Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ A ste že pomislili, kaj se dogaja med policijso uro?

A ste že pomislili, kaj se dogaja med policijso uro?

Kaj se počne ponoči, ko spimo, ko nihče ne sme nikamor? razni smrtonosni tovori?

Če malo bereš teorije zarote, naj bi se marsikaj dogajalo. Bolj kot tovori naj bi aretirali pripadnike kabale in druge, ki škodijo človeštvu. Pa še podzemne tunele naj bi čistili, v katerih naj bi se dogajale grde stvari. Sama ne verjamem, vsaj za pri nas ne. Glede na to, da se vse skupaj dogaja že dolgo, bi moralo izginiti že precej ljudi in bi se v malo Sloveniji to opazilo. Bi že prišlo ven. Tudi kakšna druga čudna dejavnost bi se verjetno opazila ali vsaj slišala. Videlo bi se čez okna.
Me pa tudi zanima mnenje ali celo videnje drugih.

To pa tudi mene zanima, ali kdo opazi kaj nenavadnega zunaj.

Nezemljani, reptili*?

Saj veš, da vsi ne spijo ponoči? Eni se službeno vozijo okrog.
Sicer je pa policijska ura samo j… naroda in odlična priložnost za polnit državno blagajno, če greš domov minuto prepozno in si ob 21.01 še na cesti.

Jaz vem! Psičarji smo zunaj:):)

Hudo. Predvsem pazi, da ne boš odletela dol s ploščate Zemlje, baje se to zadnje čase ljudem kar naprej dogaja!

Hudo. Predvsem pazi, da ne boš odletela dol s ploščate Zemlje, baje se to zadnje čase ljudem kar naprej dogaja!
[/quote]

Pazi ti raje nase, da ne odletis z zemlje, ki se baje vrti 1609km/h

Nič se ne dogaja. Prazna lj obvoznica. Pravi užitek v vožnji. 😉

Do enajstih še kak posamičen avto, pol pa samo mir. Razen če špila kaj v tvojem hadu, ampak tja ne zahajam.

Neprijetne ljudi odvažajo kar podnevi na psihiatrijo.

New Report

Close