Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ste vsi mal prsmukjeni?

A ste vsi mal prsmukjeni?

A bo spet žalostni teden al kaj???? Uh … zgleda, da ima ta naša kletka prav obdobja … Je en slabe volje … pufff … se ta slaba volja kar razpase …

:)))) Še dobro, da se mene zadnje cajte nobena taka reč ne prime … :))))

Neč … dejmo no … Sprevržkič … Helči … … nestojta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kej za en vrag se dogaja???

Neč … jst vam vseeno želim eno lepo krasno prekrasno dobro jutro …. in seveda en prelepi dan (kaže, da bo res tak) in … uhuhuh … no … kaj bo zvečer pa … he he … zvečer bo pa … ta praaaavooo … … ..

…. zvečer bom imela pa MOJ večer … he he … Lenarila pred TV-jem … he he … eno banjico sladoleda (Breskov jogurt) pred sabo … he he … čokoladica zraven … hi hi hi … … … in to … to … to … čisto samaaaaa bom … :)))))))))))))))))))))))))))))) … po dolgem dolgem cajtu … :))))))

(tak namen je bil že za včeraj … pa je miško mogu prist pomerit take mehke mehke copatke, ki sem mu kupila) :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bugi..ta dva bova dali cez kolena pa bo..jaz nimam vec moci ju gor spravljat..kot to onadva vocta;))…no se Johanka mal poprav in rata boljse volje..pa un smot-ko zarobant..jade..jade..no en mal je pa res cajt, da se spocije od nas;))…
Mene se loteva en prehlad..ampaks e ne bom dala polozit u postlo..se bom ornk cartala..pa cajcije pila..bljak zajbelj:((((..pa bom prezivela..haha.

Ej..ej..tak vecer pa tko pase..uzivaj ga..do konca in nazaj..pa se zame mal ledija..smrk..sem gotova z njim za nekaj casa..buba grloooooo;))

Cak zdele moram pa mal smot-kota zdrmat

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:))) Hm … ja … bo treba ukrepat … … ne bo druge … :))

A veš, da se mene tut neka čudna reč loteva … … Danes zjutraj sva oba z mišijem smrkala, kot da bi celo noč spala zunaj na mrazu … :((((( Mah … no … sej malo bolovanja pa res ne bi škodilo … :))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ukrepat..en mal sem ze..ma jih bo ze minilo;))..ma ja..Bugi..ta cas je cas prehladov..vsi neki jamrajo..smrkajo..ampak jaz se ne dam..se nafilam z vitamini..naravnimi seveda..in veliko sem na svezem zraku..no vsekakor delam da ne oblezim..ker tega ne marammmmmmmm…

Bugi..greva na kofija..evo jaz ga skuham..pridem nazaj…in ga dam se tebi…dobrga…mmmmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Uuuuu … kofiiii … ja … Pa kakega krofija imaš tudi??? Jst vedno zdraven kofija en krofi popapam … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Ja CURC z Bugi greš na kofe men pa čajčka turiš!?!?!?!?!?!?

ti bom dala curc..ti bos men cajcija kuhal bemti…

Uf, uf

Razumem. Čajček. Kakčen pa: šipek, kamilice, planinski, lipov……..??

zajbelj..mi je bljak..ampak pomaga pa..prosim njega..pa tebe zraven;))

Bugi..bemti..jaz kuham kofija..ampak meni sploh ne disi..to je res znak, da se me nekaj loteva, ce mi ne pase jutranja kava…ma bom morala res zajbelj pit..ma ne no..sam njega ne…smrk;))..a ti bi pa se krofija rita scartana..ni sans..ne kofija ne krofija ne bom..en zajbljov caj bos pila tud ti..pa bo..ahha

UF, UF

ŽE letim.

Hm .. žajblov čaj … … bljak … Ma sej jst nisem bubana …. res ne … :))))

Bi raje lipov čajček … tak z malo šipka … pa malo bezeka … pa doooooosti cedevite not … Mmmmmm … takega ku dela moj tatko … :)))))) ;))) Najboljši čajček na svetu … he he he … Pa zdrav … ja ja … res zdrav …

Ma … jst papam krofija zato, da do kosila ne padem v švohost … :(((( Doma ni cajta za papat zajtrka … ke ponavadi raje še malo dlje poležim v postelki … … pol pa lepo v službi … grem dol v naš bife in rečem naj mi da eno moje kafečke … tisto ta dišeče … mmm … in še enega kforeka … He he … danes sem papala takega posutega s čokolado in kokosom … Mmmm … njami … :))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Kofe, kofe, tko se govori.

Brez kofeta ni jutra

Iiiijej… Čokoladni-kokosov krof je jedla, pa nam ni nič ponudila…. Zdaj bomo pa vsi s prstom na tebe kazali… 😉 Jutro, bgv :))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Toooooooooooooooooooooooooooooo … Res je … :))))) Hvalabogu za kafe …

Lp, Bgv

SonceK, pa ne čaja…. skarameliziraj sladkor, gor nalij mleka in potem dodaj malo žajblja (ampak res bolj malo, ker je sicer obupno). Karamelno mleko z žajbljem. Ni boljšega pri prehladih. Samo ga je pa treba vročega popit.

Haaaapčih! Tako, pa ste še mene nalezli ;). Jutro!

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

packa..kako mores..jaz se utapljam u zajblnju..bruham zraven..ti pa kle men o cokoladi..posuti z kokosom..al ne vem cim vse..packaaaaa;))

tebe pa itak ne maram vec..tko;))haha…se zdaj nimam caja

:)))))))))))))))))) Sej jih imamo še … Če prideš hitro sta dol še ena dva … sam ne vem koliko časa še … ker so tko dobri, da grejo hitro … :)))

Zadnjič sem šla komaj ob 9:30 na kofe … … pa ni bilo več nobenega krofka … pa sem mogla papat jabolčni zavitek s skuto … :((( Sej ni da je slab … sploh ne … sam čez krofeka ga ni … :(((((

Lp, Bgv

mishika..sam to ne..prosim..ze caj je hudoo..tole k je pa se mlek zraven..evo letim bruhattt…bemti..dons je pa noro;))

Ja mam že kuhanega.

Sam priti moraš in si ga postreči….

Ehm … dej … Sonči … tko se zmenimo … Ti se zdej zalivaj z žajbljom, da se boš fino pozdravla … in ko boš zdrava boš prišla v Gorico in te povabim na “mojega” krofka … Si za? :))))))))))

Lp, Bgv

Ja kaj pa šumadijski čaj????

ni sans..ko bos ti bolan..bom jaz nenehno ob tebi..pridi sem

Kdo bo pa pol čajčka kuhal ko boš še mene nalezla???

New Report

Close