Če greva skupaj, je meni to absoltno prehiter tempo, samo jaz vsaj prav kupim.
Ne, ga ne izuči!
Pa je drugače zelo iznajdljiv človek, praktik kar se hišnih stvari in tehnike tiče, zato tudi nima opravičila da ni prišteven
LEPEGA SILVESTRA IN VSE DOBRO V ’09!
Moj mož načeloma kar prav kupi, mu pa moram dati res natančen opis za izdelke, katere hočem prav točno določene.
Včasih sicer zgreši, a nikoli nalašč.
Nazadnje mi je namesto navadnega sladkorja prinesel želirni sladkor (tisti za marmelado delati, s citronsko kislino).
Jaz mu bolj ne zaupam sadja in zelenjave, ker ne pogleda dobro in včasih prinese grdo solato ali gnile mandarine ali pobutana jabolka.
Meni pa se ti zdiš zoprna, ker ne znaj najti humorne note v večini postov.
Pa SREČNO![/quote]
Veš kaj, eno je humor, drugo pa, da moškemu vsakokrat ko pride iz trgovine, najedaš, ker ni prinesel “ta pravih” stvari. Sem se samo postavila v njihovo kožo, meni bi bilo za znoret, če bi me baba vsakič skritizirala.
Sem se prav nasmejala…
Tudi jaz imam enega takega doma, zato ga raje ne pošiljam v trgovino, ker mi vsakič čist neuporabne stvari prinese, pol je isto kot da jih nimam…
Ko mu pa naročim, naj gre kupit kaj “za sproti”, s tem mislim (in on točno ve) sadje za ene 2-3 dni, kruh in mleko, kakšen jogurt, mlečni namaz ali tuno,in podobno… se s trgovine vrne z:
-bobi palčkami
-smoki
-ene 3 stare žemlje (tiste zapakirane, ki so zanič)
-kekec pašteto, ki je noben ne je razen njega
-in 2 čokoladna pudinga s smetano
Meni pa se ti zdiš zoprna, ker ne znaj najti humorne note v večini postov.
Pa SREČNO![/quote]
Veš kaj, eno je humor, drugo pa, da moškemu vsakokrat ko pride iz trgovine, najedaš, ker ni prinesel “ta pravih” stvari. Sem se samo postavila v njihovo kožo, meni bi bilo za znoret, če bi me baba vsakič skritizirala.[/quote]
Ah, daj no, skuliraj se. Malo preštej smeškote, ki smo jih zgoraj narisale :)))
Jaz sem celo napisala, da me to že dolgo več ne spravlja v slabo voljo…
Še sreča, da se večini zdi tema zabavna