Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ste pisali miklavžu

A ste pisali miklavžu

Jutr se nastavlja..

muško pokuca na Allahovu kapiju kad mu nešto treba.

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 04.12.2024 ob 19:31

muško pokuca na Allahovu kapiju kad mu nešto treba.

A ti si se najdu tu..

Pisal sem mu da mi naj prinese koran.

Sem. Nastavila bom. Upam, da mi prinese to kar sem si zaželela..

No, 04.12.2024 ob 19:50

Sem. Nastavila bom. Upam, da mi prinese to kar sem si zaželela..

Če si bla pridna bo. Mene bodo parkli odnesli.

5687564, 04.12.2024 ob 19:42

Pisal sem mu da mi naj prinese koran.

Res? Ok to za miklavza ampak a res si zelis kuran?

Bo kupu v mladinski, nekje 70€ pride.

Enga mercedesa pa par kil “moke”

A slovenskega majo v mladinski?

Kar drag. Nebi jst upal zaradit na temu. Sam tisk pa vezavo plačaj i to je to.

Hadis pravi da tist ki bo citiral kuran za denar, bo prisel na Sodnji dan brez mesa na obrazu… jst si tolmacim to kot da iz te moke ne bo kruha. Oz mesa v tem primeru. Se ne spodobi. Da bos mel si prodal obraz. Allah ti je vse to dal. Zastojn bi moral sirit Božjo besedo. Bog ti za to nebi ostal dolžan. Ti si pa hotu da ti odlocas o kolicini in casu koristi…

Ce resno mislis… en na bolhi je za 25. Podarim ti ga.

da letos prihaja iz U.S.

Nisem pisala, sem pa vseeno dobila nekaj lepega. Hvala. 🎄

Kaki obrazi bodo to… kot od tistih piratov ko jih je luna obsijala. Pirati s karibov. Prekletstvo crnega bisera…

Ja ja…

A u vjernika če InshAllah biti blistava.

bozomon, 04.12.2024 ob 20:11

A slovenskega majo v mladinski?

Kar drag. Nebi jst upal zaradit na temu. Sam tisk pa vezavo plačaj i to je to.

Hadis pravi da tist ki bo citiral kuran za denar, bo prisel na Sodnji dan brez mesa na obrazu… jst si tolmacim to kot da iz te moke ne bo kruha. Oz mesa v tem primeru. Se ne spodobi. Da bos mel si prodal obraz. Allah ti je vse to dal. Zastojn bi moral sirit Božjo besedo. Bog ti za to nebi ostal dolžan. Ti si pa hotu da ti odlocas o kolicini in casu koristi…

Ce resno mislis… en na bolhi je za 25. Podarim ti ga.

https://emka.si/products/koran-subvencija-1

crazyfrog, 04.12.2024 ob 19:53

Če si bla pridna bo. Mene bodo parkli odnesli.

Sem ugotovila, da se ne splača bit pridna..

crazyfrog, 04.12.2024 ob 19:30

Jutr se nastavlja..

upam da si mu pisal da ti prinese vsaj 20 gramov možganov če že pol kile nemore  pa tvojemu pederčku bozomanu tudi seveda

bozomanček je nimfomanček, 04.12.2024 ob 22:50

upam da si mu pisal da ti prinese vsaj 20 gramov možganov če že pol kile nemore  pa tvojemu pederčku bozomanu tudi seveda

Ne, na tem področju ne čutim primankljaja. Pohlepa pa tut ne zagovarjam. Opažam pa, da vam enim pa res zalaufali niso, mogoče bi ti rabu kakšno kontrolo, servis, kaj praviš? Sam ideja..

Tebi mora prinesti šibo, ker si poredna.

Jaz sem pa pisal da pošlje vse musl… v Meko za zmeraj, to bojo veseli, da bodo v svoji domovini.

Pisala,naj bo BTC 100 k in je. 🙂

Anonimno 3083, 05.12.2024 ob 07:24

Tebi mora prinesti šibo, ker si poredna.

Glej kaj piše: “šiba prenašala življenjsko, vitalno moč, kar tudi razloži šego tepežkanja, ko naj bi se vitalna sila prenesla na človeka.” Zase sm naročila s&m šibo.

Nič pisal, nič ne bom dobil.😂

Imam pa letos že poln kufer s temi darili. Sem naročil nekaj stvari in so mi razdelili na 7 paketov. V 3 pakete iz Amazona in v štiri iz Temu-ja. Bom počakal do konca prihodnjega tedna, bo najbrž vse prikapljalo. Poštar bo pa mislil, da se mi je zmešalo, ko bo vsak dan kak paketek.😁

To so prazniki, ki so tradicionalni in namenjeni za pravilno usmerjene. Vsi ostali si bodo morali umisliti nove praznike in parade. Glede da je Deda Mraz iz Rusije, jim tudi ta ne  bo nič prinesel.

New Report

Close