Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A tudi ve?

A tudi ve?

Nonstop nekaj iščete, da bi pojedle, ko ste same doma?.ma, zdaj sem doma, sama, mala spi, jaz pa tu na MON-u in samo nekaj meljem …….toast……..pa malo čipsa…………….pa sok…………….pa sladoled……….madonca; kot, da se mi je pripelalo.
uj……..še jagode sem našla v hladilniku………. :)))))))))))))

Ja, tudi. Največji problem pa je, da si jaz to privoščim potem, ko gredo otroci spat…torej ob najbolj neprimernih urah….

In se čudiš, da imaš kilce preveč. Pojdi raje kaj pametnega delat, ne pa tu gor skoz viset. Jasno, ker je tak dolgcajt, pol pa ješ.

:))))))

Tudi, tudi.

Pa dober tek. Jaz sem si malo prej privoščila mali sendvič, seveda še en keks, čez eno urco pa dragi vleti na kosilo. Jaz pa sita. To se mi dogaja vedno ko čepim za računalnikom. Pa še kadim zraven. Zelo sem ponosna na svoj zdrav način življenja. LOL to myself.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

No jaz priznam …
pregrešim se v službi ko me otroci ne vidijo –

smokije in pomfri. Doma pomfrija ne delamo, smokijev pa tudi ne

kupujemo.

Kakšna mama sem, a? Otrokom ne privoščim…

Zvečer pa tud vržem uč v hladilnik in se zmeri kaj “za pod nujno pojest” najde.

Ja, jaz tudi. K sreči mi piškoti in bomboni ne pašejo, ampak čokolade pa pojem, kolikor vidim.

Ma tud po malem,… ah,… sem glih odprla baby kekse – ki jih tamala ne mara, ona ima rada grisine!?!

ja, kaj čmo…. takle mamo!

Mislim poden. 🙁 Sama sem doma, malo so mi odpeljali, da imam čas zase. In kaj delam? Visim na netu in mislim na hrano! 🙁 Sladkarije odpadejo, ne smem. Si pa ravno hladim stročji fižol za solato. Skoz bi nekaj jedla, res skoz. Zdaj sploh, ko ne smem… Evo, tolk od tega “časa zase”…

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

..pa le nisem edina.

Enkrat sem nekje prebrala pametno misel: Če se ti zalušta čokolada, pojdi in jo pojej košček. Ker drugače boš najprej pojedla jabolko, pol jogurt, pa kreker, pa polnozrnato žemljico, pa žitno ploščico, pa light sladoled, pa banano… na koncu pa še eno tablico čokolade.

Tega se striktno držim.

Ampak zdaj pa ne bom, ker moj kuha kosilo!

Še sreča, da ne maram čokolade! :))))

Sem perilo obesila.2 žehti….pometla, pomila po tleh………..kletko od papig spucala………Še pridem k tebi kaj postorit?
:))

Ne, meni se to ne dogaja:)
saj sladoled ne šteje, a¨ne da ne?

:)))))))))))))))))))

O acjom, jaz pa čokolado, pa mandeljne, pa suhe fige, pa spet mandeljne, pa še malo čokolade. Moja droga 🙂

Ojla………….a ti si tudi tak žleht? :))))

Kva, žleht? Do sebe in tehtnice?

hahahah……ja.

Ma ja, kaznujem se, ker ta trenutek ne morem vstati in se spraviti k pametnejšemu delu.

Kaj pa knedeljne imaš rada?

Acjom, to je živ obup, če sem sama doma.

V dveh urah je v meni pristalo: 3 kosi kruha s pašteto, jogurt, sadje, piškoti, sladoled, frutabela, 2 kakava. Pa vem, da ni ta lakota zgolj od nosečnosti:)))

Mene dolgčas ne ubija, ampak zlakotni…

Pol se boš pa čudila, da boš med nosečnostjo nabacila 20 kilc.
Raje pejt na sprehod, kot da se bašeš.

New Report

Close