A ste mogoče opazili, da se Balkanke bol rihtajo kot Slovenke?
Različne rase… in imamo iste gene (poglej mal genske teste)
Res si brihten, ni kaj, balkanac bedni zahojeni ozkogledni
[/quote]
Katastrofa kako zabiti ste. Očitno še en ki je hodil v šolo s prilagojenim programom. Gene imamo Evropejci vsi malo podobne. Gre se za raso, koliko melanina imamo v koži. Bo šlo razumet ali bo treba narisat?
Lezbace in feministke so,ker ne zelijo, da na njih drka vsak luzer. Hja hahahaha. Seveda zenske smo na svetu zato, da se teb tvoj k.rac dvigne. Ker debiiil. Ti moras res samo eno kupit,ker normalna s tabo ne bo. Kdo bi pa cenil tako plitkega cloveka? Kurva unga k ma dnar. Zdej, ce ga mal bolj malo pa se nizje pejt. So se bolj poceni.
[/quote]
dobro ti je povedala :). Samo te poceni ženske dovolijo, da lahko vsak loj ali gnoj onanira na njih :)))))).
Katastrofa kako zabiti ste. Očitno še en ki je hodil v šolo s prilagojenim programom. Gene imamo Evropejci vsi malo podobne. Gre se za raso, koliko melanina imamo v koži. Bo šlo razumet ali bo treba narisat?
[/quote]
Nimaš kaj narisat, ker se ne razlikujemo toliko, da bi lahko karkoli risal, sploh pa dvomim, da znaš barvice držat….
Smesno je, da zenske locujete na Slovenke in Balkanke. O tem, da bi vecina ljudi rekla, da Slovenija spada pod Balkan, ne bi izgubljala besed. Tudi te svetlece blescece oprave … sem videla v Sloveniji in seveda pri turbofolk pevkah (slovenskih in iz ostalih drzav nekdanje Jugoslavije). Ce greste v Zagreb, Sarajevo ali Beograd, tezko vidite tako “nacickane” zenske. Tako kot velja za moske “lanac ko Bosanac”, ki sem jih videla v Sloveniji, drugje pa ne. In ta “balkanska moda”, ki jo opisujete, res ne velja samo za priseljence in njihove otroke. Tudi Slovenke se tako oblacijo. Obstajajo pac zenske s stilom in “maskare”, seveda. To, da po “nacickanosti” sodite o razgledanosti in osebni higieni nekoga, vec pove o vas, kot o teh osebah. Mlade punce se se iscejo. Katera pa v mladosti ni eksperimentirala z licili? Razen tistih, ki se pac ne marajo liciti. Vsekakor ste zelo zaljivi na obeh straneh.
A je to objavla zenska k se tolaz al pa en tip premalo podojen?
Zenska hudo oblecena nalicena itd nima nobene veze z lepoto.
Naravna zenska je prirodna cela torej licil minimalno ostalo vse naravno.
Kardashian dobre? Zgledajo kot tranzvestiti,si mogoce peder?
Od kdaj zenska debela kot sod recemo
Lepa? V katerem letu si ti? Baroku?
Najbols da gres kr na bako 60+ identicno je to. Za kozlat nocm niti vedeti kako ti zgledas.
Kot je grdo presuho obesalniki od bab 180cm je grdo debelo kardashian lopez minaj itd.
Disaster! 😆🤣
Poglejmo kasni tipi padajo na lep obraz naravna zenska minimalno licil…kasni podalski umetni nohti obrvi in nvm
Kaj vse
Lepi tipi take ne povohajo ker jim recejo spake kar tud so. Take so sam za v hlev ce jih damo v polozaj krave so kot ulit oris. 😄
Vsak ma svoj okus ampak po mojih izkusnjah sodec in po tv kar vidm vse te bajsike majo tko grde moske ob seb tko da ze to dost pove kar se tice slovenije pa je takih bejb 85% posto sploh na kmetijah k molzejo krave vsak jutr,tko da ce se mi zrihtajo nastane iz tega kim kardashian se vedno je pa to debela krava z grdim ksihtom ☺️
No, vsakemu svoje.
Midva z možem imava tako. Ko je dan za zmenek, ja še vedno imava zmenke, se prelevim v turbo folk nališpano k…., ker mu je v takih okoliščinah to všeč, meni pa je v zadovoljstvo, ko vidim njegovo veselje. Ko ni dan zmenka, sem v komot cotah odvisno od priložnosti, v trgovino zagotovo ne bom šla cela polišpana, na zabavo pa urejena.