Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ste vsi mal prsmukjeni?

A ste vsi mal prsmukjeni?

Hmmmm…. jaz pa še edino to zmorem… Čaj iz žajblja – bljeeeeek ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Hmmmm…. ne vem, če bom tako hitro lahko tam… A veš kaj? Kaj pa če mi enega v škatlo zapakiraš pa s hitro pošto v naše kraje pošlješ…. seveda na službene stroške ;). :)))))))))))))))))

Mmmmm….. Samo so res dobri ti krofi…… jebemti, da danes še nič nisem jedla – bo res treba v trgovino ali pa do pekarne.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

He he … na službene stroške ja … … seveda … :)))) Na službene stroške bi mi edino ratalo, če jim grem dol rečt, da imam kak sestanek na Štajerskem … pa da vzamem služben avto in se pripeljem gor … :))))))))))))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Yes, še boljše. Obljubim, da bom lastnoročno kavo skuhala :)))))))))))).

evo..cist po mosko…okej..kar tam bod

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ma sej ti ga skuham, še krofek postrežem zraven, z rožico.

Vse nardim.

do naslednje runde..k bo treba se kaj..pa bo novi izgovor..ne hvala dragi..uzivaj..tam..jaz pa bom tu srmkala;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ma ni izgovorov.

:)))))))))))) Ja … ben … Sam zdej ko si povedala, da je megla gor skoz me je prav mal minilo … :)))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ne, ne, ne, ne, ne…. Saj sem se hecala… No, nisem… pa vseeno… Saj že sonce nekaj poskuša… V tem času, ko se boš ti okoli fijakala, bo že sonce… Boljše? :))))))))))))))

Hm … do Maribora je moj rekord … 2 uri in 15 minut … :)))))) Misliš, da se bo takrat sonček že prikazal?

lp, Bgv

Ja, ja, ja, ja… Že malo poskuša… Še malo, pa bomo še to meglo pregnali…. Ti kar krofe vozi v to smer 😉 :)))))))))))).

:))))))))))))))))))))))))))))) JA … zgleda, da se bom mogla res na pot odpravit … :)))))))))

Lp, Bgv

Vredi pogajalec sem, vredi 😉 :))))))))))).

Hm … .. ja no … :)))))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close