A ste videli kako pogumno je Rosvita Pesek na FB objavila to
Si še premlado dete, da bi vedelo, da ob pomanjkanju ravno mesa taprvo zmanjka, vsaj v naših krajih.
[/quote]Nisi včearja li kak dan nazaj popolnoma znorelo multinično v eni temi z anviajnjem za veganstvo. Ti ni bilo dovolj, odpri še kako temo, kjer vegane zapro, zaradi tega ker so ogrozili življenje otrok ali so otroc celo umrli. Primerov ni malo.
Nisi včearja li kak dan nazaj popolnoma znorelo multinično v eni temi z anviajnjem za veganstvo. Ti ni bilo dovolj, odpri še kako temo, kjer vegane zapro, zaradi tega ker so ogrozili življenje otrok ali so otroc celo umrli. Primerov ni malo.
[/quote]
Ko bo to famozno pomanjkanje, boš ti tudi vegetarijanec ali vegan, ker mesa ne bo, tako kot ga večinoma niso imeli naši dedki in babice. To basanje z mesom je novodobna norost.
Ko bo to famozno pomanjkanje, boš ti tudi vegetarijanec ali vegan, ker mesa ne bo, tako kot ga večinoma niso imeli naši dedki in babice. To basanje z mesom je novodobna norost.
[/quote]
Verjamem, zgodovine sploh ni bilo, vse je nastalo z norostjo vaših riti , z začetkom dve tri desetletji nazaj. Kako meso, nikoli v zgovini ni človek jedel mesa, tudi zveri se niso prehranjevale z mesom, vse je to bilo travojedo in je meso kot hrana pogruntavščina današnjega časa.
Verjamem, zgodovine sploh ni bilo, vse je nastalo z norostjo vaših riti , z začetkom dve tri desetletji nazaj. Kako meso, nikoli v zgovini ni človek jedel mesa, tudi zveri se niso prehranjevale z mesom, vse je to bilo travojedo in je meso kot hrana pogruntavščina današnjega časa.
[/quote]
Ljudstvo je večinoma krompir natepavalo, meso je bilo za bogataše rezervirano. Irci so še pred kratkim na veliko crkavali, ko jim je bolezen krompir uničila, meso jih ni moglo prehranit.
Hhahahahahaa, najboljši vic na monu v zadnjem letu :)))))))))))
[/quote]
Ja , je, za opravilno nesposobnega, s posebnimi potrebami, ki se tega ne zaveda. Sicer po eni strani je to žalostno, po drugi strani, pa odklone nesposobne preživetja narava počisti na daljši rok. Kj boš, ko bo prišlo do krize ali vojne, ko bodo police v trgovini prazne, če nisi sposobno za nič in misliš, da fensi živilca iz dalnjega vzhoda zrasejo v trgovini?
Čudim se, zakaj Rosvito in njenega mulca izpostavljajo, da se ven meče Derenda (kakšna je, kot en hrček) pa ene in iste babe, ki nikogar ne zanimajo.
Vaaauu a na morju si bla?
A kdo bere to novo revijo Zvezde/jana, Lady—- kaj pa vem kaj so?? Več strani, več branja:-)))
Še nikoli niso bili tako hinavski. Same reklme, cele strani ‘kr neki’- Intervjuji s popolnoma nezanimivimi osebami. Vse neki na zvezdoslovje, fanatizem. Recepti taki, da niti slučajno ne dobiš sestavin v SLO.
Upam da te bere Bernarda Rakovec in jim bo napela levite.
Meni ni problem, sem normalno odraščal in postal normalno razvit človek, ne hendikepiran s posebnimi potrebami, ki ste najglasnejši, kar precej divjadi je padlo, ne samo domači prašiči, rib pa toliko nalovil, da jih v treh življenjih ne bi pojedel.😁
[/quote]
Ti nikakor nisi normalno razvit, ker to, da imaš rit zadaj še ne pomeni, da si normalen. In ja, si hendikepiran in to močno. Hvaliti se s tem, da si pobijal, pa sploh ne bom komentirala.
Meni ni problem, sem normalno odraščal in postal normalno razvit človek, ne hendikepiran s posebnimi potrebami, ki ste najglasnejši, kar precej divjadi je padlo, ne samo domači prašiči, rib pa toliko nalovil, da jih v treh življenjih ne bi pojedel.😁
[/quote]
“Meni ni problem, sem normalno odraščal in postal normalno razvit človek, ne hendikepiran s posebnimi potrebami“
Vsi na psihiatriji so normalni vključno s tabo a ne, zunaj so pa sami norci LOL Tablete in alkohol te delajo normalnega, na MON-u si pa zmešan LOL