Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu a sploh še veste…

a sploh še veste…

kaj to je SEX?

Berem mal te naslove, pa same čudne teme…pozdravi, muzika, ženska imena, vreme, youtube-pesmice za lahko noč, pa to in ono…vse, sam sexa ne:)

Kaj zdaj? Smo pozabili kaj to je al že vse znamo:)?

Lp

Na viš, mirellca, to se tudi jaz sprašujem in … porkiš ja, seksa pa ambenga ankjer !:-)))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

madonca pa res!! kaj je že to seks???????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zadnjič mi je en reku:
“a nimaš ljubimca?”
“ne”
“ja, pa kakšna ženska pa si!?!?”

🙂

In tako očitno pojma nimam, kaj to je življenje:)))) ne kaj je sex;)

V glavnem bi samo rada, da še kdo sodeluje in mogoče odpremo bolj “seminarske” teme:)

V stilu: Komentirajte, kaj razumete pod “Sex v mestu” (najmanj tri stavke)

1. Sex v mestu je čudovita nadaljevanka, v kateri nastopajo čudovite ženske, ki jih jaz obožujem, ob katerih se od srca nasmejim, ker jim je ta tema vir dnevnega klepetanja, obrekovanja, razmišljanja, življenja na sploh …

2. Sex v mestu se dogaja danes in povsod, tam na unem koncu mesta in tukaj na tem koncu, kjer sem jaz, dogaja se ženskam in moškim, ki so za to, da si popestrijo popoldne ali večer, dan ali dva v tednu, mesec ali dva na leto, dokler čutijo silno potrebo po nečem drugačnem, po neki spremembi, po adrenalinskosti ….

3. Sex v mestu je nekaj, v čemer si marsikdo želi sodelovati … je večerno srečevanje v poltemnih kavarnah, je srečevanje v kinodvoranah, je srečevanje v trgovskih centrih, je srečevanje z očmi, iskanje, je razmišljanje o tem, kako bi bilo, če bi … ta dva, ki sta si zdaj izmenjala tako pomenljive poglede, začela nekaj po svoje, se začela iskati po trgovini vsak dan, si izmenjavala poglede vsak dan … sex v mestu je nekaj, čemur mož in žena lahko dodata zrno začimbe, ko se odpravita v temi na sprehod in le-tega izkoristita za potešitev svojih želja na nekih neobičajnih mestih … sex v mestu je tiha želja devic in devičnikov, sanjarjenje spet samskih, hrepenenje nezadovoljnih in nezadovoljenih … sex v mestu je unikate sex ….

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

TO je že poezija:)

Dobro si to opredelila, marija, čakamo še ostale…predvsem me zanima naš “poet” razo:) On bi znal tudi več kot tri stavke skup spravit:)

sex v mestu: -nadaljevanje ne gledam, je nisem nikoli, zato pojma nimam
-sex vedno in povsod, ja, ko te prime…takrat je fino imet pri roki koga, ne samo v mestu, tudi na vasi…

-spogledovanje, nenavadna mesta, skrivnostnost…ja, zanimivo, pomenljivo in predvsem, prijetno:) Še bolje, se je po celodnevnem šopingu, spogledovanju, nasmihanju, mislih, kaj in kako bi bilo, če bi bilo….potopiti v topel, domač, dišeč, varen, ljubezenski…objem:)

Punce očitno so se fantje, možje, dedci, stari ateki naveličali sexa v mestu, zdaj pa pridno opravljajo hišna opravila.

Ja madonca…kaj res ne veš več???? Bi jaz tega tvojega vrtnarja kar malo
okrog ušes….ja. ;)))))))

Človek se za kak teden posveti delu…potem pa še vrtnarji zabušavajo…. ;))))

Pozdravljena in lep pozdrav vsem.

[/quote]

Ja madonca…kaj res ne veš več???? Bi jaz tega tvojega vrtnarja kar malo
okrog ušes….ja. ;)))))))

Človek se za kak teden posveti delu…potem pa še vrtnarji zabušavajo…. ;))))

Pozdravljena in lep pozdrav vsem.[/quote

ne, res ne vem več! 🙁
saj razmišljam, da bi malo vrtnarijo zamenjala … ampak tokrat jst zbiram!! :)))
ti boš tako lahko še nekaj časa delal :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Japkica, a ti ni lepo biti sosed, ha, ha, ha ! Svete je pa zakon, zakon …;-)

Koliko časa se kuha, da bo “trdo jajco” ? Ojej, pa pravi Anika, da “če hočeš, da bo res trd, potem ene 10 minut!” Ma da krepneš no … 🙂

veš merči … jst živim v pomanjkanju zadnje čase. you know!! :))) pa imam rahle težave s koncentracijo! dej povej, kaj hudiča si mi hotla povedat s tem sosedom?! :))) ker moj sosed, je najboljši sosed. in jst to čist resno. ampak z vrtnarijo se pa ne bavi :)))

Ah, japkica, nič drugega kot to,da sem sinoči prvič gledala tisto humoristično oddajo “Lepo je biti sosed” in sem se malce nasmejala ob tem… :-)))

Punce, vrag je zdaj na vrtnarje računat, ker jesen je bolj čas, ko se gnoji, pokriva, puli in (obg ne daj) obrezuje (vrtnice;)) -počakajte na pomlad, ko se po vtikalo, podtikalo, natikalo, špricalo, vlažilo…kaj še?:))))

…. wauuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaa, mirellčka, kolk bo še tega, kolk bo še tega … ampak, jaz bom že zdaj nekaj not dajala, veš, pa kar no gosto, da bo spomladi kaj videt …:-))))))) Obrezovala bom pa zdja, pa pomladi tudi še malo, da vse skupaj dobi eno pravo obliko … >:-))) O vlaženju, hm, hm, hm …. pri tem opravilu pa sem mnenja, da nikdar ne smemo dovoliti, da se stvar čisto posuši in presuši, ker potem navlažit do željene mere je silno težko. Bolje, da se skozi malo vlaži, kar konstantno, da je prav za vse, za vtikanje, podtikanje, natikanje … kjerkoli in ob katerem koli času ! :-)))

ej vidve pa obvladate … tole vrtnarjenje.

he he he … se vidi, da imam jst vrtnarja :))))))))))) no zdaj vsaj vem, kaj vse mora počet, ker je tko zaseden :))))

evo punce :))))

http://www.youtube.com/watch?v=IqzsIHGKZfQ&feature=related

Ma kaj se ene ženske bunite tu gor glede youtube, pa bla, bla, bla…
Pa muzka tud zna bit sex, punce!!!!!
Japkica, si me pa v dobro voljo zdaj spravla s tem vrtnarjem !!!! )))))

Ampak, a ni čudno to, ko pa začnemo o sexu, malo namigovat ženske…ni pa nikjer nobenega “korenčka”:))))
Drugač je pa eden tako romantičen in tako sexa…ko nas ni zdraven:)))))
Kaj zdaj razočaran?? boš kaj…pritaknil al ne?

ja mirella tole o sexu je preveč hard varianta za razota. saj veš, on je taka bolj fantazijska duša. :)))

annabel men je tko fajn, če koga v dobro voljo spravim 🙂

veš merči … jst živim v pomanjkanju zadnje čase. you know!! :))) pa imam rahle težave s koncentracijo! dej povej, kaj hudiča si mi hotla povedat s tem sosedom?! :))) ker moj sosed, je najboljši sosed. in jst to čist resno. ampak z vrtnarijo se pa ne bavi :)))[/quote]

Oj, srce, ko se ob priliki ustavim mimo, ti prinesem dve kili banan…menda
zelo pašejo ob pomanjkanju…beljakovin…mislim…kalcija… ;))))))

veš merči … jst živim v pomanjkanju zadnje čase. you know!! :))) pa imam rahle težave s koncentracijo! dej povej, kaj hudiča si mi hotla povedat s tem sosedom?! :))) ker moj sosed, je najboljši sosed. in jst to čist resno. ampak z vrtnarijo se pa ne bavi :)))[/quote]

zelo pašejo ob pomanjkanju…beljakovin…mislim…kalcija… ;))))))[/quote]

ma kje ti mene najdeš! 🙂
a ne bova ananasa jedla? banan ne rabim. danes je dež!!!! vrtnarji ne delajo.

zelo pašejo ob pomanjkanju…beljakovin…mislim…kalcija… ;))))))[/quote]

ma kje ti mene najdeš! 🙂
a ne bova ananasa jedla? banan ne rabim. danes je dež!!!! vrtnarji ne delajo.[/quote]

Te najdem tam, kjer…se srečava. ;))))

Ananas je zame…banane pa…za prvi naslednji sončen dan. ;))))))

ma kje ti mene najdeš! 🙂
a ne bova ananasa jedla? banan ne rabim. danes je dež!!!! vrtnarji ne delajo.[/quote]

Te najdem tam, kjer…se srečava. ;))))

Ananas je zame…banane pa…za prvi naslednji sončen dan. ;))))))[/quote]

pajade! jst mam tud ananas rada. banan pa ne rabim. hvala. gre brez. 🙂

wAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAA, KAKŠEN SADNI DAN !:-))))) JEST MAM PA FULL RADA VSE, OD ČESAR FULL TEČE, KO JEŠ !:-)))))))

New Report

Close