A za popoldne in zvečer………
Ni šans…sem še bolj hot ko pa zjutraj…sem se cartala u kinckotu…gledkala matrico…pa bla u savnici…pa masazica…pa plavanje in potem skampki…in potem…domaca sukca…no kinko…in sedaj sem tu…hot kot se nikoli;))…in kje si ti???…Nocka…lepo ninajte vsi…
ne, mislim, da dinja… tista rumena, no, ko res tako diši. imajo pri nas v trgovini neke zelo zrela, take sladke… mmmm – sem jo pa že pojedla :))
Hehe, take pa me menda ne bi… Me grlo daje, da kašljam kot stari ata po škatli cigar :). Sem se včeraj dve uri pri čisto odprtih oknih vozila (kaj hočeš – če je vroče, je vroče), zdaj pa se mi maščuje… Pa še samo so me doma pustili – lahko spet celo noč našo Mici pazim. Ah, ja… Ni nam lahko.
Glih prej mi je žena rekla,da precej gnojnih angin razsaja tu po naših koncih.
Zdravljenje: če je začetni stadij,bi jaz neki fejst mrzlega spil,če pa že žge,se dej pa z aspirini futrat,pa salvijin čaj z medom,pa angal S tud pomaga,če je stvar na začetku.
Mici?Mačka?Jaz imam Francija…pa lahko ohcet nardimo,če si za to.
A res? No, da ne bi slučajno res kaj takega staknila… Angal S – ni za mene: spreji in usta mi nekako ne gredo skupaj. Aspirin: ja, bom vzela. Pa kak Fluidomukan popila.
Mici je naša (moja) mačka, seveda. Samo s tvojim Francijem pa ne bo šla… No, ne da bi visoko nosila – samo smo jo že dali sterilizirat, zdaj pa mačke samo še na veliko od hiše podi. Ji je minilo do vsega, hehe.