Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika A vaši otroci kuhajo med počitnicami?

A vaši otroci kuhajo med počitnicami?

Seveda večji otroci, najstniki. Vam skuhajo kosilo, ko pridete iz službe?

Kuhajo med počitnicami in šolo.
Stari so 14, 16, 18

Moja služba je sicer doma, ampak otroci večkrat skuhajo. Ko rečem, da rabim pomoč, včasih pa tudi sami od sebe. Ne delamo pa iz tega neke obveznosti.

Moja služba je sicer doma, ampak otroci večkrat skuhajo. Ko rečem, da rabim pomoč, včasih pa tudi sami od sebe. Ne delamo pa iz tega neke obveznosti.

Ja, večkrat kuhajo. Včasih jim kaj tudi ne rata najboljše in se potem smejimo.

Ze odkar je bila korona in solanje doma kuha. Sam od sebe.

Otroci so pod 10 let in kuhajo v moji prisotnosti, pod mojim nadzorom. Delam na tem, da bodo kot najstniki sami kuhali.

Jasno da kuhata, sicer sta lačna. Med šolo in počitnicami.

Stari so 13, 10 in 5. Starejša dva brez težav pripravita kosilo/večerjo za družino. Mlajsi je pa tudi vedno bolj spreten. Mi je všeč, da vrtijo kuhalnico z veseljem. Njam, njam, njam.

Zmer skuha, stara bo 7 let. Tudi zase kuha, da ni čez cel dan lačna. Full sva ponosna nanjo, zlat otrok

pri sedmih so še vsi zlati. ko bo sedemnajst, takrat pridi.

Pri 6-ih sama kuha? Kaj pa? Reže z nožem, rokuje z vrelo vodo, oljem..? Imam 5-letnika, pa ni šans, da ga pustim samega k štedilniku.

Pri 6-ih sama kuha? Kaj pa? Reže z nožem, rokuje z vrelo vodo, oljem..? Imam 5-letnika, pa ni šans, da ga pustim samega k štedilniku.
[/quote]

Šmorn, palačinke, tudi maso sama naredi, pripravi solato, spanira meso, olupi krompir, enostavne čorbe kjer ni potrebno velik čaranja, vse sama. Včasih se ji ponesreči, pa bo nekaj z nje, ima veselje do kuhe. Kuhala je prvič sama pri 5 letih, mislim da jajca na oko.

Ne mara kuhati in ne kuha

Imata nek svoj lasten razpored, kdo kateri dan kuha, kdo pospravi kuhinjo. Vsak dan se pomete celo stanovanje, porihtata svoji sobi in data prat cunje, ko se naberejo. Oba sta fanta. Zelo sem ponosna, da tako skrbita za kuhinjo, da je vedno čista.

New Report

Close