Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A za popoldne in zvečer………

A za popoldne in zvečer………

…………..vam je pa municije zmanjkalo,al kaj?
Tolk,kolkr ste bili zjutraj naspidani….še enkrat bolj ste zdej tiho!
🙁
Sp

Eh… energija… meni prija, meni prija, energija ja ja….
Ma je šla u maloro…. ta moj domači net je pa prou brez energije…. no, ne sam net, kišta nasploh je v velikem Q!

A ti je kej dougcejt, kljuka? ;)))

cmoka

aha!!!

Eh, ni skrbi – energije na pretek. Samo domov do računalnika sem spet morala prit.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Po tebi vedno!Kaj imaš za eno staro škatlo od PC-ja?
Ti šenkam mojga ta starga…je delal kar v redu proti koncu…
Cmoka v uašingtn!
Sp

Še ti stara sablja nisi kej preveč zgovoren.A si zmatran?
Sp

No pol pa kej ustreli!
Cmoka
Sp

Ni šans…sem še bolj hot ko pa zjutraj…sem se cartala u kinckotu…gledkala matrico…pa bla u savnici…pa masazica…pa plavanje in potem skampki…in potem…domaca sukca…no kinko…in sedaj sem tu…hot kot se nikoli;))…in kje si ti???…Nocka…lepo ninajte vsi…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Naša kokoška(pardon SončeK) gre nino nano!
In pol razlaga,da je tam nekje do polnoči pokonci!Pa kaj še!
😉
Sp

Sem morala prej malo želodček napolnit – terja svoj davek v obliki gromozanskih kosov kruha in melone. Mnjam.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ne boj se…ne grem ninat…in ti to ves…ti bom predno bom sla…voscila se tule lepo nocko…grem pa tja…kjer je zur…tukaj itak vsi spite…hihihihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Melona?Dinja al lubenica?
Dinja nebeško diši…jem je pa ne:-(,medtem ko je lubenica zagon!
Cmoka Miši!
Sp

Ok,če smo tolk slaba družba tukaj,me sploh čudi,da se vračaš sem?
🙁
Sp

ne, mislim, da dinja… tista rumena, no, ko res tako diši. imajo pri nas v trgovini neke zelo zrela, take sladke… mmmm – sem jo pa že pojedla 😛 :))

Ne seri…prav!!!!Uživaj…

a si vegetarijanka?
sp

Eh, sem pozabila pripisat kosov kruha s pašteto 🙂 Daleč od vegetarijanstva – bi me želodec tožil 😉

A je dovoljeno malo jamrat?

:-))))))))))))))))))))))))))))))))
Dobra fora!
Sp

Izvoli!Saj na koncu bova itak pri sexu končala….;-)))
Sp

Hehe, take pa me menda ne bi… Me grlo daje, da kašljam kot stari ata po škatli cigar :). Sem se včeraj dve uri pri čisto odprtih oknih vozila (kaj hočeš – če je vroče, je vroče), zdaj pa se mi maščuje… Pa še samo so me doma pustili 🙁 – lahko spet celo noč našo Mici pazim. Ah, ja… Ni nam lahko.

Glih prej mi je žena rekla,da precej gnojnih angin razsaja tu po naših koncih.
Zdravljenje: če je začetni stadij,bi jaz neki fejst mrzlega spil,če pa že žge,se dej pa z aspirini futrat,pa salvijin čaj z medom,pa angal S tud pomaga,če je stvar na začetku.
Mici?Mačka?Jaz imam Francija…pa lahko ohcet nardimo,če si za to.

A res? No, da ne bi slučajno res kaj takega staknila… Angal S – ni za mene: spreji in usta mi nekako ne gredo skupaj. Aspirin: ja, bom vzela. Pa kak Fluidomukan popila.

Mici je naša (moja) mačka, seveda. Samo s tvojim Francijem pa ne bo šla… No, ne da bi visoko nosila – samo smo jo že dali sterilizirat, zdaj pa mačke samo še na veliko od hiše podi. Ji je minilo do vsega, hehe.

Saj če sem čist odkrit..tud naš maček ne ve,kaj so mačje pičkice…ko drugi koncerte zganjajo okrog bajte,on spi kot ubit v fotelju!
Če imaš pravi mail,ti ga pošljem,ker en cajt je bil pravi zvezdnik na tem forumu 🙂
Sp

Seveda, ti samo pošlji… :))

New Report

Close