Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A veste,zakaj ni tu več tko živahno?

A veste,zakaj ni tu več tko živahno?

Zato,ker so forum začel brat šefi……pa tričetrt forumskega folka ne more več v miru pisat,ker jim taisti šefi dajejo več dela in vam za ritjo stojijo in berejo,kaj pišete!!!

Ostajajo pa še večeri in noč!
Tu nas je pa samo en par še!Najjači ostajemo za noć!
;-)))

hudiča, pa je res to! hvala za razsvetljenje!

ti povrnem!

… ker sva medve z Žverco manj prisotne ?!

…. hmmm …. ja , sigurno je to :)))

punce ne se skrivat
brez vas je taaaaaaaaaaaaak dolgcas;))!!

send $

Na kak način?
😉

Ne jim pokazat tisto,kar itak vsi vemo! pssssssssssssssst!!!
Naj mislijo,da je brez njih super!
😉

ja z razsvetljenjem, oštja!

kaj si pa mislu? spet na materialne dobrine al naturalije? no, ti se pa tud nikol z duhovno hrano ne zadovoljiš!

;))))

šus u glavo, mona! ;)))

vojakinja prsla na strazo

jaz kar grem;)

send $

Miki, kaj se vidiva potem jutri al ne? Greva na kafetek na nebotičnik? ;))) mmmmmmmmmm………….. pa en tiramisu………. a biiiiiiiiiii?

Mi duhovniki se pa res ne bomo zadovoljili z meseno hrano!
😉

črni humor! ;))

Bela žalost!
😉

Khm. Prisotna. 😉 Samo bolj poredko, ker se dogaja… no, saj veš 😉 (psssssssstt…. prst na usta pa lepo tiho in nič komentirat – poslovne tajne 😉 ).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Se mi bolj dopade tista:prst v rit….pa pssssssssssssssssssst…..saj te itak že za joške držim!
😉

Ne, ne… Te so pa na varnem spravljene 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

No ja..če ti tko praviš!?
😉

sp, ti pa znas z zenskamI;)))

send $

Ja!Ta najbolj s tistimi pod 5 let!
Starejše me ne jebejo več.
;-)))

:))))))))))))))) No, tu pa tam pa te še katera… 😉

No ja,moram bit pošten…..ena se me pa usmili vsake svete cajte…;-)))

:)))))))))))))))))

Tko pogosto pa tud ne,kolkr se ti zdej režiš!
Grrrrrrrrrrrrr!
😉

🙂 Boljše? 😉

Še vedno preveč!
;-))

New Report

Close