Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka A STE VIDELI URŠO ČEPIN V TEM VIDEU?!?!?!?!!

A STE VIDELI URŠO ČEPIN V TEM VIDEU?!?!?!?!!

https://www.youtube.com/watch?v=QbTek-jIzRY

Sramota.

kaj si ljudje mislijo o sloveniji, ko to gledajo

Slovenci in slovenke , ki se trudjo bit bosanci in se pačijo s temi ć-ji mi grejo dobesedno na k****

Grda racka mesanica s tranzvestitom
Gadura

slovenke in slovenci so po očetu vsi iz juga, vprašaj Dragić Zorana, Dragić Gorana, Dočića in vse ostale……

ogabno

Ženska spet išče pozornost, un stefanio pa želi furat imič opasnega je.ba.ča, ampak je bolj kot en groteskni majmun zraven. Na kratko povedano za kozlat!

znana po ” masiranju strank”

Ja, kaj se čudite? Roba je draga. Čeprav heroin ni “in”, ga babše že dolgo rabi. Samo z “masažo”se tudi ne da več kaj prida zaslužiti, je prehuda konkurenca.

[/quote]

Tukaj je govora o wanna be pevcih, kaj zdaj neke košarkaše mečeš sem… Primer teh pevcev so ala luka basi, nina donelli, ines erbus itd.

Lepa si Urška, vse Urške ste krasotice!
Ne odnehaj, sledi svojim sanjam <3 <3 <3

[/quote]

Ne pa nismo. Tile, ki jih naštevaš, pa niso Slovenci. In še nekdo izmed njih niti slučajno ni ponosen na svojega očeta.

Ne pa nismo. Tile, ki jih naštevaš, pa niso Slovenci. In še nekdo izmed njih niti slučajno ni ponosen na svojega očeta.
[/quote]

Po mami in državljanstvu so kar lepo Slovenci.

Po mami in državljanstvu so kar lepo Slovenci.
[/quote]

Ne. So mešanci. Zaradi mene imajo lahko 10x podpisano državljanstvo, so mešanci, ne Slovenci. Po krvi nikakor.

Ne. So mešanci. Zaradi mene imajo lahko 10x podpisano državljanstvo, so mešanci, ne Slovenci. Po krvi nikakor.
[/quote]

Kot si ti prav tako kkurac 100% Slovenec po krvi. Mogoče ne 50:50, ampak v vsakem primeru niti pod razno nisi 100%. Po vrh vsega si očitno ne le mešanec ampak še zmešanec.
In državljanstva jim ni bilo treba podpisat, so se kar lepo rodili kot Slovenci, tako kot ti.

Kot si ti prav tako kkurac 100% Slovenec po krvi. Mogoče ne 50:50, ampak v vsakem primeru niti pod razno nisi 100%. Po vrh vsega si očitno ne le mešanec ampak še zmešanec.
In državljanstva jim ni bilo treba podpisat, so se kar lepo rodili kot Slovenci, tako kot ti.
[/quote]

Kaj se repenčiš? Kar je res, je res. Po državljanstvu so slovenci in se tako tudi rodili. Drži. Po krvi pač niso. So mešanci. A je s tem kaj narobe, da se tega ne sme na glas povedat? Je to mogoče nekaj negativnega?

Kaj se repenčiš? Kar je res, je res. Po državljanstvu so slovenci in se tako tudi rodili. Drži. Po krvi pač niso. So mešanci. A je s tem kaj narobe, da se tega ne sme na glas povedat? Je to mogoče nekaj negativnega?
[/quote]
Kaj se ti repenčiš? Seveda se lahko pove, kot ti tudi jaz lahko povem, kar sem ti, glede na tvoje prejšnje poste. Zavrti si Urško, boš takoj boljše volje :))) LP

Poden od podna.Kot bi ušla direkt iz rdeče četrti….Upam, da sin ne živi z njo.

Točno to. Ženska dela kar hoče in kar ji paše. Dobesedno vas h.e.b.e v glavo. Vi pa nasedate kot ovčice male.

Kaj se ti repenčiš? Seveda se lahko pove, kot ti tudi jaz lahko povem, kar sem ti, glede na tvoje prejšnje poste. Zavrti si Urško, boš takoj boljše volje :))) LP
[/quote]

In kaj je bilo v mojih postih takega, da me napadaš in žališ?

Točno to. Ženska dela kar hoče in kar ji paše. Dobesedno vas h.e.b.e v glavo. Vi pa nasedate kot ovčice male.
[/quote]

Prosim razloži kako naj bi nas hebala in na kaj naj bi nasedli.

Čepinka obvlada gibe. Je šolana starleta. Vse za denar. Če bi ji dali več, bi snemala zgoraj brez.

In dajte že nehat komentirati o mešanih Slovencih. Marsikateri je karakterno in umsko na višjem nivoju od nas nemešanih. Bedaki so med njimi in med nami, prav tako pametni in kulturni ljudje.

In vi, ki vas to mešanje žuli, spadate med bedake.
Nasilnih, gospodovalnih ljudi, pa narcisov in tistih, ki se imajo za skoraj božje poslance, ne mara nihče. Na nobeni strani.

New Report

Close