Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ve otroke spomnite na to, da je materinski dan?

A ve otroke spomnite na to, da je materinski dan?

Npr., če pade na nedeljo kot letos? Ker če je med tednom, itak že v šoli naredijo čestitke. Jih spomnijo očetje?

Kaj ne ustvarjajo v šoli kakšen dan prej, če praznik pride ravno na nedeljo??

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

No, mi smo imeli proslavo v petek, drugače pa v šoli niso ustvarjali.

Ne, ne spomnim.
Mi takile prazniki ne pomenijo ne vem kaj.
Seveda bi bila vesela, če bi se moja najstnica spomnila sama… ampak se ji po moje niti sanja ne. Včasih je vedela, v teh letih pa… 😉

Moj 6-letnik pa me je danes res presenetil in polepšal dan. V posteljo mi je prinesel čestitko, ki so jo naredili v vrtcu in rekel, da jo je dva dni skrival, da bom res presenečena. Zelo lepo. da je držal skrivnost dva dni ;-)))

Moj je zjutraj najprej vprašal če je danes nedelja, potem pa je prinesel čestitko in glinen srček…. očitno so v šoli (1. razred) dobili te napotke.

lp

Jaz mojega nisem nic spomnila in nikoli nisem dajala nekega pomena na mateinski dan (sem se iz starih casov, ko smo 8. marec praznovali, zdaj pa tudi tega ne praznujemo vec), pa me je moje dete letos spet presenetilo :)))

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Jaz sem že v petek v vrtcu dobila lep izdelek, ki že krasi dnevno sobo. 🙂 Sicer pa ne, ga ne spomnim. Ampak sta pa šla pred kratkim ven in imam moža na sumu, da nekaj pripravljata. 🙂 Še dobro, da imamo koledar, na katerem je praznik zacahnan, hahaha. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Moj sinek je tako majhen, da še ve ne da ta praznik obstaja, torej me z atijem skupaj presenetita.

od kdaj praznujemo materinski dan?
a je to spet neki novi praznik?
nakej kar v socializmu nismo poznali?

Jaz svojih otrok nisem spomnila so me pa razveselili z rdečo vrtnico in bonbonjero to sta se spomnili hčerki ker sta zjutraj leteli v trgovino tamal pa je še premajhen da bi to sam vedel

tudi mene sta moji najstnici presenetili vsaka z svojo bonboniero.
sem bila presenečena.

k.

New Report

Close