Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ste gledali oddajo Svet?

A ste gledali oddajo Svet?

Pozdrav.
Recite mi,kaj se gredo starši umorjenih deklet,pri diskoteki Lipa?
Ajih boli resnica,ker so se drogirale?
Sedaj pa tožijo vse živo in povsod zahtevajo denarne odškodnine?
Kako jih ni sram,da hočejo kasirat na račun svojih otrok?
Kje so bili takrat,ko jih je trebalo vzgajat?
Pa še vse so bile mladoletne,povrhu pa še drogirane?
A je to vzgoja???
Ne me preveč grajat,ampak nekje sem si dal duška,da sem sem povedal svoje mnenje,ki me ful peče.

Ne zagovarjam ne ene ne druge strani; toda biti pameten in grajat je najlažje. Starši lahko vzgajamo še kako dobro; toda kaj je v glavah otrok ne moremo preprečit. Tragedija se je zgodila in ni poti nazaj, To je dejstvo.

A ti misliš da bo tvoj otrok angleček??’ja pa veš da…….

:((( Kako si bedna :((( Naj te kaj drugega peče :((( Mogoče vest. Imaš otroke? Pazi, ker se zarečenega kruha največ poje!

Atras, očitno verjameš Direktu, ki je objavil, da naj bi se dekleta drogirala. To ni res, saj so bili vsi vbodi igel posledica poskusov oživljanja. Kaj bi pa ti storila, če bi ta poden od časopisa blatil tvojega mrtvega otroka?

Ja pa a si ti normalen al kaj?! Starsi tozijo dnevnik- oziroma direkt ravno zato ker je le- ta napisal da so imeli punce sledove igel na rokah- dejstvo pa je da so le te bile posledice njihovega ozivljanja in ne drogiranja. Preden sodis se vsaj prepricaj pa ne cvekaj neumnosti!!!!!

kaj ,a zdej če so jih poteptali do smrti,zato ,ker so bile zadrogirane(tega sploh ne verjamem)Pol je pa to uredu al kaj??

HALOOO!!!!

Atras, ne morem verjet, kako lahko kaj takega napišeš….tudi če bi se res drogirale, bi si zaslužile smrt al kaj…. :((

Atras.Bogi/a si., glava te boli, ane!?

poznam starše dveh deklet,……………..atras sram te je lahko

In s kakšnim namenom si se prišla spucat???
Kaj imaš zraven, da te tako peče???

Pusti jih pri miru!

Meni je pa ob vsem tem žal le to,da starši niso bili ob mladoletnih puncah takrat,ko je bilo potrebno.Žal je nekaj tam zgoraj hotelo, da se je zgodilo to kar se je, res pa ugotavljam, da je današnja mladina brez opore,nadzora in mnogo ljubezni,žal.Denar pa ne bo rešil ničesar,mladih deklet ne bo nazaj, mrhovinarji si pa tako in tako iščejo cenene teme,nepreverjene informacije pa krožijo vsepovsod.Sem malo prej poslušala Holobarko,ki razlaga da zbirajo predloge za spremembo Zofvi in še manj se bo lahko naredilo za našo mladino od rosnih let naprej.Pa šparajmo…

Jaz menim, da so v prvi vrsti krivi starši, šele potem drugi.
Naj sodijo vsem, tako staršem, tako inšpekciji, tako Lipi glede odgovornosti.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Kar se tiče preprečitve je bremza najprej popustila pri starših.
Mislim, da 17 letni otrok nima kaj delati zunaj na takšnih lokacijah kot so diskoteke.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Nobena od punc se ni drogirala. Zagotovo ne!
To, kar se je dogajalo pred Lipo je posledica neskončnega pohlepa lastnika lipe.

Pri kateri starosti pa niso več krivi starši?

V tem primeru je šlo za splet tragičnih okoliščin…pa nikomer ne privoščim takega razpleta. Dekleta bi lahko bila stara 17, 27 ali pa celo 37 let, pa bi se znašla v isti situaciji. V igri ni več varnost, ampak kapitalizem. Čim manj stroškov in čim več dobička.

Lp. Silvie

ne vem, če bi bil moj otrok star 17 let ga ne bi spustil na lokacije, kjer je zelo verjetno, da gre zaradi gužve kaj narobe, pa naj bo to diskoteka, stadion, koncert ali kaj tretjega

vsekakor bi se pa šel prej osebno prepričati kaj se tam dogaja

kar se tiče zrelosti, pa je po mojem velika razlika med 17 letnico in 27 letnico

zgodilo se je pač, kar se je zgodilo in tudi če bi bilo v Lipi urejeno kot bi moralo biti, nikjer ne piše, da se to ne bi zgodilo

vsi udeleženi bi morali iz tega potegniti nek karmični nauk, ker vsaka stvar se zgodi z določenim namenom, da se iz tega udeleženci nekaj naučijo in jaz osebno dvomim, da so tožbe za denar prava pot

vsem udeleženim, tako mrtvim dekletom, kot drugim udeleženim želim mir v duši

dekletom pa, da se čimprej spet rodijo in zaživijo novo življenje, ker živeti je preprosto lepo

ja in otroka lahko nadziraš?’takšne bedastoče pa že dolgo ne

Nisem gledal oddaje Svet, a vsaj za eno dekle lahko trdim, da se ni drogirala!!! Poznal sem jo in to zelo dobro!!!
Če imaš proti dokaze, se podpiši z imenom in priimkom, da vidim, če imaš “jajca”?

Evo, tale tema si pa definitivno zasluži brisanje!

Dragi Mavrični, ko boš imel 17 letno hčer, ti želim veliko sreče, okrog tega, da boš vedel kje se ti nahaja zvečer. Jaz sem svojemu očetu povedala eno lokacijo, bila pa sem na drugi in to pri 15 letih. Sicer sem imela zato dober razlog, ki ga ne bom pisala, hočem pa povedati, da imeti doma najstnika ni tako enostavno kot si ti predstavljaš. Je pa res najlažje biti pameten, ko ne gre zate.

Drugače pa – ne skrbite zaradi drog, saj če bodo drogirani, jih bodo pa kje poteptali, pa bo problem rešen, ane???????

čisto enostavno

Prepoved izhoda

Naše stene so zelo tanke ter se vse sliši, tako da hočeš-nočeš vem, da sosedova hči v 1.letniku gimnazije ne sme nikamor. Ona je zobozdravnica on pomočnik direktorja, ta mala se ful upira. Vsekakor razumem obe strani, ampak bolje, da ji že zdaj kak žur pustijo, ker če ne, bo pol v študentu ali kje drugače joj. Seveda ni nujno ampak je zelo mogoče.

So pa drugače ok, sicer so starši strogi ampak mislim, da ne prestrogi ali zahtevni.

So what’s the point?

Tudi njej bi se lahko zgodilo isto kot tem trem punca, ki so res na grozni način umrle. Killed by its own kind. Pa se sigurno ne drogira. Je res taka simpatična mladenka. Iskren nasmeh.

Ta da prosim, ali so vam res tko možgane sprali, da tako ozko gledate. Če bi moj sin umrl v taki situaciji, bi ponorela. Kajti članek je prikazal te punce v bolj slabi luči. Ker so se drogirale, tak ni čudno. Komot bi jih poteptali tudi trezne.

Res ste podli eni, žleht u dno duše. To, da starši tožijo, je njihova stvar in tudi njihova legitimna pravica, kajti le oni nosijo težo izgube na tak način. In zdaj jih še en Direkt blati, za naklado. Naj počivajo v miru.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Če pa en na tak način provocira tuki gor, pa je še bolj žleht. Pravi žlhtbrk.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Ja ja MV, dobro obvladaš teorijo ( čeprav je totalno bedasta ), sploh pa ne moreš sodit o stvareh, o kterih nimaš pojma. Sicer pa, zarečenega kruha se največ poje, pravi en lep slovenski pregovor.

New Report

Close