Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a vam sedaj dela NLB klik

a vam sedaj dela NLB klik

znorela bom, vedno kadar hočem na klik nekaj zajebava. zdaj mi je pa tega že resnično dovolj.grem jutri na banko zapret račun.. probanka ima glede spletne banke to velik boljše narejeno.partner ima na probanki pa ni nobenih problemov pa še iz vsakega računalnika lahko pogleda svoje stanje na računu.tule pri nlb pa skoz nekaj,

Men skoz dela …

Meni vedno dela, večkrat dnevno ga rabim in je vedno OK. Ne vem kaj je to da ti ne dela? Sem zelo zadovoljna s KLIKOM.

Moraš imeti ti kaj narobe z računalnikom, meni vsa leta dela brez napak. Ravnokar sem plačala kup položnic.

hvala vsem…no pri meni ko vtipkam geslo napiše tole :

Opozorilo!

Zaradi neaktivnosti oziroma prekoračitve maksimalno dovoljenega časa aktivnosti vam je potekla seja ali pa je prišlo do nepričakovane napake.

kateri brskalnik pa uporabljaš? zapiraš okna, ko se odjaviš?

jaz še nisem naletela na problem s klikom, vedno dela kot urca…

To se zgodi, če si pri prejšnji uporabi zaprla okno browserja, ne da bi se prej odjavila (ker se cookiji ne zbrišejo).
Skratka, uporabljaj klik tako, kot je treba, pa ti bo tudi delal, kot je treba.

p.s. Murphy 2nd corollary: It is impossible to make anything foolproof because fools are so ingenious. (prevod: nemogoče je narediti kaj tako, da tepci ne bi mogli tistega pokvariti, ker so tepci preveč iznajdljivi).

in kaj morem sedaj naredit, da se bom lahko spet prijavila in pogledla stanje na računu???

Spodaj pod tem imaš link na vstopno stran Klika, slediš povezavi in se še enkrat logiraš. Simpl kot pasulj.

Najlažje bo, da pokličeš 01 477 20 60, pomoč uporabnikom klika, pa ti bodo svetovali.
Da boš tudi ti lahko na drugih rač uporabljala klik si ga prenesi na usb ključek.
Sicer pa sem mnenja, da je zelo neodgovorno da lahko kar na vsakem rač uporabljaš klik, ne vem če je to preveč varno(npr. sedaj se ti zdi kako kul je moževa banka, če pa bi bila narejena zloraba pa ne vem če bi bila takega mnenja).

Druge banke imajo drugačne procedure kot Klik, nekatere od njih so tudi precej varnejše, kar nima prav nobene neposredne zveze s tem, ali jih lahko uporabljaš z enega ali z več računalnikov.

tega še pa nisem čula, da bi si klik prenesel na ključek. preneseš si certifikat, potem ga pa moraš uvozit na drugi računalnik, drugače ga ne moreš uporabit. da bi pa kar na xy računalnikov izvozil svoj certifikat, je pa tudi malo neumno.

drugače pa meni dela klik BP že skoraj deset let.

odpravli napako.. klicala na to številko, ki mi jo je nekdo napisal in odpravli napako v 1 minuti. in sicer sem imela samo napačno nastavljen datum na računalniku in se zarad tega potem varnostno vse zaklene.

hja ampak to ni bila njihova napaka, ampak tvoja, kajne?

New Report

Close