Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka A ste videli kako pogumno je Rosvita Pesek na FB objavila to

A ste videli kako pogumno je Rosvita Pesek na FB objavila to

Kmalu boš žrlo tisto, kaj boš sploh dobilo, pa se tega n zavedaš moteno.

…če gremo gospodinje kdaj v mesnico, potem vemo, da je razlika med tem in tistim v mesnici samo v barvi…
…zakaj ima pa jabolko v ustih? pa tud ne vem… :)))

…če gremo gospodinje kdaj v mesnico, potem vemo, da je razlika med tem in tistim v mesnici samo v barvi…
…zakaj ima pa jabolko v ustih? pa tud ne vem… :)))
[/quote]
Ne veš, ker si tumasta, kar vedno znova kažeš, pa stara baba, ki še tega ne ve, da se ne reče, da ima prašpič usta.

Ne veš, ker si tumasta, kar vedno znova kažeš, pa stara baba, ki še tega ne ve, da se ne reče, da ima prašpič usta.
[/quote]:))))

Kmalu boš žrlo tisto, kaj boš sploh dobilo, pa se tega n zavedaš moteno.
[/quote]

Si še premlado dete, da bi vedelo, da ob pomanjkanju ravno mesa taprvo zmanjka, vsaj v naših krajih.

Nikoli mi ni bila všeč, zdaj se mi pa že gravža. Je pokazala svoj iq.

Si še premlado dete, da bi vedelo, da ob pomanjkanju ravno mesa taprvo zmanjka, vsaj v naših krajih.
[/quote]Nisi včearja li kak dan nazaj popolnoma znorelo multinično v eni temi z anviajnjem za veganstvo. Ti ni bilo dovolj, odpri še kako temo, kjer vegane zapro, zaradi tega ker so ogrozili življenje otrok ali so otroc celo umrli. Primerov ni malo.

Nisi včearja li kak dan nazaj popolnoma znorelo multinično v eni temi z anviajnjem za veganstvo. Ti ni bilo dovolj, odpri še kako temo, kjer vegane zapro, zaradi tega ker so ogrozili življenje otrok ali so otroc celo umrli. Primerov ni malo.
[/quote]

Ko bo to famozno pomanjkanje, boš ti tudi vegetarijanec ali vegan, ker mesa ne bo, tako kot ga večinoma niso imeli naši dedki in babice. To basanje z mesom je novodobna norost.

Peskova ni pogumna, je zal samo neumna. S to objavo in s pristranskim vodenjem oddaj.

Ko bo to famozno pomanjkanje, boš ti tudi vegetarijanec ali vegan, ker mesa ne bo, tako kot ga večinoma niso imeli naši dedki in babice. To basanje z mesom je novodobna norost.
[/quote]
Verjamem, zgodovine sploh ni bilo, vse je nastalo z norostjo vaših riti , z začetkom dve tri desetletji nazaj. Kako meso, nikoli v zgovini ni človek jedel mesa, tudi zveri se niso prehranjevale z mesom, vse je to bilo travojedo in je meso kot hrana pogruntavščina današnjega časa.

Ni vse pristransko, marsikaj je normalno, tako kot recimo ta objava, je pa nekaj najhujšega za izrodke, kakršni ste, to je pa res.

Verjamem, zgodovine sploh ni bilo, vse je nastalo z norostjo vaših riti , z začetkom dve tri desetletji nazaj. Kako meso, nikoli v zgovini ni človek jedel mesa, tudi zveri se niso prehranjevale z mesom, vse je to bilo travojedo in je meso kot hrana pogruntavščina današnjega časa.
[/quote]

Ljudstvo je večinoma krompir natepavalo, meso je bilo za bogataše rezervirano. Irci so še pred kratkim na veliko crkavali, ko jim je bolezen krompir uničila, meso jih ni moglo prehranit.

Ljudstvo je večinoma krompir natepavalo, meso je bilo za bogataše rezervirano. Irci so še pred kratkim na veliko crkavali, ko jim je bolezen krompir uničila, meso jih ni moglo prehranit.
[/quote]
Ne ne, človek ni bil nikoli vsejed, vedno je bil čoknjen vegan, brez izjeme.

Lov je pa seveda nekaj drugega kot obisk mesnice, mogoče bomo vendarle videli tebe in Rosvito, kako čreva ven vlečeta kakšni divjadi, samo ne vem, če vama bo takrat za fotkanje za frisbuk.

Meni ni problem, sem normalno odraščal in postal normalno razvit človek, ne hendikepiran s posebnimi potrebami, ki ste najglasnejši, kar precej divjadi je padlo, ne samo domači prašiči, rib pa toliko nalovil, da jih v treh življenjih ne bi pojedel.😁

Meni ni problem, sem normalno odraščal in postal normalno razvit človek
[/quote]

Hhahahahahaa, najboljši vic na monu v zadnjem letu :)))))))))))

Hhahahahahaa, najboljši vic na monu v zadnjem letu :)))))))))))
[/quote]
Ja , je, za opravilno nesposobnega, s posebnimi potrebami, ki se tega ne zaveda. Sicer po eni strani je to žalostno, po drugi strani, pa odklone nesposobne preživetja narava počisti na daljši rok. Kj boš, ko bo prišlo do krize ali vojne, ko bodo police v trgovini prazne, če nisi sposobno za nič in misliš, da fensi živilca iz dalnjega vzhoda zrasejo v trgovini?

Jaz si tudi ne morem predstavljati, kakšne travme moraš imeti od klanja živine. 🙁

Res je, tudi v živalskem svetu so vse zveri in ujede pocrkale od sekirancije, ker morajo ubit žival in pojest, to ni le pri ljudeh.

Čudim se, zakaj Rosvito in njenega mulca izpostavljajo, da se ven meče Derenda (kakšna je, kot en hrček) pa ene in iste babe, ki nikogar ne zanimajo.
Vaaauu a na morju si bla?

A kdo bere to novo revijo Zvezde/jana, Lady—- kaj pa vem kaj so?? Več strani, več branja:-)))
Še nikoli niso bili tako hinavski. Same reklme, cele strani ‘kr neki’- Intervjuji s popolnoma nezanimivimi osebami. Vse neki na zvezdoslovje, fanatizem. Recepti taki, da niti slučajno ne dobiš sestavin v SLO.
Upam da te bere Bernarda Rakovec in jim bo napela levite.

Točno tako. Verjetno je zato debela ker požre vse kar vidi. Bljak

Res je, tudi v živalskem svetu so vse zveri in ujede pocrkale od sekirancije, ker morajo ubit žival in pojest, to ni le pri ljudeh.
[/quote]

Veš zakaj človeku ne pravimo zver ali ujeda? No, mogoče ti to si.

Zverinski ljudje zagovarjajo zverinsko obnašanje.

Meni ni problem, sem normalno odraščal in postal normalno razvit človek, ne hendikepiran s posebnimi potrebami, ki ste najglasnejši, kar precej divjadi je padlo, ne samo domači prašiči, rib pa toliko nalovil, da jih v treh življenjih ne bi pojedel.😁
[/quote]

Ti nikakor nisi normalno razvit, ker to, da imaš rit zadaj še ne pomeni, da si normalen. In ja, si hendikepiran in to močno. Hvaliti se s tem, da si pobijal, pa sploh ne bom komentirala.

[/quote]

Meni ni problem, sem normalno odraščal in postal normalno razvit človek, ne hendikepiran s posebnimi potrebami

Vsi na psihiatriji so normalni vključno s tabo a ne, zunaj so pa sami norci LOL Tablete in alkohol te delajo normalnega, na MON-u si pa zmešan LOL

New Report

Close