A znate biti 10 min brez pametnega telefona?
Ne mi rečt, da folk skoz mejle gleda, to je bolano postalo, gledaš ljudi na pijačah, vsak svoj telefon dr.ka, sej se niti pogovarjat ne znajo.
Res je, prov patetični so že s temi iphoni. Sploh najstniki. Celo pot buli v fon, tazga lahko komot še kšn motor zbije. Pa to če mu kdo pomaha od daleč ga itak ne vidi. Ni časa. Zanga je tip neviden, če ga ni na skypu online, ga pač ni.
Tehnologija nas poneumlja. Hočjo te met na vrvici kt psa, te izsledit, vedt točno kaj počneš, na kire strani hodš, kam si namenjen, s kom se družiš…
moj telefon je glup ko toćak ☺
brez mene je crka od plastike in vezij
10 minut? No problem. Se zgodi, da na sporočila odgovarjam s precejšnjo zamudo, ker imam zvonjenje za sporočila in el. pošto tako nevsiljivo, da ga preslišim, če sem v drugi sobi – če je kaj nujnega, ljudje že pokličejo; Lovecats pa slišim… 🙂
Če sem v družbi, ne visim na telefonu, tudi klice krajšam, da se človek zraven mene ne dolgočasi, pogosto se javim in povem, da bom poklicala kasneje.
Je pa definitivno lažje, če nimaš odprtega profila na FB-ju, Twitterju, Instagramu, vstavi-time-waster-po-želji; mislim, da so to večinoma distrakcije, zaradi katerih je folk prilepljen na telefone. Ne verjamem, da ljudje nenehno pregledujejo prispelo el. pošto…
Jaz imam teorijo, da so danes odnosi že tako prazni, da marsikatera veza obstaja samo še zato, ker imata vsak svoj pametni telefon in se niti ne rabita ukvarjati kaj dost drug z drugim. In podobno velja za druge odnose, s prijatelji, znanci..A ni to simpl, s prijatljem gre na drink, potem pa sta vsak na svojem telefonu..Ali pa prijateljico, no..:))))
Adi je pel Bog ne daj d abi crknu televizor, ampak Adi takrat pred 20 leti še ni vedel za pametne telefone…
Stari, ti si res obseden, res skoooz o vezah razmislas??? Dej, se cudn da pri parfumih nisi vzporednic z vezami potegnil…… Bolano!!
Stari, ti si že davno zamudil zadnji vlak za vezo in zvezo. Počak še en mal, da boš dobu prjatlevo ločeno ženo.
Dvomim, da obžaluje ta “zadnji vlak”, 10 letno zvezo s čustveno nestabilno babnico. Resne zveze so tko ali tko za prilagodljive “da draga” copatarje.
Pa tudi če sem..pa kaj..Vi, ki mi tu odgovarjate poniglavo niste nič boljši od mene…še slabši..pa itak vsi samski…po možnosti starejši od mene…kateri vlak lovite?
Aja pa še to..nihče od vas…ki berete ta čvek..nima babe…če bi jih imeli ne bi tu viseli…in spremljali nekega Spiderja…tako da…pred lastnim pragom bo treba pomesti…:))))
Telefon mi služi samo za informacijo o klicu. Na klic odgovarjam izključno s stacionarnim telefonom in to od doma.
A ker nimaš keša ga napolnit ? 😀
Jaz sem eden tistih, ki je precej na “telefonu”. Uporabljam ga pa za vse zivo. Le igric ne igram. Seveda gre za precej vec kot vsestransko komuniciranje. Da si se na zmenku vec cas na telefonu kaze na nezainteresiranost, pomanjkanje manir in/ali slabe organizacijske sposobnosti. Morda pa tudi kaksno patologijo, odvisnost, ipd.
Prijateljica živi v tujini in je rekla, da je tam šele noro, da smo mi še v redu proti tam. Tam se recimo zmeni za kavo in bo kolegica najprej naredila fotko, dala na FB ali kam drugam, potem šele pride na vrsti sogovornik, če seveda vmes ni treba kaj nujnega pogledat po telefonu. Kamorkoli gredo, vedno takoj javit, dat fotke na net, preverit pošto, klice ….
Meni se zdi pametni telefon zelo fajn napravica, ampak uporabljam zmerno in vedno ima prednost tisti, ki ravno stoji pred menoj, ne tisti, ki kliče po telefonu.
Midva se z življenjsko sopotnico pogovarjava iz sobe v sobo.
bravo, opazovat pa res znaš 🙂
na forumu, kjer preživite 90% svojega prostega časa, je polovica temic produkt neumnega admina, ki odpira in piše še bolj neumne poste, ki nikogar ne zanimajo niti za branje, kaj šele, da bi o njih tekla debata…
vi pa drkate tisti F5 in čakate na Lepolasko :)))
koliko glup mora biti folk, ki ima telefone za pametne ☺
bog se usmili človeštva … aja, saj to sem jaz, pa mi ne gre to usmiljenje ☺
na forumu, kjer preživite 90% svojega prostega časa, je polovica temic produkt neumnega admina, ki odpira in piše še bolj neumne poste, ki nikogar ne zanimajo niti za branje, kaj šele, da bi o njih tekla debata…
vi pa drkate tisti F5 in čakate na Lepolasko :)))[/quote]
You wish.
vi pa drkate tisti F5 in čakate na Lepolasko :)))[/quote]
You wish.[/quote]
Glej, ne imej je tako grdo, čeprav se zdi nemogoče, ampak še celo na forumu ima enega oboževalca, ki mu potegne prostaški jezik domin, ki v glavnem par krat mesečno poservisirajo ateje oz. abrahamce, ti v glavnem niso izbirčni, samo da je. 🙂
oooo … glejo – lasata še pride naokoli ♥
Jaz ga skoraj ne uporabljam. Ven ga potegnem le takrat, ko me kakšen moški ogabnega videza zabodeno gleda kot tele v nova vrata, ali pa se mi že bliža in išče očesni kontakt, pfej. Takrat ga izvlečem iz torbice in se pretvarjam, da sem blazno zaposlena, v upanju, da bo dojel in se čimprej odstranil iz mojega osebnega prostora.
heh 🙂 ti si prvi in najbolj zagnan v vrsti, ki se mi siliš pod noge, da bi ti petko zasadila v mednožje. :)))))
škoda, ampak po trebuhu plazeče se gliste, ki so pripravljene lizat podplate čevljev za 5 minut pozornosti, mi niso ble nikoli všeč. koliko izbire bi imela tukaj……….
heh 🙂 ti si prvi in najbolj zagnan v vrsti, ki se mi siliš pod noge, da bi ti petko zasadila v mednožje. :)))))
škoda, ampak po trebuhu plazeče se gliste, ki so pripravljene lizat podplate čevljev za 5 minut pozornosti, mi niso ble nikoli všeč. koliko izbire bi imela tukaj……….[/quote]
Pa loviš ravnotežje na petkah, glavo bi moral malo obtežit, če jo imaš? Blond zagotovo, 😉
Spider, ti bi rabil en selfie-stick, to je 8. čudo nove tehnologije, vsestransko uporabno držalo za pametni telefon:
[img]http://img.memecdn.com/amp-quot-bro-is-that-a-selfie-stick-amp-quot-amp-quot-no-it-amp-039-s-my-booze-stick-i-want-to-show-off-my-alcoholism-to-the-world-amp-quot_o_5057033.jpg[/img]
Forum je zaprt za komentiranje.