A ste videli kako pogumno je Rosvita Pesek na FB objavila to
Če je požreti nemočno bitje, ki je zapovrh še pametnejše od tebe – pogumno dejanje – potem ja, bravo Grozovita, pogumno dejanje.
[/quote]
Požretri je povsem normalno, in to celo toliko, da bolj ne more bit, pogumno je pa pred tako noroa gresivno reatrdirano maso pokazat, da ima še kdo kaj noramlnega v sebi in počne kaj normalnega, dokler se pač ta zaostala umsko nerazvita golazen ne bo zagrebla z zemljo, kar je edina rešitev.
Požretri je povsem normalno, in to celo toliko, da bolj ne more bit, pogumno je pa pred tako noroa gresivno reatrdirano maso pokazat, da ima še kdo kaj noramlnega v sebi in počne kaj normalnega, dokler se pač ta zaostala umsko nerazvita golazen ne bo zagrebla z zemljo, kar je edina rešitev.
[/quote]
POŽRETI ali žreti nekaj – predvsem čuteče živo bitje – je normalno samo za nazadnjaški, brezvestni osebek.
Kar, Grozovita in ti, polarna driska, – nedvomno sta.
No prašič tud gobca nima, to ima tvoj pizdolizec in spaka od cucka, multinično. Ja , to jabolko se je od nekgaj dajalo v pečenega odojka in ni nič srednjeveško. Je pa pozitivno to, da je zaradi zaostalosti polnih riti desetletje po osmosvojitvi skoraj zamrla peka odojkov, zdaj se pa ponovno povsod vrača, ker je to le daleč najboljše pečeno meso. Glede nezdrave svinjine pa tako, Francozi , sploh nekatera območja jo pojedo mislim da štirikrat toliko kot recimo mi ali kateri drugi v Evropi, pa imajo manj bolezni in raka kot ostali.
No prašič tud gobca nima, to ima tvoj pizdolizec in spaka od cucka, multinično. Ja , to jabolko se je od nekgaj dajalo v pečenega odojka in ni nič srednjeveško. Je pa pozitivno to, da je zaradi zaostalosti polnih riti desetletje po osmosvojitvi skoraj zamrla peka odojkov, zdaj se pa ponovno povsod vrača, ker je to le daleč najboljše pečeno meso. Glede nezdrave svinjine pa tako, Francozi , sploh nekatera območja jo pojedo mislim da štirikrat toliko kot recimo mi ali kateri drugi v Evropi, pa imajo manj bolezni in raka kot ostali.
[/quote]
Grozovita; … če kopiramo najbolj obvezujoče linke od random sodelujočih, ostane:”prašič tud gaobca nima, to ima tvoj pizdolizec, spaka od cucka, multinično, ….
WTF?
I meay? Really?
LOL
No prašič tud gobca nima, to ima tvoj pizdolizec in spaka od cucka, multinično. Ja , to jabolko se je od nekgaj dajalo v pečenega odojka in ni nič srednjeveško. Je pa pozitivno to, da je zaradi zaostalosti polnih riti desetletje po osmosvojitvi skoraj zamrla peka odojkov, zdaj se pa ponovno povsod vrača, ker je to le daleč najboljše pečeno meso. Glede nezdrave svinjine pa tako, Francozi , sploh nekatera območja jo pojedo mislim da štirikrat toliko kot recimo mi ali kateri drugi v Evropi, pa imajo manj bolezni in raka kot ostali.
[/quote]
Ne pametuj. Sem zrasla gor na kmetih, tudi koline smo imeli in delali pršut. Sem videla pujsa živeti in umreti. Tudi ležat v tisti “trugi” vsega poparjenega, ko so z njega strgali ščetine. In kaj zdaj? Še vedno je neokusno. Pa tudi tisti, ki so se več desetletij pretežno s sinjino prehranjevali, niso dočakali 100 let, verjemi mi.
In še vedno ima prašič GOBEC ( pa ne tako dolgega kot ti!), podaljšan v rilec, ampak jabolko je zataknjeno v GOBEC, ne v rilec!. Glede ostalega je pa očitno,da ti pri ženskah s tem dolgim gobcem malo kompenziraš manko v centimetrih na kakšnem drugem delu telesa, pa misliš, da je pri vseh tak. Ali pa samo sanjaš, kako si nekoč davno še bil zanimiv ženskam. V časih, ko je vsaka gostilna še vrtela odojka ob cesti. Zdaj pa dalje otresaj svoj gobec, komaj čakam, da te ignoriram. Multikreten.