Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ste že odpotovali na prvomajski dopust?

A ste že odpotovali na prvomajski dopust?

Trgovine so napol prazne.

Lih bomo krenili, samo da se vsi temeljito izpraznimo na stranišču. Da ne bo kake gužve na cesti

Ne verjamem v dopuste.

Matr mate dnarja, sam nehite, včer bil za 1 dan v toplicah, nabito polne, tolk naroda jaz še v lajfu nism vidu.

Moj predlog vladi:

14 plač, s tem, da je ena izmed teh obvezen ta višji regres, 14. pa obvezna minimalna plača z vsemi prispevki

davek na dobiček na 15%

malica obvezno od 8-10 evrov, prevoz 0,25€ na km

otroški dodatki samo za zaposlene, s tem da sta obadva zaposlena, potem pa na lestvico….razen seveda, če je v igri bolezen in nezmožnost dela

dodatek za velike družine isto !

priseljevanje: obadva delata, nema da dec dela, baba pa doma.

penzion: pred 67 letom nobeden, pol pa lestvica, če si bilo priden in delal več kot 40 let, 100% penzija na najboljših 10 let. Penzije tud 13x v letu…

Profiti so narasli nenormalno, ta zadn cajt je tud, da delavci nekaj dobijo, ne samo bogati !

Štrom: povprečje 12 mesecev, deljeno z 12 in to se vrne lai pa da dobropis !

Še ne še 🤭

1. maj je šele v četrtek.

Kdor se pa zdele gužva kjerkoli je mal čez les. Mi si dopuse jemljemo ko je prosto na cestah in v nastanitvah.

Ravno iz BTCja ( šla po futr za našega kosmatinca)

Gužva, gužva, gužva!!!

Očitno ljudje niso šli na dopust, no vsaj večina, je za tist drobiž šla in si privoščila kaj, kar ne jedo vsak dan.

Okoli blokov, polno parkiranih avtomobilov. V garažah pod blokih pa vse napol prazno

Torej?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1680, 26.04.2025 ob 16:58

Kdor se pa zdele gužva kjerkoli je mal čez les. Mi si dopuse jemljemo ko je prosto na cestah in v nastanitvah.

🐑🐑🐑🐑🐑

Ovce dopustujejo, praznujejo, žalujejo, so prestrašene in se cepijo tako kot jim narekuje Sistem.
Tisti, ki svoje glave ne uporabljajo samo za okras in dresuro, tisti gredo, ko jim “zapaše”.

Na prvomajske počitnice so odjadrali javnosektoraši, ostali nimajo pogojev. Ko imajo šolarji počitnice, si tudi javni sektor  vzame “pravico” do dopusta in se s svojo Škodo odpravijo na Krk ali v Istro kjer imajo hišico.

V Istri je sončno, Ljubljana pa siva in mokra.

Bomo doma oz na vikendu uživali.Mal delali mal pekli…

še v Sibiriji je bolj toplo in sončno kot v tej prekleti Sloveniji.

V ponedeljek šibamo na Cres,do sobote bomo tam.Vreme bo zelo lepo in toplo bo.

Upam,da z mojim kolesariva veliko več kot lani na Krku.

Otroci so šli, denar je, ni pa zdravja. Komaj čakam praznike, da počivam. Nikamor mi ni za it, samo mir, počitek in tv.

Ze pred enim tednom in se en teden je pred nami. Takrat nobene guzve nikjer, zdej pa se fila…

Ne še. Avion gre v ponedeljek zjutraj.

Mi gremo v sredo po službi

Supernova nabito polna.

Preklet naj bo tisti, ki hodi na dopuste, vedoč da je pol Slovenije pod pragom revščine.

Daj prosim pokaži mi, kje piše, da je pol Slovenije pod pragom revščine.

Jaz je res ne vidim. Pa delam z veliko populacijo ljudi. Mogoče bi ocenila, da je 10% ljudi, ki si ne morejo privoščiti sladoleda. No, to še ni revščina, če imajo streho nad glavo in en topel obrok. Ne vem, no. Mogoče pa ne poznam definicije, kaj revščina je.

Osebno mislim, da je včasih oddih že bližnji hrib, ni treba ravno na morje riniti. Pa tam nabereš malo gozdne zelenjave in je dogodivščina. Nekomu drugemu pa revščina.

smo. Vračamo se čez en mesec.

Sedaj smo na vikendu. Počivamo po celodnevnem kolesarjenju.

Jutri gremo domov,  v ponedeljek zjutraj pa na tedensko raziskovanje.

Letos Z Francija.

pajo42:

Kaki prevoz na delo in malica????

Tega se nikjer na svetu ne plačuje…ostanki socializma

Odgovor na objavo uporabnika
Ne še, 26.04.2025 ob 21:58

Sedaj smo na vikendu. Počivamo po celodnevnem kolesarjenju.

Jutri gremo domov,  v ponedeljek zjutraj pa na tedensko raziskovanje.

Letos Z Francija.

Res? Kateri del? Verdun & Liechtenstein?

Ja u sredo na kresovanje na OI,če bo vse ok, pa še kemo…Imejte se lepo.

New Report

Close