Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ste se pol kej zmenli za jutri …

A ste se pol kej zmenli za jutri …

… al bom šla na večerni sprehod brezveze in ne bo tam nobenga? :))))

Ker mi ni nič več jasno in ker nimam cajta prebirat vseh limonad … bi zelo lepo lepo prosila, da mi poveste če bo kej … al ne bo neč …

Dejmo … ajde …

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

vprašti, kam,kje,s kom???

ojla mala….

leta letijo - iščem stevardeso.....

Oj Bgv, kaj pa ste se menili.

mene je klicala v soboto acerola če pridem v Lj na srečanje. Sam sem bil ravno na morju!

Pa ti kdaj imaš rok za dojenčka..

Lp

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

Bugi…glej mail.

Le zakaj se tako zapirate vase? A potem drugi ne sme z vami, ali imate krog prijateljev tako ozek? Če bi jaz želala biti v vaši družbi, mi to potem ni omogočeno, ali kaj?

a zame te pa ni več???smrkkkkkkkkkkkk

le zate in zame naj zvezda gori……..

CMOKA Razi……..

Za Ljubljano nič ne vem …

Sicer pa, Sharki … sem ti poslala mail prejšnji petek … a ga nisi dobil? Glede porodniške pa dneva X in to …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

S tabo vedno, srce … :)))) Dej … kdaj prideš na tisto kofe v Gorico?

Lp, BGv

A nekateri bi res radi bli povsod? :))))))))))))

Lp, Bgv

Ne jaz ga isem dobil…

Lp

Bi ga pa prosil

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

Odvisno,kolko si se pripravljena razgalit….
;-))

Prjatu, sem že dobila pravi odgovor od bugnavileje. Se ji očitno ne dopade prav, da se med vas še kdo vtika. Pa bodite sami. Saj svet je res velik, Primorca se pa ziher še kje drugje lahk najde, ne samo na Primorskem in u Ljubljani. Če ste klapa, pa bodite klapa, kdo vam kaj more. Razgalit se, kaj pod tem misliš? Slečt se in nag skakat po mizi? Če imate tovrstne žurke, potem pa res ne morem k vam, pa če bi še tako rada. Jaz se razgaljam ponavadi ne.

mala…..a ni blo neč,včeraj…da si tak napičena….hahahahah

a bi ras rada….hehhe….ti kar pridi….te bom pa jaz…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
ščitil…če boš potrebna..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
zaščite…hahahahha

kako si mala????….ps..saj si pupa, kajne?

Ja katera tu bi se pa rada kar tako slačila….sam v naši družbi pozabiš na te zavore!
Bugico si mal narobe razumela!Vsi ste dobrodošli!
Jasno?

A tud ti nisi čist ziher,kaj je?
😉

tud tale afnca…ima razkroj osebnosti…hahahahahha

kar pa se moje bugice tiče…ONA MA VEDNO PRAV!!!!!!in je je treba čist ubogat…če reče ….dolje na kolena………..izvrši komando……..haha

Mailam še enkrat jutri … Sej se mi je zdelo, da nisi dobil …

Lp, Bgv

Ja sej. Pejte dol na kolena zdej, vsi! Vse je zdaj skuženo! Ne gre za srečanje foruma, gre za srečanje enih par vas. Zdej pa jest vse zastopim. Se je pa prej razumelo, kot da gre za srečanje foruma, pa je bila moja malenkost vtaknjena vmes! V redu. Gremo naprej?

kam pa bi rada šla???hehehhe

mislim s kom, pa najraje…………

New Report

Close