Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ste gledali oddajo Svet?

A ste gledali oddajo Svet?

Lepo, da si daješ duška s takimi debatami. Bi bilo bolje, da se z glavo v zid zaletiš in si tako daš duška. Ma kakšen folk, to ni res.

A pri vživljanju se da igla?

Oprostite, ne vem… Prvič slišim.

Sicer pa v tej temi zdaj to ni več važno. Naj se kaj takega ne ponovi več. Nikomur.

Oživljanje ne pomeni samo masaže srca in umetnega dihanja.

Recimo adrenalin se daje v obliki injekcij direktno v srčno mišico ali v žilo.
Adrenalin poskrbi, da začne srce hitreje utripati, dihanje postane hitrejše in globlje, kar omogoči večji dotok kisika v možgane.

Atras, kakšen bednik si. Jao. A ti je vsaj prišlo, ko si tole spisal?

Ja dokler sama nisem imela otrok sem bila tudi tako pametna kot ti in tudi je bilo vse tako enostavno. Pa ni. Ne pametuj, ker te lahko doleti ravno to, kjer si bil najbolj pameten, pa ugotoviš, da ni tako enostavno.

ah, brez panike, saj tako nič ne kaže, da bom imel kdaj otroke

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ja, ma ni panike MV, najbrž nisi mnenja, da so izključno starši krivi. Takšen žalostni dogodek je le odsev naše vedno bolj pohlepne duše. In posledično družbe.

Pa slaba vzgoja gor al dol. Punce NAJ bi bile slabo vzgojen, zato sem ji je zgodilo nekaj slabega. Bullshit. Isto bi se zgodilo tudi “dobro” vzgojenemu.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Ni panike, saj nočem, da jih ne bi imel. Ti privoščim, če si jih želiš.

tu di sama sem mama otrok, kiso polnoletni, a verjemite mi, da pri 15, 16 in 17 letih mi še na pamet ni prišlo, da bi po 23. uri ostajale zunaj in hodile v diskoteke,

starši imajo tu še kako pomembno vlogo in jim sedaj jim odškodnina ne bo prav nič pomagala. upam, da bodo imeli toliko vesti, da bodo dali denar, če ga bodo iztožili v dobrodelne namene.

sicer pa, samo priimke poglejte, pa vam bo vse jasno ( in ne mislite, da imam kaj proti južnjakom )

New Report

Close