Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu a ve?

a ve?

A vaši možki ali ženke vedo, da ste tlele gor? Moj se bo (upam, da ne res) zasikiral, ker ga vsak dan bombardiram z novimi predlogi. Sicer mu znese in mu je všeč a ljubček moj ni neumen. Torej, mu rečem sem kakšno stvar prebrala na forumu….pa probajva to al pa to. Vendar, da ne bi postal ljubosumen bom morala pohoto in nove načine malo umakniti z odra in se delat spet navadno?

Ne, moja žena ne ve, bog ne daj, bi me že kastrirala!

Zakaj pa bi te? Isto vprašanje imam tudi zate (kot november) a naj partner ne ve nič o naših čustvih, mislih, fantazijah? Ja, kva naj človek reče. Živimo enkrat in takrat se kaj? trudimo, da bi se imeli fino a delamo proti sebi ves čas?

Ja moj lubi ve. Včeraj sva še skupaj brala nekaj stvari, ki sem jih jaz pisala. Jaz mu zaupam in on meni. Nimam kaj skrivat pred njim. Preprosto ljubim ga!

No, a ni to lepo?

Ne gre samo za čustva in fantazije, parkrat sem že napisal, da sem skočil čez plot, sicer brez škode. Ali meniš, naj ji to kar povem?!?

Saj jo ljubim tudi jaz, in ona mene, vsaj občutek je tak.

Ne vem. Ti jo poznaš. Jaz sexala z drugim nisem v vseh letih

Hihi 🙂

Jaz pa! Sicer samo parkrat.

Kren, zakaj hi hi? Resnica je!

Ve da sem tle gor, sam bere ne, ker nima interesa. Mu pa velikrat povem kaj sem tle gor prebrala, pa mal predebatirava. Mi je enkrat rekel, da odkar berem ta forum sem k en zajček.

🙂 svet je majhen…….lp

Zakaj? Pa ne boš rekla, da si ti moja žena?!

🙂

Kao tko pogosto! To mi je rekel, ko je bil bolan, pa je moral vsak dan.

🙂 upam da nisem…….lp

Se pravi, da tud tebe mal rajca? Hvala enako!

Seveda, sicer bi te že zdavnaj pošteno poseksal!

Revež ubogi!

Ja za razliko od mojega ,ki ga zmam jaz dovolj zadovoljiti si moraš ti poiskati tolažbo pri drugih…zdaj vem da definitivno nisi moj…..

Lohk bi se tud tko reklo.

Oprosdti, draga, moja je zadovoljna in zadovoljena. Za to poskrbim jaz. Eni smo taki veš, da lahko še malo drugje! – stvar zmožnosti pač…

Lepo, potem pa le tako naprej dokler še lahko……….lp

Lahko ja, hvala za nasvet!

New Report

Close