Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A ste videli tole?

A ste videli tole?

Spodaj nesrečna ločena duša išče moškega za nov začetek in sprašuje kje bi ga spoznala.In kaj pišejo samske koke?Stran od moških to je strup in podobno obdaj se s prijateljicami kot smo me in ti bomo svetovale. Ja verjetno bi jo še bolj v drek porinile. Ma niti tok niso da bi ženski privoščile ne odgovor na vprašanje ne moškega. Za koslat ste stare babe! Ni čudno da ste vse ločene.

Večina samo svetuje naj si vzame čas, da pride k sebi, preden resno štarta…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kolk je zenska stara, da ji reces baba, to ni lepo, ( v vednost) se pa strinjam s tabo kako so sovrazno nastrojene, zato jaz nimam prijateljic.lp!

Haha sem videl spodaj v temi, ena je tko preplasena baje da jo je nek moski po facebuku lovil.Se skoraj pisati se je bala :-)))))

ti pa zvisu, bi se najrajš v reko zabrisu… hahaha…

Ja, stran od tebe! Ki bi ločeno dušo izkoristil za svoje užitke, potem pa šel stran.
Če že tako govoriš o ženskah, bi potem tudi o tej bogi ločeni duši tako govoril, čim ne bi zadostila tvojim potrebam.

Ja, stran od tebe! Ki bi ločeno dušo izkoristil za svoje užitke, potem pa šel stran.
Če že tako govoriš o ženskah, bi potem tudi o tej bogi ločeni duši tako govoril, čim ne bi zadostila tvojim potrebam.[/quote]

A ti si ta pticka prestrasena :)))))

jaz bi ji že privoščila novega tipa, samo … tako na hitro bo isto sranje, le drugo pakovanje

Če že tako govoriš o ženskah, bi potem tudi o tej bogi ločeni duši tako govoril, čim ne bi zadostila tvojim potrebam.[/quote]

A ti si ta pticka prestrasena :)))))[/quote]
Ne, jaz sem pogumna. Postavljam taka vprašanja, da prevarante stran odženem. :)))))))))))))))))))))))))).

Zate je ze prepozno, pomoc in zdravila bi moral ze zdavnaj jemat! Tvoja psiha je ze totalno u k.! S cim se ti obremenjujes, bog nej ti pomaga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close