Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka A ste videli kako pogumno je Rosvita Pesek na FB objavila to

A ste videli kako pogumno je Rosvita Pesek na FB objavila to

Janšev pesek…, s to sliko je sesula prehransko lahek vikend, hehe. Drugač pa, hrutljava in sladka skorja, pa kdo se lahko temu odpove, južno se pred vsako kafano to vsak dan vrti na žaru, pa tud drugje, ne moreš se slepega delat, ke vidiš in si naročiš porcijo, če si lačen.

Če je požreti nemočno bitje, ki je zapovrh še pametnejše od tebe – pogumno dejanje – potem ja, bravo Grozovita, pogumno dejanje.

Če je požreti nemočno bitje, ki je zapovrh še pametnejše od tebe – pogumno dejanje – potem ja, bravo Grozovita, pogumno dejanje.
[/quote]
Požretri je povsem normalno, in to celo toliko, da bolj ne more bit, pogumno je pa pred tako noroa gresivno reatrdirano maso pokazat, da ima še kdo kaj noramlnega v sebi in počne kaj normalnega, dokler se pač ta zaostala umsko nerazvita golazen ne bo zagrebla z zemljo, kar je edina rešitev.


Požretri je povsem normalno, in to celo toliko, da bolj ne more bit, pogumno je pa pred tako noroa gresivno reatrdirano maso pokazat, da ima še kdo kaj noramlnega v sebi in počne kaj normalnega, dokler se pač ta zaostala umsko nerazvita golazen ne bo zagrebla z zemljo, kar je edina rešitev.
[/quote]

POŽRETI ali žreti nekaj – predvsem čuteče živo bitje – je normalno samo za nazadnjaški, brezvestni osebek.
Kar, Grozovita in ti, polarna driska, – nedvomno sta.

https://youtu.be/7Jb5a5Yz35k

Si vis pacem, para bellum.

POŽRETI ali žreti nekaj – predvsem čuteče živo bitje – je normalno samo za nazadnjaški, brezvestni osebek.
Kar, Grozovita in ti, polarna driska, – nedvomno sta.
[/quote]
J aja, tako nerazvita, da vi napredni nimate nobene možnosti obstati niti pet let več ne.

Driska, sem ti že večkrat napisala: ALKO ŠKODI!!!

Puhlica, a si ti mogoče Monika?

Si vis pacem, para bellum.

Od alkohola ni še nben zbolu od vode pa že marsikdo.

Si vis pacem, para bellum.

Puhlica, a si ti mogoče Monika?
[/quote]

Sanja se mi ne, kdo naj bi bila Monika.

Jem meso in nič nimam proti ljudem, ki jedo meso, tudi svinjino, čeprav ni ne vem kako zdrava. Ampak ti pujsi z jabolkom v gobcu… meni je to tako mimo, tako neokusno, tako
preživeto, tako srednjeveško. Neokusno že za gledat, kaj šele za delit po socialnih omrežjih.

No prašič tud gobca nima, to ima tvoj pizdolizec in spaka od cucka, multinično. Ja , to jabolko se je od nekgaj dajalo v pečenega odojka in ni nič srednjeveško. Je pa pozitivno to, da je zaradi zaostalosti polnih riti desetletje po osmosvojitvi skoraj zamrla peka odojkov, zdaj se pa ponovno povsod vrača, ker je to le daleč najboljše pečeno meso. Glede nezdrave svinjine pa tako, Francozi , sploh nekatera območja jo pojedo mislim da štirikrat toliko kot recimo mi ali kateri drugi v Evropi, pa imajo manj bolezni in raka kot ostali.

No prašič tud gobca nima, to ima tvoj pizdolizec in spaka od cucka, multinično. Ja , to jabolko se je od nekgaj dajalo v pečenega odojka in ni nič srednjeveško. Je pa pozitivno to, da je zaradi zaostalosti polnih riti desetletje po osmosvojitvi skoraj zamrla peka odojkov, zdaj se pa ponovno povsod vrača, ker je to le daleč najboljše pečeno meso. Glede nezdrave svinjine pa tako, Francozi , sploh nekatera območja jo pojedo mislim da štirikrat toliko kot recimo mi ali kateri drugi v Evropi, pa imajo manj bolezni in raka kot ostali.
[/quote]

Grozovita; … če kopiramo najbolj obvezujoče linke od random sodelujočih, ostane:”prašič tud gaobca nima, to ima tvoj pizdolizec, spaka od cucka, multinično, ….
WTF?
I meay? Really?
LOL

No, tu se motiš. Svinjina je lahko zelo zdrava, pač odvisno s čim se jo hrani. Prebivalci Okinawe, ki so dolgo veljali za najbolj zdrave in dolgožive, so poleg rastlinske hrane in rib od mesa jedli edino svinjino. So jo pa hranili z grenko bučo. No zdaj pa že tudi njih j.ebe fast food.

LOL, to da se je nekaj od nekdaj dajalo, je praktično po definiciji srednjeveško.

Sanja se mi ne, kdo naj bi bila Monika.
[/quote]

Ah nei, saj nisi tk lejpa k Monika. Čüj.

Si vis pacem, para bellum.

No prašič tud gobca nima, to ima tvoj pizdolizec in spaka od cucka, multinično. Ja , to jabolko se je od nekgaj dajalo v pečenega odojka in ni nič srednjeveško. Je pa pozitivno to, da je zaradi zaostalosti polnih riti desetletje po osmosvojitvi skoraj zamrla peka odojkov, zdaj se pa ponovno povsod vrača, ker je to le daleč najboljše pečeno meso. Glede nezdrave svinjine pa tako, Francozi , sploh nekatera območja jo pojedo mislim da štirikrat toliko kot recimo mi ali kateri drugi v Evropi, pa imajo manj bolezni in raka kot ostali.
[/quote]

Ne pametuj. Sem zrasla gor na kmetih, tudi koline smo imeli in delali pršut. Sem videla pujsa živeti in umreti. Tudi ležat v tisti “trugi” vsega poparjenega, ko so z njega strgali ščetine. In kaj zdaj? Še vedno je neokusno. Pa tudi tisti, ki so se več desetletij pretežno s sinjino prehranjevali, niso dočakali 100 let, verjemi mi.
In še vedno ima prašič GOBEC ( pa ne tako dolgega kot ti!), podaljšan v rilec, ampak jabolko je zataknjeno v GOBEC, ne v rilec!. Glede ostalega je pa očitno,da ti pri ženskah s tem dolgim gobcem malo kompenziraš manko v centimetrih na kakšnem drugem delu telesa, pa misliš, da je pri vseh tak. Ali pa samo sanjaš, kako si nekoč davno še bil zanimiv ženskam. V časih, ko je vsaka gostilna še vrtela odojka ob cesti. Zdaj pa dalje otresaj svoj gobec, komaj čakam, da te ignoriram. Multikreten.

A vas ni večina zrastla ob kurji juhici, ki so jo kuhale naše babice tako, da je štrlela iz lonca kurja taca s krempeljčki navzgor? Se ne bi raje zahvalile babicam in mamicam, da ste lahko vsaj takrat okusile kaj je okusno in zdravo?

Ah nei, saj nisi tk lejpa k Monika. Čüj.
[/quote]Da se popravim, Mončika.

Hm…. Malce se imam na sumu, da bom odslej vedno pujsovo glavo z jabolkom videla, ko bo Rosvita vodila Odmeve. Pa jem pujsa in ga bom še naprej, samo tele glave pa ne bo mogoče kar tako pozabiti (zelo neokusno),

Neokusno je, da ob odpustu dolgov družine Jankovič nekdo napiše, da so pač slabo vzgojeni.

tv voditeljica slovenskega narodnozabavnega programa, Drja Dajšek, se tudi piše Janković, ker se je poročila s svojim trenerjem Jankovićem, luštno

Neokusno je, da ob odpustu dolgov družine Jankovič nekdo napiše, da so pač slabo vzgojeni.
[/quote]

tv voditeljica slovenskega narodnozabavnega programa, Darja Gajšek, se tudi piše Janković, ker se je poročila s svojim trenerjem Jankovićem, luštno

Neokusno je, da ob odpustu dolgov družine Jankovič nekdo napiše, da so pač slabo vzgojeni.
[/quote]

se strinjam

New Report

Close