A vam tudi NLB klik daje napačne otp kode
kajzdaj457, 24.07.2023 ob 11:35
posledično ni možna prijava na računalniku
Če so ti posodobili klik in na telefonu, za kar je bilo receno, da bodo do 30.6. je velika verjetnost, da ti ne dela prav. Vsi jamrajo, cela štala je ratala. Meni ga se sploh na telefonu niso posifobili, samo na racunalniku in deluje.
Na monu sprasevat to je pa malo mimo. Tu je 90% uporabnikov totalnih idiotov, ki splet uporabljajo samo za norenje po monu.
Jaz vem
Če so ti posodobili klik in na telefonu, za kar je bilo receno, da bodo do 30.6. je velika verjetnost, da ti ne dela prav. Vsi jamrajo, cela štala je ratala. Meni ga se sploh na telefonu niso posifobili, samo na racunalniku in deluje.
Na monu sprasevat to je pa malo mimo. Tu je 90% uporabnikov totalnih idiotov, ki splet uporabljajo samo za norenje po monu.
jah če si 10 v čakalni vrsti na klicu, pol je fino, če imaš še kak info
molzna krava, 08.02.2024 ob 17:52
jebal vas klik. ga ne uporabljam in ga tudi nikoli ne bom. bom raje še naprej po starem. kot včasih.
Kako po starem? Imas se hranilno knjižico in dviguješ denar na pošti?
Jaz se je še spomnimo, sem dobival štipendijo na njo, pa potem v eni firmi, je bila kar interna od fabrike in so pripisival oreng mesečne obresti v času inflacije. Pred tem sem v Lj imel prvo bančno kartico in čeke so uvedli. Mater sem bil nobel in kar malo važen. Lepi časi so to bili….