Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A želite eno babjo čenčo?

A želite eno babjo čenčo?

Iz moških ust?

da slišim…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Sonček je šel…….

a sexat?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ja to si pa ti rekla!
Sp

Ja sej sem baba…:))))

Ja kaj si pa ti mislu povedat? Kam je šla..no da slišim…..)

od kod krofi…?

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Pa naj sama pove,bemti,če jo je tolk v joškah,k jih kar naprej neki hvali,na ogled pa nikoli ne postavi ;-))))
Sp

hihihi

a misliš da so joške za kazat al kaj?

aa?

Za kazat?Ne,za mečkat in sesat!
sp

Heheh ojej……:))

men kar okice skup vleče…mmmmm…..

Pa ne,da si zdaj zaspana,saj je ura šele…..20.35!!!!
Sp

Iz moških ust…bi si jaz raje zeželela kaj drugega, če lahko izbiram…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa saj si glavni akter tega posta!Preberi ostalo,žaba!
Sp

Lump…kot prvo…ne vem od kje ti…da hvalim svoje joškice…no saj so res dobre…ampak hvalim jih ne!!!
Kot drugo…SonceK je šel ja…in bil ja…in užival ja…pod tuškom in smuknil v pižamico…no to je za v javnost ostalo pa naj dela domišljija…kam pa pridemo če ni domišljija??? Cmoka obema…se mi je tok kolcalo tam u “kinotu”, da sem vedla da je tukaj cel hudič…pazi se ti lump-lumpast…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close