Najdi forum

Splash Forum Koronavirus A zdaj pa sprašujejo, če bi se dijaki in OŠ samotestirali?

A zdaj pa sprašujejo, če bi se dijaki in OŠ samotestirali?

Samotestiranje naj bo za učence obvezno in pika! S tem ščitijo druge pred okužbami! Ne moreš dati na izbiro nekomu ali bo ščitil druge ali ne, saj ima vsak pravico do zaščite pred covidom in do šolanja v varnem okolju. Kdor ni za testiranje, naj ne hodi v šolo, pika!

Kaj pa, če bi paničarji lepo ostali doma in se še naprej šolali v vam najbolj varnem okolju, ostalim pa bi pustili, da normalno živijo dalje brez tega neskončnega gnjavljenja?

Plačano “sralo” dokažite, da vse to kar natolcujejo resnično obstaja, ukinite cenzuro in dopustite , da tisoče in tisoče drugih mnenj pride v masovne medije in povedo drugo stran kako je vse prekleta laž. Gnusobe gnusne

Kaj pa, če bi paničarji lepo ostali doma in se še naprej šolali v vam najbolj varnem okolju, ostalim pa bi pustili, da normalno živijo dalje brez tega neskončnega gnjavljenja?
[/quote]

Paničarji ste vi, ki se bojite cepiv in testiranja…in mask. Vi šolajte svoje froce doma, da ne bodo okužili drugih!
Ali pa se preselite v Brazilijo, če ne verjamete v covid.

ja, samo otroci so pametni in igrivi, tako kot avstrijski poslanec, ki je na hitri test dal coca colo in je bila pozitivna……nekdo je s palčko pomazal avokado, pa je bil pozitiven….spet tretji je pomazal jabolko, pa je bilo pozitivno…..kaj ti pomaga hitri test, če je pa vse pozitivno?
https://siol.net/digisvet/novice/kokakola-in-test-za-covid-19-nevarna-igra-avstrijskega-poslanca-video-541150

ja, samo otroci so pametni in igrivi, tako kot avstrijski poslanec, ki je na hitri test dal coca colo in je bila pozitivna……nekdo je s palčko pomazal avokado, pa je bil pozitiven….spet tretji je pomazal jabolko, pa je bilo pozitivno…..kaj ti pomaga hitri test, če je pa vse pozitivno?
https://siol.net/digisvet/novice/kokakola-in-test-za-covid-19-nevarna-igra-avstrijskega-poslanca-video-541150

Ko so sli nazaj v šolo, se je stanje zopet poslabšalo. Del starejših otrok se ne drži nobenih ukrepov. Poznam precej otrok, ki so zboleli. Oni brez hujših posledic, njihovi domači so pa pristali tudi v bolnici.

Paničarji ste vi, ki se bojite cepiv in testiranja…in mask. Vi šolajte svoje froce doma, da ne bodo okužili drugih!
Ali pa se preselite v Brazilijo, če ne verjamete v covid.
[/quote]

Zakaj pa bi mi, ki z druženjem in šolanjem v šoli ter z morebitnimi okužbami nimamo težav, morali šolati otroke doma?
Spet en, ki ima čisto zgrešeno percepcijo.

Zakaj pa bi mi, ki z druženjem in šolanjem v šoli ter z morebitnimi okužbami nimamo težav, morali šolati otroke doma?
Spet en, ki ima čisto zgrešeno percepcijo.
[/quote]

Zato, ker so se naša vlada, Evropa, cel svet na srečo odločili, da bodo zajezili epidemijo in tisti, ki pri tem nočete sodelovati, ki se nočete držati ukrepov, nimate kaj iskati v javnem življenju.

Zato, ker so se naša vlada, Evropa, cel svet na srečo odločili, da bodo zajezili epidemijo in tisti, ki pri tem nočete sodelovati, ki se nočete držati ukrepov, nimate kaj iskati v javnem življenju.
[/quote]

Ko boste nekoč zaslepljenci le spoznali, da je ta sreča v resnici pot v pekel, upam, da boste tako vzhičeno sprejemali tudi vse posledice teh ukrepov, ki se izvajajo.
Ker javnega življenja več ne bomo imeli ne vi, ne mi, ki nam ga vsem skupaj še vsaj malo skušamo ohraniti.

Še vedno vlada enoumje, sredni vek, veštice in to? Đisus…
Kolikokrat se zgodovina mora ponovit da bi vam bilo JASNO, da vas nategujejo???

Ne laži, pri nas v Lj. nobene okužbe, ne v vrtcu ne v OŠ, cca.700 otrok, bil je samo sum na k., nihče pa ni imel potrjenega kovida. Prekleti lažnivci, zarinte si nekam te testerje, otroke ne boste nikoli testirali, psihični bolniki prizadeti v glavo in telo.

Ne laži, pri nas v Lj. nobene okužbe, ne v vrtcu ne v OŠ, cca.700 otrok, bil je samo sum na k., nihče pa ni imel potrjenega kovida. Prekleti lažnivci, zarinte si nekam te testerje, otroke ne boste nikoli testirali, psihični bolniki prizadeti v glavo in telo.
[/quote]

Polno okužb je po šolah, polno karanten in kdove, koliko staršev se je okužilo od otrok.

Itak, v Avstriji so otroci že lani delali tako.
A naši so pa prebutasti?

Ko boste nekoč zaslepljenci le spoznali, da je ta sreča v resnici pot v pekel, upam, da boste tako vzhičeno sprejemali tudi vse posledice teh ukrepov, ki se izvajajo.
Ker javnega življenja več ne bomo imeli ne vi, ne mi, ki nam ga vsem skupaj še vsaj malo skušamo ohraniti.
[/quote]

res je

Saj ima vsak pravico, da se šola od doma. Če se ne počuti varno. Kakšna nevarnost točno pa grozi otrokom? Covid ni nevaren za otroke!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ima vsak pravico, da se šola od doma. Če se ne počuti varno. Kakšna nevarnost točno pa grozi otrokom? Covid ni nevaren za otroke!
[/quote]

To velja v demokraciji.
Vsi ti debili pa zagovarjajo fašističen režim.
Oni bi zato zapirali vse, ki se ne strinjajo s fašistično korona ideologijo.
Gre se za ideologijo in ne za zdravje.

[/quote]

A si po vsem tem času še vedno za luno? Preberi si v Mladini Dobro pazite nase in na svoje otroke!

A si po vsem tem času še vedno za luno? Preberi si v Mladini Dobro pazite nase in na svoje otroke!
[/quote]
Debili sebe in otroke, če jih imate, zaprite v klet. Tako boste najbolje pazili na njih in jih obvarovali pred strašnimi virusnimi sevi.
Ostali pa bomo varni pred vami debili in fašističnim režimom.

[/quote]

Bomo mi pazili nase, točno tako, kot smo pazili, preden so odkrili ta smrtonosen virus. in čist nič bolj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Gospa
Simona Kustec, ministrica
MINISTRSTVO ZA ŠOLSTVO, ZDRAVJE,

Naslov prejemnika

ZADEVA:
Informativno zbiranje podatkov o učenkah/učencih, ki bi se želeli prostovoljno samotestirati na virus SARS-CoV-2

Z obvestilom št. 6030-1/2021/41 z dne 1. 4. 2021 me je ravnatelj osnovne šole (napišite, za katero šolo gre) preko E-asistenta obvestil, da je šola prejela obvestilo za informativno zbiranje podatkov o samotestiranju.

V zvezi s tem podajam naslednjo IZJAVO.

Izrecno prepovedujem vsakršno fizično in psihično poseganje v telo mojega otroka (ime in priimek).

Izrecno prepovedujem kakršno koli manipulacijo in zlorabo informacij ali kakršnih koli drugih propagandnih akcij glede samotestiranja v zvezi z mojim otrokom in družino.

Izjavljam, da je moj otrok (ime in priimek) zdrav in vse, kar je invazivni poseg v njegovo telo, je napad na mojega otroka, njegovo in mojo svobodo in suverenost, ki jo zagotavlja Ustava Republike Slovenije. V takem primeru bom otroka zaščitila na vse možne načine, pravno, informacijsko, odškodninsko, sodno in tudi fizično, ča ne bo možno drugače.

Na noben način ne dovolim, da bi bil moj otrok na kakršen koli način zaničevan, zmerjan, ignoriran, kaznovan ali kako drugače označen zaradi moje prepovedi invazivnega poseganja v njegovo telo. Tega ne dovolim nobenemu posamezniku, ki je vpet v učno vzgojni proces, v zdravstveni proces in nobenemu vrstniku, s katerim bi moj otrok prišel v stik.

Na noben način ne dovolim sramotenja, poniževanja ali kakršnega koli diskreditiranja mojega otroka zato, ker kot odgovoren starš ne dovolim poškodbe svojega otroka po sebi ali drugih i. e. učiteljih, osebah, ki vodijo in so zaposleni na Ministrstvu za šolstvo in zdravje ter drugih, ki so odgovorni za tak predlog. V nasprotnem primeru bom z vsemi sredstvi zahtevala osebno odgovornost tistega, ki bi si dovolil tako ravnati z mojim otrokom.

Priporočeno ali
Z vročilnico in/ali
Po elektronski pošti na osebno ime.

Pošiljanje na glavno pisarno ni dovolj dobro, lahko pa pošljete na vse poimensko in še na glavne pisarne ministrstev. Šole verjetno glavne pisarne nimajo.

Podpis starša

Vzeto iz:
https://www.facebook.com/mimi.zajc

Hujskanje k širjenju korone bi moralo biti kaznovano!

OŠ je obvezna. Po zakonu. Če v šoli velja neko pravilo, velja za vse. Lahko se ti na glavo postaviš, ampak pravica večine je pač pred tvojo pravico. V demokraciji je pač tako, pa mahaj z odvetnikom kolikor češ.
Mogoče se bo kak ravnatelj ustrašil nevšečnosti, mogoče bom pa jaz – starš tebe in tvojega sončka prijavil ustrezni inšpekciji, ker kršita epidemiološke ukrepe.
Mogoče bo pa ravno tvoj sonček, ki mu po tvojem navodilu ni treba upoštevati pravil, zbolel. In bo njegov razred v karanteni. In jaz starš njegovega sošolca bom tebe tožil zaradi ogrožanja zdravja in kršenja socialnih pravic.

Ljudje vam se je čisto snelo. Vi zahtevate da naj se vse otroke testira z neučinkovitomi testi? In potem boste še druge tožili če se ne strinjamo z vami? Me res zanima koga boste tožili ko bo test od vašega otroka npr.lažno pozitiven in bodo vsi na vas kazali s prstom, da se ne držite ukrepov.

Se strinjam da gre NYCI v eno skrajnost, vi pa greste v drugo. Nič boljši niste.

Kajnoa, če bi svoj bes usmeril v tiste, ki si ga bolj zaslužijo?
Npr. v tiste, ki sprejemajo nesorazmerne ukrepe – po eni strani pretirane, po drugi nezadostne?
Kaj, ko bi začeli z boleznijo ravnati tako, kot zaostalimi podobnimi – po pameti?
Kaj, če bi tožil tiste, ki pod krinko varovanja družbenega zdravja počnejo marsikaj, zaradi česar je vedno več ljudi na robu obupa in mnogi tudi vedno slabšega zdravja?

A, ne. Otroci, ki tudi z morebitno obolelostjo pomagajo družbi k slabitvi moči virusa, so idealen cilj vaših napadov.

New Report

Close