A ste slišali….
Lepo smo se pomenili….
tako,jaz moram malce iztopiti iz pisanja..za nekaj časa.Grem v trgovno..potem pa kuhat kosilo.
Mišon bilo je lepo v družbi tvoji.
in seveda družbi vseh…
************************++++++++***************
a si bova danes tud žaželela lahko noč?zvečer mislim…da bom spet tako lepo zaspala kot včeraj??!!
Vidim da si tudi ti odšel za delom..Upam,da ni prenaporen dan v službi tvoji..in da šef ni tečen danes…
Tko jaz sem že nazaj..a žal skoraj nobenega ni…Očitno vsi marljivo delajo in lovoji zadnje minute…nekateri so že odšli…
Med vsem tem me pa resno skrbi danes za Janija..samo zjutraj se je malo oglasil..da bo le previden na cesti z novo raketo!Danes so ceste mokre in spolzke..sem se prepričala..kaj naj vam še napišem..aja če se ne pišemo zdejle nič več..vam želim lepo popdne doma v družinskem krogu…
Kljub dežju si dan napravite magičen…
Lubije vsem…************* in lubije za vse**************+
MIšon..ši se tukaj?
Viš Mišon, Jani je še skoz v bolniški…. to pomeni, da se od doma javljam bolj.. na redko 🙂 Danes sem mel še kontrolo pri zdravnici :))))) Dr. Š 🙂 ki pravi, po vseh laboratorijskih izvidih, da sem tako zdrav, da me bodo morali ubiti, da bom umrl :))))) V glavnem 🙂 se zato danes še nisem kaj prida oglašal 🙂 sme pa vesel, da je tuki zdej vsaj še ena moška persona, da bova skupaj lažje krotila tele naše domače živalice :)))
Jani ve povedati, da je včasih prav gusto…. vse obdelat sam, zato se zahavljuje mišonu za pomoč, hkrati pa mu čestita za… hmmmmmm naraščaj.. ki sicer šele bo.. ampak.. bomo pa po malem vsi Tjavendanovci botri a ne :))) (sam ne Črnogorski, prosim ;))))