Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka A zenska lahko vprasa?

A zenska lahko vprasa?

ZIvjo veckrat sem ze gledala pa sem se sele danes odlocla da preberem tudi malo o te.Zivim s fantom ce mu lahko tako recem zdaj imava 4.maescn hcerkico in skratka mislim da bo enkrat treba nekaj nardit.Septembra lani me je zaprosil za roko in sicer po stari tradiciji z govorom šopkom in NA KOLENIH!!To malo katera doziv v teh casih kaj,se posebno ce je to pred starsi skratka pred celo druzino ne da bi kdo prav vedel za kaj so se zbrali.seveda je vse zabelezeno na kameri za moje vnucke.O:K:mogoce se malo hvalim ampak zdaj se mi vse skupaj zdi prav smesno no ne smesno ampak vem da sem se takrat pocutila grozno kot v kaksni pocukrani mehiski nadaljhevankiinse rabil dobrih deset minut da sem izrekla tisti slavni DA.No in zdaj k problemu, ker sem se vedno studentka oz letos absolventka bi mogoce lahko zacela ze razmisljat v tej smeri.Problem je le v tem da me je on po tej ,uradni zaroki, veckrat vprasal kaj zadaj in kdaj samo jaz sem se vedno izogibala tem pogovorom z berz veznim izgovori(pri 22,oz23 letih se mi je zdelo pac prehiitro in se danes se mi pa sva skupaj skoraj 5 let)Enkrat ko je spet naneslo da je zacel to temo sva se skregala in je rekel da jeon koncal s tem ce bom hotla bom reka sama in kaj zdaj’naj recem kaj in kako.
Vem malo sem se razpisala ampak tako se bose pocutim mogoce bo to kdo prebral in mi kaj svetoval.
LP Mateja Nika

Vsaka stvar rabi svoj cas. Ko bos pripravljena, mu kr povej, saj te ni dolzan veckrat zasnubit, ce si mu ze rekla da.

Pa veliko ljubezni!

Več ali manj vsaka spravi svojega dedca na kolena. Tebi je to uspelo mogoče malo hitreje.

sedaj pa še ti na kolena in bo!

New Report

Close