Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A zdaj ti bloki za elektriko veljajo ali ne?

A zdaj ti bloki za elektriko veljajo ali ne?

In jasno, da se ponavljam, če se pa TISOČKRAT omeni, da se gre za za aktualno temo in, da medtem, ko jaz pišem, koliko žensk rado gleda dva moška, istočasno druge ti pišejo v drugi temi.

Ti pa potem nabiješ, da sem najdu eno tako v vsej zgodovini MON-a.

Pa sej če se tebi tisočkrat ponovi, se boš še vedno zmotila. Zato pa si ostarela neuspešna osamljena prasica.

ZATO SEM TI ŽE TOLIKOKRAT NAPISAL, DA SI AVTIST. In verjetno imaš še kakšnega avtističnega defekta v družini.

IN DA SE ENI MOŠKI ZALIZUJEJO, DA PRIDEJO DO ŽENSK, KER JIH S TEM PRITEGNEJO.

🙂 🙂 🙂

A tako se to zdaj dela po kafičih, hahahaha. Ej, zgleda da sem res stara. A prideš na en pir, tam pa cel arzenal dedcev, ki se ližejo med sabo? Pol pa se bejbe lepijo nanje ko muhe. Hahahahahahah.

Okej, Kokoši, vzeto na znanje.

Bejž bejž. Ta kurji bebo je tolk zanemarjen, da je še za mrliča prenagravžen, ne more bit potem niti peder. Obrn sliko v vodoravni položaj…..Na, še prašič je bolj sorten od njega defektnega zanemarjenca….

IMG 20241116 004746

Pa potem ono serje vsem z neko biseksualnostjo al kaj že in vse zmerja. Še zlasti žensk se pacient loti z vsem bolnim in ogabnim prostaštvom…phhh

Odgovor na objavo uporabnika
ula–, 16.11.2024 ob 00:41

IN DA SE ENI MOŠKI ZALIZUJEJO, DA PRIDEJO DO ŽENSK, KER JIH S TEM PRITEGNEJO.

🙂 🙂 🙂

A tako se to zdaj dela po kafičih, hahahaha. Ej, zgleda da sem res stara. A prideš na en pir, tam pa cel arzenal dedcev, ki se ližejo med sabo? Pol pa se bejbe lepijo nanje ko muhe. Hahahahahahah.

Okej, Kokoši, vzeto na znanje.

Lej kako spregledaš to, da se ti je omenilo NEŠTETO ŽENSK, ki so na MON pisale, da jim je to všeč.

Jah verjetno ni prijetno, če si BUDALA izpadla, ki ne zna nekaj razumeti, pa čeprav se ji je tolikokrat omenilo. Pa še temo imaš s par tisoč ogledi, kjer so tudi pisale o temu.

In to kaže tebe kot budalo. Jaz pa imam prav.

Sam kje bi si upala na to odgovarjat, ali priznati, da se motiš. KER GRE SE TI LE ZA MERJENJE MOČI in provociranje.

Ja mladina po kafičih pleše, ti budalo staro izpred dveh stoletij. 😀

Punce se zalizujejo po diskotekah, da fante vznemirjajo in fantje počnejo enako v manjšem obsegu. Če so me že prosili, da se zalizujem z njimi zaradi punc. Da ne govorim, da ko sem seksal se je že kdaj zgodilo, da se je kakšna ali dve skrile, da bi opazovale.

Praviš da sta tiste dve, ki sta po tvoje edini pisali, da jim je všeč dva moška videti, pisali bedarije.

A to, da moški radi gledajo dve ženski pa ni bedarija?

A to ni isto, če one tudi rade gledajo dva pripadnika nasprotnega spola, enako kot moški radi lezbe gledajo?

modrivrag, 16.11.2024 ob 00:57

Bejž bejž. Ta kurji bebo je tolk zanemarjen, da je še za mrliča prenagravžen, ne more bit potem niti peder. Obrn sliko v vodoravni položaj…..Na, še prašič je bolj sorten od njega defektnega zanemarjenca….

IMG 20241116 004746

Pa potem ono serje vsem z neko biseksualnostjo al kaj že in vse zmerja. Še zlasti žensk se pacient loti z vsem bolnim in ogabnim prostaštvom…phhh

A to je on? Ajeej. Po navadi se hvali s svojim stasom, pa da kljub letom deluje mladosten, ko najstnike lovi, hahah.

Drugače se pa njegove psovke od mene odbijajo. Sam še to se mi manjka, da bom ene utrgance na forumu resno jemala. Malo človeku poskušaš dotupit, da ga serje, če pa ne gre, pa ne gre, pol se pa sam še zezam. Bah, grem spat… Pa luč pa računalnik pustim goret, ko je itak una ta zastonj tarifa 🙂

ula–, 16.11.2024 ob 01:15

A to je on? Ajeej. Po navadi se hvali s svojim stasom, pa da kljub letom deluje mladosten, ko najstnike lovi, hahah.

Drugače se pa njegove psovke od mene odbijajo. Sam še to se mi manjka, da bom ene utrgance na forumu resno jemala. Malo človeku poskušaš dotupit, da ga serje, če pa ne gre, pa ne gre, pol se pa sam še zezam. Bah, grem spat… Pa luč pa računalnik pustim goret, ko je itak una ta zastonj tarifa 🙂

“ULA-“, jasno da nisem ta gospod. Si pa taka, da vse vrjameš največjim zmedencom na MON-u.

Ma kaj mi boš ti dotupila, a si ti del nočnega življenja v Ljubljani, ali sem jaz? In ti boš potem meni kaj dotupila kot, da bi lahko kaj vedela o temu kaj imajo mladi radi?????

A neštekaš, da nimaš ne izkušenj, ne kredibilnosti?

Samo jaz govorim na neki PODLAGI, ti podlage za svoje trditve nimaš.

Zaradi svojih frustracij, se tu spravljaš na mlade, ker se ne ujemajo s tvojim pogledom na ženske in moške. Ti kuzletina, ki si vedno imela nizek seksualni nagon, pa samo dušila in stran podila moške s svojimi čustvi, kao da moraš imeti čustva, da te privlačijo.

Ti si samo odcvetela stara prasica, ki je še bližnjim odveč. Lohka bi jim kuzletina stara vsaj uslugo naredila in se ubila. Smrad ničvreden.

Koki🐔, 16.11.2024 ob 01:38

“ULA-“, jasno da nisem ta gospod. Si pa taka, da vse vrjameš največjim zmedencom na MON-u.

Ma kaj mi boš ti dotupila, a si ti del nočnega življenja v Ljubljani, ali sem jaz? In ti boš potem meni kaj dotupila kot, da bi lahko kaj vedela o temu kaj imajo mladi radi?????

A neštekaš, da nimaš ne izkušenj, ne kredibilnosti?

Samo jaz govorim na neki PODLAGI, ti podlage za svoje trditve nimaš.

Zaradi svojih frustracij, se tu spravljaš na mlade, ker se ne ujemajo s tvojim pogledom na ženske in moške. Ti kuzletina, ki si vedno imela nizek seksualni nagon, pa samo dušila in stran podila moške s svojimi čustvi, kao da moraš imeti čustva, da te privlačijo.

Ti si samo odcvetela stara prasica, ki je še bližnjim odveč. Lohka bi jim kuzletina stara vsaj uslugo naredila in se ubila. Smrad ničvreden.

Nehaj mavrični kura. Vsi vemo, da si ti. In nisi noben gospod. Vedno si bil motenec in sovražil ženske.

New Report

Close